Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim Allah razi olsun, sen nasilsin..Gecmis olsun kaptanim Allahim sifasini versin
Sende iyiki varsin özgecim ❤❤Sagol Elifim, her daim yardimda ilk yanina kosulacak kisisin biliyorsun, iyi ki varsin..![]()
ÖyleydimPardon karşim ben de biraz hırs yapmışım
Hırs yaptığım tek yarışın Ağır yaşamlar olma yarışı olması da biraz düşündürdü.....
yiyip yiyip kilo almamak mı? Demek sen de bu efsane kişilerdendin... heyt beeee![]()
Tabi şey de var basketbol oynuyordum o zamanlar onu bırakınca hepten aldımÖyleydimama artık her gün sık sık bunu yapınca da sanırım vücudum yeter be seninle mi uğraşıcam manyak diyip bana rest çekti
![]()
Sevindim kaptanım, bildiğiniz gibi de am ediyoruz biz deSagol canim, iyiyiz cok sukur, sahalara dondum bende..
Neler yaptiniz, nasil diyetler :)
Gecmisi hala okuyamadim var mi havadisler kuzum ?Sevindim kaptanım, bildiğiniz gibi de am ediyoruz biz de![]()
Amin canim Allah razi olsun, sen nasilsin..
Iyidir kaptanim ne olsunGecmisi hala okuyamadim var mi havadisler kuzum ?
nasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.Akşam 6 gibi yedim ama normalde pek ekmek tuketmiyorum bana cok geldi sabah tartıda hemen artı gördüm o yüzden bu akşam bi detoks suyu hazirlayacagim kendime
cok cook cok gecmis olsun ozgecim. Allah şifa versin. bir daha da göstermesin. bu surecte sen de yıpranmışsındır. aman dikkat et kendine.Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Zor gecen 3 gunun ardindan gelebildim takima..
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Bende hicbir sey yapacak, hatta takima gelecek enerjide bile degildim, affedin.
Simdi daha iyi, kalp atislari duzenli, gogsunde baski - agri kalmadi.
Akinda yarin okula basliyor, okulla ilgili de bir suru kosturmam oldu birde.
Sizler neler yaptiniz?
FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Gecmisi okuyayim kizlar..
Harikasin canim, iyi ol...Iyidir kaptanim ne olsun
Sıkıntı yok kaptanim takipteyim merak etme
Sorma Eminecim, gurbette bir basimizayiz, 2 kucuk cocugum var, cok sIkintili 3 gundunasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.
cok cook cok gecmis olsun ozgecim. Allah şifa versin. bir daha da göstermesin. bu surecte sen de yıpranmışsındır. aman dikkat et kendine.
Canim nasilsin, emziriyorsu biliyorum ama aksam barbunya ve bulgur pilavi birarada olmus..Sabah
3 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
Kaşar peynir
Salatalık domates
1 yk bol tahinli tahin pekmez
1 kocaman bardak rezene anason kimyon çayı
Ara
1 salkım üzüm
Akşam
1 yt barbunya
Bol bulgur pilavı
Yanına sumaklı beyaz Soğan
Ve tatlı pat biber
Ayran
Su 3 e tamamlarım
Abla bebeğim bu ay çok az kilo almış çok dikkat edemicem az gitsin napim yeterki emzirmCanim nasilsin, emziriyorsu biliyorum ama aksam barbunya ve bulgur pilavi birarada olmus..
Egzersiz hareket yapabildin mi hic bugun?
Hay Allah güzelim ya, bahsettiğini hatırlıyorum önceki durumu. Çok zor şeyler atlatmiştiniz canim benim. Allah bir daha öylesini yaşatmasın size..Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Sizler neler yaptiniz?
FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Canim sorun degil esas listede degilsin zaten..Abla bebeğim bu ay çok az kilo almış çok dikkat edemicem az gitsin napim yeterki emzirm
Listeden çıkarablranz normal arkadaş gibi gelirm bebeğim ek gıdaya geçince daha dikkatli yemeye başlarım inşaAllah
Canim eksik olma cok sagol..Hay Allah güzelim ya, bahsettiğini hatırlıyorum önceki durumu. Çok zor şeyler atlatmiştiniz canim benim. Allah bir daha öylesini yaşatmasın size..
Sağlıktan gerisi boş Özgecim ilacını yeniden düzenli almaya devam edince normale döner umarım en kısa zamanda eşin de.
Sorma ben de seninle eş olduk diye çok sevinmiştim. Ama kendime kızıyorum çok kaybettim motivasyonumu, bu hafta kiloma kilo ekledim resmen. Biraz da yoğundum. Burda eba TV de (uzaktan eğitim için TV'den ders) ders içeriği hazırlayan arkadaşlara destek çıkmaya çalıştım uzaktan da olsa, yani ben de pek uğrayamadim takıma. Bence bu sayilmasin haftaya yeniden başlayalım. Yani umarım her şey daha yolunda olur o zamana kadar
Kola ve tatli mi , naptin TansuuuuuuuuMenum
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ogle
2 dilim tatli
1 bardak kola
Aksam
6 kucuk karniyarik
1 kase cacik
Korkuyorum asermem var adetimde yaklasmadi
Su 16
Spor 18000 adim 900 puan
Yawrukush M MaviFeslegen
Cok gecmis olsun kaptanim. Daha iyi olmaniza sevindim. Allah bir daha yasatmasin..Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Sizler neler yaptiniz?