• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 bardak çay

Akşam
250 gr fırında mücver
1 muz yarım erik yarım nektari 5 çilek (öyle ortaya karışık😬😬)
Sütlü kahve
Yarım kâse kinoalı yoğurt

Su: 2,4L
Spor : 80 bacak hareketi
60 alt karın egzersizi
30 mekik 30 sn plank
@melek ada
alt karın egzersızı hangısını yapıyorsun. ben sankı ıkı gobeklı gıbıyımde :KK53:

alt karın egzersızı hangısını yapıyorsun. ben sankı ıkı gobeklı gıbıyımde :KK53:

ben de böyleyim, direkt benim fiziğime benzeyen birini hiç görmedim biliyomusun. göbeğin olması gereken yerimde göbeğim var , sonra hop göbek deliğimin olduğu yerin altında bi göbeğim daha var. zamanında hep yüksek bel giydim diye böyle bi şeklim var sanırım. baya acayip aslında ve kötü duruyor.

gunaydınn can kızlarr
dünku yedıklerımı yazayım
sabah yarım sımıt 3 dılım peynır çay

öğle 14:00 mantar kavurma bır dılım ekmek

aksam 18:00 taze fasulye 2 kasık yogurt 1 dılım ekmek

su 2 lt. spor cesıtlı spor hareketlerı
pesto26 pesto26 simiti affeyle bacım bırdaha olmaz:KK16:
Afiyet olsun tatlım, öğlen ve akşamki ekmekler merhabaaaaa :KK73: :KK73: :KK73: yapıyorlar ama onlarsız da doymazmışsın. Seni biraz yumurta yemeye davet ediyorum 😬

Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum o_O
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?

her zamanki kadar kahvaltılık malzemleri koydum tabağa, peynir salam maydonoz yumurta falan. kahvaltıya başlamadan 1 dilim ekmeğim ve tabaktakileri kullanarak bi sandviç yapıp kenara ayırdım. tabaktakileri yidim, her şey bitince üzerine o sandviçi yidim.

AA Vallamı normalde ekmek yememde bırer dılım yedım yemıyım o zman tamam :)
Aksam deil sabah yemeliydin canim simitin yerine
ben de böyleyim, direkt benim fiziğime benzeyen birini hiç görmedim biliyomusun. göbeğin olması gereken yerimde göbeğim var , sonra hop göbek deliğimin olduğu yerin altında bi göbeğim daha var. zamanında hep yüksek bel giydim diye böyle bi şeklim var sanırım. baya acayip aslında ve kötü duruyor.
Ben yuksek bel giymedim daha dogrusu cok az bir donem yine de 2 gobekliyim bakalim zayifladikca ust gobek gidiyor gibi
Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum o_O
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Son dakika belli oluyor benimki 😂😂

Aksam deil sabah yemeliydin canim simitin yerine

Ben yuksek bel giymedim daha dogrusu cok az bir donem yine de 2 gobekliyim bakalim zayifladikca ust gobek gidiyor gibi

Son dakika belli oluyor benimki 😂😂

benim üst göbeğim pssslayan balon gibi söndü. alt kısım hala ele geliyor. bikini falan giyince ciddili kötü duruyor ya. alt göbeğim gitse direkt 1 beden daha küçülürüm orda top gibi duruyor

1596017382787.webp

ay bak tam şurdaki 3.ydüm ben, tam. üst göbek indi aşağısı ilk günkü gibi <3

Ya benımd eılk dogum sezeryandı ondan galıba dıkısın ust tarafı dıkıse dokulen nehır gıbı onun ustunede kacak kat cıkmısım sankı:sinirli:
Afiyet olsun tatlım, öğlen ve akşamki ekmekler merhabaaaaa :KK73: :KK73: :KK73: yapıyorlar ama onlarsız da doymazmışsın. Seni biraz yumurta yemeye davet ediyorum 😬
ayy gelmıyorum ben o davete mıdem bulandı yumurtadan yaww
Eki Görüntüle 2669144

heh bende 3. leveldeyım:63:

Ya benımd eılk dogum sezeryandı ondan galıba dıkısın ust tarafı dıkıse dokulen nehır gıbı onun ustunede kacak kat cıkmısım sankı:sinirli:

ayy gelmıyorum ben o davete mıdem bulandı yumurtadan yaww

heh bende 3. leveldeyım:63:

ben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.

Ben de 2. Gibiyim. Biraz daha azı benim göbek.
nasıl gidecek bu göbek peki 😭

hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.

ben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.

hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.
Ay benimkiler de öyle
Top gibi önümde

Eki Görüntüle 2669144

Benimki 4 den 2 ye dogru gecis yapti Allaha sukur yumusak benimki insAllah sonuna kadar gidicem vee bitecek

Evet giyimden kaybediyoruz biz
Ay benimkiler de öyle
Top gibi önümde
Gider insAllah canim herkes icin bol bol dua edeyim saglimiz icin gitmeli

Ben de 2. Gibiyim. Biraz daha azı benim göbek.
nasıl gidecek bu göbek peki 😭
bende bılmıyom hıcbır harekette etkı etmıyor sankı yapıstoı kaldı ben bıkını gıymeyelı yıllar oldu zaten 21 yasında vedalastım bıkınıyle:KK14: oncedenkoca kıskanclıgı sonradan doğum gobegı:KK61:
bıde demzlermı aman gıy mıllet neler gıyıyor dıye sankı gıyıyor da guzel duruyor mayo ya talimm

bende bılmıyom hıcbır harekette etkı etmıyor sankı yapıstoı kaldı ben bıkını gıymeyelı yıllar oldu zaten 21 yasında vedalastım bıkınıyle:KK14: oncedenkoca kıskanclıgı sonradan doğum gobegı:KK61:
bıde demzlermı aman gıy mıllet neler gıyıyor dıye sankı gıyıyor da guzel duruyor mayo ya talimm
Ben örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtan 😂
Ama benin göbek bikinilik değil hiç
Bacaklar çok düzgünleşti
Ama göbekte hiç hareketlenme yok

Ben örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtan 😂
Ama benin göbek bikinilik değil hiç
Bacaklar çok düzgünleşti
Ama göbekte hiç hareketlenme yok
bacaklar duzgunlesmıs oda guzel sıra gobegede gelır ınsallah :)
bızım vki lerın altında baslangıc kılosu falan yazmıyor nıye acaba

Back
X