• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar herkesee, tartıdan önceki gün menüsüyle karşınızdayım ☺️
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Azıcık domates salata

Akşam
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
1 kâse mercimek çorbası

Su: 2,5L
Spor: 5000 adım 250 p
Arkadaşlar şu 2 hafta spor çok yapamayacağım, üstten seçmeli ders aldım sınavlarım var 😊 o yüzden burada çok aktif olamayacağım, menü paylaşımı, kilo bildirimi vs yaparım tabi ki de 😊
pesto26 pesto26 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
Oo hem fit hem çalışkan bir hanımkız görüyorum 🥰👻 kolay gelsin, süper geçsin sınavlar inşallah moticim. Kalori ve miktar olarak güzel yediklerin lakin fasulye ve mercimek şişkinlik yapabilir diye düşünüyorum. Gene de yarın seni 68 lerde görcez bence. Hadi bakalım 🌸💃🏻

Merhaba herkeseee
Menüm geliyor:

09.00
60 kalorilik peynir 🧀

10.30
250 ml ayran

14.15
1 lahmacun, az salata,🌮 1 diyet kola
(İş yerinin yakınında kebabçı buldum, u beybi 😶)

19.30
5-6 çeri🍅 1 minik 🥒
1 çay bardağı ayran

Su: 2 lt
Spor: 1 mil leslie

MotivatedAlready MotivatedAlready Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ S serendipityty 🌸
guzel olmus canim. afiyet olsun
selam bugünkü menüm:

sabah: 2 yumurta, beyaz peynir, 2 salatalık 1 ceviz
öğlen: 1 dilim fıstıkezmeli ekmek
akşam: 100 gr tavuk, 1 kabak, 2 kapya biber -birlikte soteledim

su: 2.5
spor: bugün çok işim var, spor yapma şansım olmadı
spor da olsaymis harika bir gunmus cnm
Gunaydınnn
Dünkü menumu yazayım
Saat 08:00: 1 erik çay
Ara: sütlü kahve
Öğlen 13:30 tavuklu salata
Saat 14:00 türk kahvesi
Saat 16:00 yeşilçay
Saat 20:00 3 yemek kasıgı bamya
Su 2 lt
30 squat, 30 sn plank, 30 yerımde koşma
Yarım saat temızlık yaptım
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Eşsiz de garıp oluyomus yaw ılle bırını etıketleme gereği duyuyorum😂
cok az yemissin cnm. guzel bir eksi gelir ins.
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, bilgisayari yeni elime alabildim.
Telefondan mesaj yazmakta, gecmisi okumakta sinir ediyor beni..
Nasil gecti gununuz?
Aksam yemeklerinizi yiyip bitirmissinizdir diyorum..
yarin tarti gunumuz ,bu gece hafif ve ac uyuyalim :)
5 de tamamladik cnm. ins guzel bir eksi olur.
Sabah
Omlet
Bir dilim kaşar
Ara
Kahve
Akşam
Bezelye
Yarım dilim ekmek
Ara
Üzüm
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush
cok guzel cnm
Sabah
3 yumurtali biberli omlet
2 ucgen peynir
Domates salatalik
Ikindi
Tarhana firigi
Aksam
4catal cubuk makarna
Salata
Su 2 litre olmuştur
Spor
40 dk leslie 280 puan
10000 adim 500 puan
780 toplam
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @barga @Hyperborea17 @bnnu
spor süper cnm. menüde guzel
Teşekkür ederim.kaptanim çok sukur
Menüm
Kahvaltı
2 kaşık lor
2 dilim.kasar
2 dilim.ekmek

Ikındı
Haşlanmış tavuk göğsü
2 bardak ayran
1 salkım üzüm

2.5 su
Spor 50 squat 50 mekik ceza
tarti oncesi hafif bir menü. afiyet olsun
Iyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah

Bir kase yogurt, 1 seftali, 1 hurma, 1 gun kurusu, 3 ceviz bol tarcin

Ara
Sutlu kahve ve 5 taze antep fistigi

Aksam
Et paca (kuzu gerdandan, 2 porsiyon), koz biber

Sut (tarcinli)

Su 3 litre
6 bin adim 300 puan

Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
afiyet olsun cnm gayet guzel
İyi akşamlar herkesee, tartıdan önceki gün menüsüyle karşınızdayım ☺️
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Azıcık domates salata

Akşam
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
1 kâse mercimek çorbası

Su: 2,5L
Spor: 5000 adım 250 p
Arkadaşlar şu 2 hafta spor çok yapamayacağım, üstten seçmeli ders aldım sınavlarım var 😊 o yüzden burada çok aktif olamayacağım, menü paylaşımı, kilo bildirimi vs yaparım tabi ki de 😊
pesto26 pesto26 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
kolay gelsin canim simdiden basarilar

Selam güzel hatunlar,
Bugün epey yoruldum.
İşten geç çıktım, benzin aldım, markete uğradım falan derken eve 8 gibi geldim. Yemek de ona göre sarktı tabi 😶

09.00
13-14 badem

10.30
60cal peynir (kaşar gibi bişey)

13.45
3-4 nugget, salata, bir çk kadar mayonez ve 1 dilim çedardan dürüm yaptırdım kantinde
1 diyet kola

20.35
Büyük bir kase yoğurtlu kabak
1 adet çiğköfte

Su: 2 litreden biraz fazla
Spor: öğle arasında yürüdüm esasında ama birtanecik güzeller güzeli can yoldaşım telefonumu evde unutmuşum 😢 adım sayısı veremiyorum.

