- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Hedefin kaç özgecimBende bu kilomdan memnun degilim kuzum, zor oluyor ama gidecek kilolar mecbur.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefin kaç özgecimBende bu kilomdan memnun degilim kuzum, zor oluyor ama gidecek kilolar mecbur.. :)
Mumlu mu mumsuz muKahvaltı
1 tane dukan krep
Salatalık
2 anjelika erik
Öğlen
4 kaşık et sote
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak etli bamya
1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor
1 saat lesli
100 twist
1 dk plank
Toplam 730 puanArrietty_
Birgaripanne
Mumsuz tek yedim. Eşim geç gelecekmişMumlu mu mumsuz mu![]()
Eşin mesaideydi dimi :)Allahım leş gibi kokuyorum bugün ev süpür sil iğrenç oldum. Akşam tülleri yıkayıp cam silerm sonra da duş alır yatarım dedim. Bilin bakalım ne oldu? Sular kesikNe tül yıkayabiyorum ne leş kokumdan kurtulabiliyorm
Evet kuzum gecede bu hafta. Bende kafamda ev temizliğini düzene sokmuştum oysaki yine elimde patladı.Eşin mesaideydi dimi :)
Ya canim gelim gelmesine de su sira motive degilim gerci spor yapmaya calisiyorum amaGelsene canim takima :)
Resmen dün beni kınamışsın komşumm resmeeennKahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Zeytin ,simit almistim kendim icin, gerisi hep esim ve cocuklaraydi..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti
@ciseak77 cezala beni canim...
Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana birazKızlar selam, bugün giremedim takıma. (Yoğunum, boş vakit olunca okul araştırıyorum)
Menüm şöyle:
Sabah biraz peynir biraz da zeytin (öyle tadımlık) çay
Ara: filtre kahve
Öğle: yoğurtlu kabak
Ara: haşlanmış bamya, dondurma
Akşam: sardalya
Niloyatospikk (tatlım yarın da uğrayamayabilirim pek, kadrosunda açık olan okulları yayınladılar. Ben de bilgi edinmeye çalışıyorum) şans dileyin bana
Su 3lt,spor yürüyüş + yüzme
Güzelim uğraşıyorum vermeye, ortalama kilolardayim diyebilirim. Geçen seneye göre artı tabi de, neyseSagol filizcim fit oldunmu nasil kilo durumlarin
Ayrıldım canım takımdan Allah gönlüne göre versin seni seviyorum tatlımKızlar selam, bugün giremedim takıma. (Yoğunum, boş vakit olunca okul araştırıyorum)
Menüm şöyle:
Sabah biraz peynir biraz da zeytin (öyle tadımlık) çay
Ara: filtre kahve
Öğle: yoğurtlu kabak
Ara: haşlanmış bamya, dondurma
Akşam: sardalya
Niloyatospikk (tatlım yarın da uğrayamayabilirim pek, kadrosunda açık olan okulları yayınladılar. Ben de bilgi edinmeye çalışıyorum) şans dileyin bana
Su 3lt,spor yürüyüş + yüzme
Canım, bamya yemeğini de severim normalde ama böyle sade haşlaması yemeğinden de güzel.Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana biraz![]()