- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Alamanyadaki kardaşlar çok müteşekkirAiyy öyle mini mektup yazmıştım beeen, televizyona çıkmış gibi sevgiler selamlar yolladım size![]()
Yap beni 62 kg yap pilizzzzzz
![]()

Hooop 2 aya 62 kg geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alamanyadaki kardaşlar çok müteşekkirAiyy öyle mini mektup yazmıştım beeen, televizyona çıkmış gibi sevgiler selamlar yolladım size![]()
Yap beni 62 kg yap pilizzzzzz
![]()
Kaptanim sabah yakalayamadim aksam yakalayim dedim gene olmadi anca simdi cevap yaziyorum sen nasilsinGunaydin citir arkadaslarim, gununuz cok keyifli gecer umarim.![]()
Yapacaksin yaniGUNAYDIN kızlar
hanı bır hareket var. ayakta zıpla yere şınav ceker gıbı yat kalk zıpla adı ne bunun![]()
Ablan hakli benim oglumda 11 aya yeni girdi bakalim zaman gosterecek nasil birakacagini bende igrendirmeye karsiyim kizim 6 aylikken kendi kendine birakmisti gerci sutum de hic yoktu ama sunu duymustum ay gectikce sutun kaliteside azalirmisSelam kızlar nasılsınız? Bu aralar pek uğrayabilecek gibi değilim, cuma günü yarışmayacak olmamız da benim için çok iyi oldu. Çünkü bugün emzirmeyi sonlandırmaya başladık. Bu saate kadar aşırı zorlamadı. İğrendirerek bıraktırma taraftarı değildim hiç ama peçete salça sürüp yapıştırdık . Görünce pis olmuş falan dedim. Ağlayıp kendini heder etmedi çok şükür. Kucağımda sallanarak uyudu. Gece de böyle olursa kendini üzmezse çok mutlu olcam. Ay çok duygusalım şuan en son sabah emdi. Dayanamayıp gece uykusunda emzirip bol bol ağlayarak vedalaşabilirim ama bunu bi tek burda söylerim ablama kalırsa öyle yapma bırakmaz diyo![]()
Yine yogun bir gun tarhana yaptik foto atacagim bak bakalimSessizlik var topikte kimler neler yapıyor![]()
Evdeyim ama onu yap bunu yap bayram temizligime baslamam lazim bugun mutfakla basladim yarin yatak odasi oturma odasi en son pencereleri disaridan yikayip kuru bezle silecegim iceriden sadece silip kurulayacagim yogun bir gun beni bekliyor olmezde yaparsak Allahim nasip ederseSelam kizlar
Haftasonundan daha da sessiz kalmis topik
Neler yapiyorsunuz?
Evde misiniz cogunuz?
24 saat yetmiyor bana yine. Eve geldim az dinlenip Yemek ve temizlige basliyacagim
Benim oglanda hoc biberoncu deilaydingelini
Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.
Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.
Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Geldim gittim anca simdi kaptanim yorumlarimSelamlar guzel takimim nasilsiniz, nerelerdesiniz, bayrm hazirliklari nasil gidiyor :)
Kek fotom var unutmazsam yarin onu atayimTabisii eli bos gitmek bize yakismaz![]()
Bulgur pilavi fazla geldi banaBugünkü menüm sabah
2.5 haşlanmış yumurta
3 dilim kadar sucuk
Akşam
3 4 yk kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
2 lt su
Spor 100 bacak hareketi
20 dk adımlama cezam
Arrietty_
Yawrukush
Birgaripanne
Ben kizda biberonu biraktirmak icin denemistim bardakta sut icirmeyi ama olmadi insAllah sen becerirsinValla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yokvalla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım
normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur
Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum
4 kasik pilav fazla gelmisti sanki ama yuruyusune karsin ceza vermeyecegimselamlaar, ay eve yeni geldim çok ama çok yoruldum:
sabah:
Eki Görüntüle 2668883
öğlen: 15 badem + bu sosisten 2 tane
Eki Görüntüle 2668884
akşam: tavuğun hepsini yedim, pilavdan 4 kaşık falan. uf nası acıkmıştım iyi durdurdum kendimi
Eki Görüntüle 2668885
su: 2.5 lt
spor: bu adımı benden sonra geçen olursa kendisine bir ödül gününde pasta ve kahve ısmarlayacağım istanbula yolu düştüğünde
dün ve bugün 12'den sonrası ayrı ayrı, toplam: 27500, 4 saat yürüyüşe denk geliyor. ne siz sorun ne ben söyleyeyim...
Eki Görüntüle 2668886 Eki Görüntüle 2668887
Birgaripanne
4 kasik pilav fazla gelmisti sanki ama yuruyusune karsin ceza vermeyecegim
Saka saka cezani veriyorum 2 bardak su![]()
Teşekkürler canım öğle menülerin ofiste ne varsa e bazen börek geliyor bazen kızartma makarna vs e bunlar olunca yemiyorum , ama biraz daha dikkatli olaCağımKendine dikkat et canım bukdar az beslenme. Sana zararı yine. Akşamın da çok az olmuş öğlen de. Tansiyonunun düşmesi çok normal
Benim menümde
Sabah: 4 yk menemen, 2 kk peynir, 4-5 parça salatalık. 2 büyük bardak çay
Ara 1 türk kahvesi
Akşam: 1 lahmacun ve salatasından 1 bardak ayran
ara: 2 bardak çay
Bugün arkadaşım geldi uzun zaman sonra. Oturmaktan yemek yapamadım. Sonra oğlumun saçlarını kestirdimgitti lülüklermiz.. daha sonra ablam dürüm yiyelim falan dedi ama lahmacunda karar kılındı bende 1 tane yedim çeşitlilik olmadığı için.