MotivatedAlready MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush S serendipityty Arrietty_ Arrietty_ @tansss

Yarin tarti oncesi kilolarimizi hatirlayalim kizlar :))
sserendipity sserendipity Eminecim listeden 80.4 kg ile izne ayrilmistin, o kiloya dondugunde listemize girebiliyorsun canim..

*** 4. Takım 688. Etap ***

Tanssss (72.1///%)
barga (74.1///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
bnnu (60.5///%)
BlueSkyyy (84///%)
aydingelini (68.3///%)
MorVampirella(71.2///%)
pesto26 (71.1////%)
MotivatedAlready(69.1///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 688. Etap***

JaneRizzoli (67.4///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
Kozmogirl17 (77.2///%) 641. Etapta, 67,4kg ile mezun olan uye geri dondu.

1delimavi (83.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (67///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (67.9///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Beklenen2 (70.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (55.2///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (64///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (90.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
sserendipity (82.2///%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75
canim 2 hafta doluyo ama 80.4 olmadigi icin giremiyorum listeye dimi. yarin sabah guzel bir sonuc olcak inaniyorum ama 80.4 olmaz olamaz 😯 neyse 1 hafta daha bekleriz. bekle beni listeeeee😎

Gulum kahvalti haric dogru durust bisey yememissin..
Yediklerinde karbonhidrat :)
Ama ac kalmissin resmen yarin guzel eksi gelecek :
Kaptanim ugrastirici yemek yapmak istemedim bugun ilk gun halsizlik var leslie de ilk gunlerde iyi geliyor diye yaptim
Emeklerim bosa gitti Birgaripanne Birgaripanne :KK43:
Bu ilk foto eski hali
Eki Görüntüle 2678091
Bu da bir hayvan yemis ,insallah bir daha gelmez...
Eki Görüntüle 2678090
Kaptanim kusta yiyebilir ustunu tel ile cevirmeni oneririm
Esime gosterecegim birazdan
2 gündür o kadar sinaniyorum ki anlatamam dün annemin yemek baskısını atlatmışken bugünde kardeşim gel annem gömbe yapıyor yiyelim dedi rejimdeyim yasak diyorum gel oturalim dedi dayanamam yerim diye gitmedim evde kabak yedim inşallah yarın ekşi gelirim yoksa çok üzülürüm☺
InsAllah cnim

Hanimis hanimis gombe yiyemedin mi sennn 😂😂
Ben geldimm.. Bugün kötüyüm biraz hem alerjik rinitim başladı hem de belimde minik bir sorun var sağ dizime ağrısı vuruyor sabahtan beri onunla cebelleşiyorum uzanacağım az sonra. Yawrukush Yawrukush mekik cezamı yapacağım allahtan yatarak yapılıyo :)
Bu hafta artı çıkacağıma çok eminim çünkü dikkat edemediğim bir hafta oldu kendim için ek yemek hazırlamadım eşime ne yaptıysam ondan yedim ya da dışarda yedim gibi şeyler oldu + çıkacağım kesin bunu biliyorum.

Bunlar dışında 2 saat önce diyetisyenimle görüştük bana listemi verdi liste güzel çok seçenekli her öğün için en az 5-6 seçenek var ama alışverişe çıkmalıyım elimde olmayan çok şey var. Yarın diyetisyen için de tartılacağım tartı günüm diyetisyende cumartesi günü burdan da devam edeceğim yine tabi cumaları. Bakalım haftaya değişiklik olacağına inancım yüksek ama bu haftam kötü gelecek ..
Pozitif olma pozitif dusun canim eksiler yuzunu guldursun n
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Kapya biber,domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dl çavdar

Öğle
3 yeşil dolma biber
Yoğurt

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Su 2L
Dolmalar pirincle dolma mistir umarim

Gunaydınnn
Dünkü menumu yazayım
Saat 08:00: 1 erik çay
Ara: sütlü kahve
Öğlen 13:30 tavuklu salata
Saat 14:00 türk kahvesi
Saat 16:00 yeşilçay
Saat 20:00 3 yemek kasıgı bamya
Su 2 lt
30 squat, 30 sn plank, 30 yerımde koşma
Yarım saat temızlık yaptım
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Eşsiz de garıp oluyomus yaw ılle bırını etıketleme gereği duyuyorum😂
Güzel olmuş bence, iyice adapte olmuş gördüm seni :)

eveeet ben de menumu yazayim artik
10.30
2 yumurtadan kabakli omlet
14.00
az sütlü turk kahvesi
17.00
1 tabk kiymali kabak yemegi (bolca koydum)
1 kase yogurt 1 dilim karpuz

su 3 litre
50 jumping jack(gunun hareketi 😉 baya zorladi)
200 ip

Gaaayet güzel olmuş. Afiyet olsun
Kabaklı omlet 💕

Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor
Allah sağlık sıhhat versin, çoook geçmiş olsun.

