- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Onu yazarken ben de wtf oldum ama 1 g 1 gramdır, hakkımı yidirmemmmkiz 1 gram cheddar da benden olsun 39 ne...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yazarken ben de wtf oldum ama 1 g 1 gramdır, hakkımı yidirmemmmkiz 1 gram cheddar da benden olsun 39 ne...
Bahçende foto atsana bir gün bi de keçilerindenDondurma muhtesemdir
Bende bahceden toplayip kurutuyorum
Hele şunun minnoşluğunaaaaDiktiklerimi paylasayimmmm
Ohh misss. Çalıntı menülerime senin yulaf olayını da eklicemselamlar, akşama kadar dışardaydım biraz pratik şeyler yemem gerekti:
kayısı yulaf mulaf
Eki Görüntüle 2666278
oglen: yarim cay bardagi kuruyemis + 5 kiraz
akşam:
Eki Görüntüle 2666280
+ 1 parça çikolata
gece spor öncesi: 1 tk fıstıkezmesi
su: 2.5
spor: 45 dk yürüyüş + 1 saat dumbell/bantla egzersiz
Ohh misss. Çalıntı menülerime senin yulaf olayını da eklicem![]()
Spor kısmında bir utanan maymuncuk görüyorumKahvaltı
1 adet yımırta
1 bardak çay
1 kk peynir
Yarım dilim kepekli ekmek
Akşam
Et sote yanına 2 yk pirinç pilavı
Soda
Sütlü kahve
1 avuç badem-fındık
Su: muhtemelen 2 yi geçmiştir
Spor :
pesto26
Breaking Bad sardı sarmaladı beni bayaHangi diziye kitlendin? Benim günüm fena değildi ama şu an biraz garip ilerliyor. Fonda aşkı memnu sesleriyle mercimekli köfte yapıyorum![]()
Yulaflı mulaflı şey ne kadar da güzel görünüyorselamlar, akşama kadar dışardaydım biraz pratik şeyler yemem gerekti:
kayısı yulaf mulaf
Eki Görüntüle 2666278
oglen: yarim cay bardagi kuruyemis + 5 kiraz
akşam:
Eki Görüntüle 2666280
+ 1 parça çikolata
gece spor öncesi: 1 tk fıstıkezmesi
su: 2.5
spor: 45 dk yürüyüş + 1 saat dumbell/bantla egzersiz
Yani hatırladığım kadarıyla 5-6 kaşık falandırSpor kısmında bir utanan maymuncuk görüyorumsağlık olsun gankim, et sote ne kadardı
(gıcık sorular^^ )
Yulaflı mulaflı şey ne kadar da güzel görünüyor
Ama çok lezzetliye benziyor :)of neden iltifat ettin şimdi nası yaptığımı yazmalıyım sdkljfds. çok incesin teşekkür ederim
sütle yulafı pişirmeye alternatif olarak, sütlü yulafı geceden dolaba koyup yumuşatma önerisi okudum denedim.
4 yk yulaf + 4 yk süt + 1 yk yoğurt + 1 çk chia + göz kararı kakao ve tarçını karıştırıp geceden dolaba koydum. sabah çok katı duruyordu. üzerine 2 kayısı doğradım ve 1 tk fıstıkezmesiyle nokta koydum.
400 kalori etti el kadar şey. otur onun yerine 8 yumurta ye 4 gün tok tutar en azından![]()
Ama çok lezzetliye benziyor :)
Şöyle 65lere düşeyim
Lapaya ben de başlayacağım
Şu an beni tok tutmaz o![]()
Kakao ve yumurtadan soğumanbeni de tutmadı ama kakaonun hatrına... yumurtaya kakao serpsem iğrenç mi olur acaba yoksa bir yerlerde 5 yıldızlı bir restoran bunu yapıyor mudur zaten
Kakao ve yumurtadan soğuman
Hatta hayattan soğuman olası
Ooo walter reize selamlarBreaking Bad sardı sarmaladı beni baya![]()
Ay ne tatlı ne fındık fotolar bunlaaaar, maşallahOnizleme![]()
Mantı ekmek patates hepsi bir arada çok olmuş, 2 de şeftali , hep karbonhidrat, spor yapmışsın ama eminim bunlar olmasaydı fazlaca kilo giderdiSelam
Evime geldim sukur
Yine yogun birgun
Tek sporum bisiklet ile evden ise, Isten anneme. Toplam 12 km surmem oldu
Sabah ac uyandim
2 dilim cavdar ustune tereyag
Ogle
3.k ispanak yendgi
Yarim haslanmis tatli patates
Oburunun turkcesi yok ama icinde haslanmis tavuk, bir Sebze cesidi. Ismini bilmedigim yine
Aksam
1 kase Anne mantisi
Ara seftali.
2 tane yedim
En son ne zaman yedim bilmiyorum. Seftali konusunda cok seciciyim. Boyle sulu sulu olacak, Turkiye usulu seftali.
Arap marketinde gorunce kacirmayim dedim.
2tane den fazla alsam kesin yerdim hepsini. Tadi cok guzeldi
Su 2,5 L
Spor 1,5 saat bisiklet - 630 puan
10bin adim 500 puan
Toplam 1130 puan
bnnu
Suan yulaftan soğudum400 kalori olmasindan dolayiof neden iltifat ettin şimdi nası yaptığımı yazmalıyım sdkljfds. çok incesin teşekkür ederim
sütle yulafı pişirmeye alternatif olarak, sütlü yulafı geceden dolaba koyup yumuşatma önerisi okudum denedim.
4 yk yulaf + 4 yk süt + 1 yk yoğurt + 1 çk chia + göz kararı kakao ve tarçını karıştırıp geceden dolaba koydum. sabah çok katı duruyordu. üzerine 2 kayısı doğradım ve 1 tk fıstıkezmesiyle nokta koydum.
400 kalori etti el kadar şey. otur onun yerine 8 yumurta ye 4 gün tok tutar en azından![]()
Ay ne tatlı ne fındık fotolar bunlaaaar, maşallah![]()
Bazen o köşedeki domates gibi hissedersin.. yalnız ama kendinden emin.. özlü sözler köşesi.
Keçilere sarılasım var![]()