Yarın emzirmeyi sonlandırıcaz Allah nasip ederse, üzülüyorum ama artık ikimizin rahatlığı içinde bu gerekli. Gündüzleri biyere gidince bile aklına emme düşünce bırakmıyo, geceleri defalarca uyanıyoruz. Allahım yardımcı olur inşallah ikimizde yıpranmadan bitiririz bu süreci
Teşekkürler tatlım haklısın biraz daha dikkat edeceğimUmarim geriler canim bu hastaligin, acil sifalar diliyorum.
Doktorun dedigi gibi dene birde bakalim..
Spor yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus.
Evet canim :)
Canim az yiyorsun tansiyonunun dusmesi normal, bir tik arttir porsiyonlarini..
Gecmis olsun kuzum..
Canim ben hala kaptanim, ceydos, arriety, tanssda kaptanlarimiz.
Degisen bir sey yok ayni takimimiz :)
Bu menu olmamis ama ilk menun oldugu icin toparlanacagina eminim.
15 dk adimlar misin bugun bu menuyu telafi icin canim :)
Gunun guzel olmus canisi.
Egzersiz var mi hic?
Sut birakmanizda coook kolaylikla olsun bitsin insallah..
Haklisin canim cok sicak, kolayliklar diliyorum.
Kuzunuda senide opuyorum..
Canim menun antreman gunun oldugu icin uygun olmus dondurma haric..
Dondurmaya 200 adet oldugun yerde ziplama cezasi geliyor malesefHyperborea17
Canimm canim ahh bilmez miyim ben de takima zar zor giriyorum cocuklardan..
Sende benim aklimdasin kuzum..
Bizler iyiyiz, sizlerinde iyi olmasina cok sevindim, aman tedbiri elden birakmayin, cok dikkat edin kendinize.
Ilk firsatta bekliyorum sohbete, kuzularida opuyorum Ozlemim..![]()
Maşallah canim cok guzel alışmış bence, uzulme hem bu onun iyiliği icin hem artik anne sütünün bir faydası cok fazla yok ona.20 ayını bitirdi canım . Kasım 22 de 2 yaşına doldurack.
şimdi gece uykusuna geçti yatağına yatırıpbaşucunda ninni söyledim. Yanıma yat dedi. Yattım tekrar git dedi gittim yine çağırdısonra sarılıp pışpışladım uyudu maşallah.Geceleri kucakta sallamayı düşünmüyorum zaten canım. Böyle böyle geceleri çok zorlamadan uyursa yatağında yatırıp yavaş yavaş ninni ve pışpışı da kesicem. Normalde çok araştırıp uyku eğitimi vermeyi düşünmüştüm ama sütüm az olunca emmemesindn korktuğum için hep emzirerek uyuttum hatta yatağını bile sallanan almadım sabit. Allahıma çok şükür korktuğum gibi olmadı gece uyuması da. Gündüz mecbur sallarım çünkü kızların sesini duydukça kalkar onlar gidincede yine yanında yatıp falan uyuturum diye planlıyorum bakalım zaman ne gösterecek
normal de az emiyor olsa 2yaştan önce kesmeyecektim ama 10 dk da bir yarım saat emzik gibi emiyo. Üzülüyorum şuan ama napalım
![]()
Teşekkür ederim evet haklısın meyve yerken bile yanına süt/ayran içmek lazimsüper bir kahvaltı olmuş vampirella, akşam meyve suyu şekeri yüklenmeni tavsiye etmem. Naçizane![]()
Ben sımdı dunku yedıklerımı yazacagım bakalım yaramazlık varmıİnşallah şekerim. Senin nasıl geçti günün, yaramazlık var mı?![]()
Ay cok az degılmı yaa sadece muz ve badem yemıssın08.30
yarım muz
10 badem
13.30
yarım muz
10 badem
250ml ayran
Yaptım kızz aaaYapacaksin yani![]()
Cok karbonhidrat almissin cezani veriyorum 2 bardak suYawrukush M MaviFeslegen
Birgaripanne
Sabah: çörek otlu peynir,1 dilim salam,domates,salatalık
Ara: şeftali
Öğle: 4 kaşık pilav
Ara:10 fıstık
Akşam: mercimek çorbası 2 sosis
Su:2lt
Spor: regl sancısı yeter
Simit deilde ekmek batti gozume esin ceza vermiyorsa ben vereyimgunaydınn can kızlarr
dünku yedıklerımı yazayım
sabah yarım sımıt 3 dılım peynır çay
öğle 14:00 mantar kavurma bır dılım ekmek
aksam 18:00 taze fasulye 2 kasık yogurt 1 dılım ekmek
su 2 lt. spor cesıtlı spor hareketlerı
pesto26 simiti affeyle bacım bırdaha olmaz
![]()
Gayet güzel olmuş canmmm. Meyve seven biri olarak bence harikaaaaaSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 bardak çay
Akşam
250 gr fırında mücver
1 muz yarım erik yarım nektari 5 çilek (öyle ortaya karışık)
Sütlü kahve
Yarım kâse kinoalı yoğurt
Su: 2,4L
Spor : 80 bacak hareketi
60 alt karın egzersizi
30 mekik 30 sn plank
Melek Ada
AA Vallamı normalde ekmek yememde bırer dılım yedım yemıyım o zman tamam :)Cok karbonhidrat almissin cezani veriyorum 2 bardak su
Simit deilde ekmek batti gozume esin ceza vermiyorsa ben vereyim
Bayramda ekmegi az tuketirmisin![]()