Selaam :)
Menüm ektedir
Su 3 lt
Spor; 45 dk kardiyo, 10 dk chole ting göbek egzersizi.

Eklentiler

• 8FDCA0DB-B0E4-4F2C-AEF6-AE22DD59D94A.webp
    8FDCA0DB-B0E4-4F2C-AEF6-AE22DD59D94A.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 23
  • F5116E4E-0DB0-45F5-8F44-E9A42EB861A9.webp
    F5116E4E-0DB0-45F5-8F44-E9A42EB861A9.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar dizim çok ağrıyor çıkmak zorundayım sonra telden girerim yine
geçmiş olsun vampircim. aman dikkat et iyi dinlen ki daha da ilerlemesin.
Selam güzel hatunlar,
Bugün epey yoruldum.
İşten geç çıktım, benzin aldım, markete uğradım falan derken eve 8 gibi geldim. Yemek de ona göre sarktı tabi 😶

09.00
13-14 badem

10.30
60cal peynir (kaşar gibi bişey)

13.45
3-4 nugget, salata, bir çk kadar mayonez ve 1 dilim çedardan dürüm yaptırdım kantinde
1 diyet kola

20.35
Büyük bir kase yoğurtlu kabak
1 adet çiğköfte

Su: 2 litreden biraz fazla
Spor: öğle arasında yürüdüm esasında ama birtanecik güzeller güzeli can yoldaşım telefonumu evde unutmuşum 😢 adım sayısı veremiyorum.

MotivatedAlready MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush S serendipityty Arrietty_ Arrietty_ @tansss
oyy oyy oglen menun istahimi kabartti. bak simdi agzim sulandi. biliyorum mayonezle her dürüm daha guzel ama iste cok zararli kerata
aksam menümüz ayni olmuş. afiyet olsun canim

Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor
Allah sifa versin canim. bir an once eski sağlığına kavussun insallah

geçmiş olsun vampircim. aman dikkat et iyi dinlen ki daha da ilerlemesin.

oyy oyy oglen menun istahimi kabartti. bak simdi agzim sulandi. biliyorum mayonezle her dürüm daha guzel ama iste cok zararli kerata
aksam menümüz ayni olmuş. afiyet olsun canim
Ay sen öyle diyince koştur koştur benim de ağzım sulandı bak 🤣 aaah ah şimdiye kadar yediğim mayonezlerin kutusunu uç uca eklesem burdan köye yol olur (abarttım 😬) o yüzden bir çk çok masum geliyor. O kabaklar da ‘özür dilerim kendim’ yemeği galiba 🤣 teşekkürler beybi 😘

Kaptanim ugrastirici yemek yapmak istemedim bugun ilk gun halsizlik var leslie de ilk gunlerde iyi geliyor diye yaptim

Kaptanim kusta yiyebilir ustunu tel ile cevirmeni oneririm
Esime gosterecegim birazdan

InsAllah cnim

Hanimis hanimis gombe yiyemedin mi sennn 😂😂

Pozitif olma pozitif dusun canim eksiler yuzunu guldursun n

Dolmalar pirincle dolma mistir umarim
Yiyemedim valla kendime engel olamam diye gitmedim bile ooo mis gibi kabak yedim bnde yani annem hangi niyetle yersen o olur der . Kabaga baslarken bnde niyet ettim gömbe yemeye dedim 🤣🤣

Yiyemedim valla kendime engel olamam diye gitmedim bile ooo mis gibi kabak yedim bnde yani annem hangi niyetle yersen o olur der . Kabaga baslarken bnde niyet ettim gömbe yemeye dedim 🤣🤣
Hayaller gömbe hayatlar kabak mı oldu şimdi :)
Olsundu, zayıflayınca yeriz biz de

Ay sen öyle diyince koştur koştur benim de ağzım sulandı bak 🤣 aaah ah şimdiye kadar yediğim mayonezlerin kutusunu uç uca eklesem burdan köye yol olur (abarttım 😬) o yüzden bir çk çok masum geliyor. O kabaklar da ‘özür dilerim kendim’ yemeği galiba 🤣 teşekkürler beybi 😘
😂😂 "ozur dilerim kendim" yemeği 😁😁
eskiden sevmezdim ama artik her aksam kabak yesem bıkmam. ya da cok motive olmusum sanirim kabak en guzel besin olarak gorunuyor şuan. ne zamama kadar surcek bilemiyorum

Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 ince dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Fırında kabak
1 küçük kase kadar yoğurt
Ara
Yeşil çay
Siyah çay
Çekirdek keşke yemeseydim
Maden suyu