• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeşil fasulyem cikmis onlari topladim azz cikti ama olsun
Ohh afiyetle yiyin canim..
Bende bugun firsat bulursam biber, domates, salatalik fidelerimi nihai saksilarina ekecegim..
Zaman yok, bahceme bakamiyorum..
Birde bir hayvan tum dereotu ve feslegenlerimi yemis 2 gun once, sabah bir kalktim sok oldum :(

Ohh afiyetle yiyin canim..
Bende bugun firsat bulursam biber, domates, salatalik fidelerimi nihai saksilarina ekecegim..
Zaman yok, bahceme bakamiyorum..
Birde bir hayvan tum dereotu ve feslegenlerimi yemis 2 gun once, sabah bir kalktim sok oldum :KK43:
Yenen bitkilerin fotosunu atsana bakayim bi

Kizlar herkese selamlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor

Sabah
3 yumurtali biberli omlet
2 ucgen peynir
Domates salatalik
Ikindi
Tarhana firigi
Aksam
4catal cubuk makarna
Salata
Su 2 litre olmuştur
Spor
40 dk leslie 280 puan
10000 adim 500 puan
780 toplam
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ B barga Hyperborea17 Hyperborea17 bnnu bnnu
Gulum kahvalti haric dogru durust bisey yememissin..
Yediklerinde karbonhidrat :)
Ama ac kalmissin resmen yarin guzel eksi gelecek :)

Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor
Aklimdasin Ozlemim, sen soylemesende ben senin durumunu anladim kuzum..
Babacigin hep dualarimda , insallah yayilma yokturda, tedaviyle amcami iyilestirirler.
Bu hastaligin artik tedavisi var, hep iyi dusunun..
Ne kadar az icse sigarayida o kadar iyi..
Bizi habersiz birakma, diyete devam etmesende arada gel ses ver gulum.
Seviyorum seni, iyi haberler getir bize... :KK200:

Emeklerim bosa gitti Birgaripanne Birgaripanne :(
Bu ilk foto eski hali
20200811_101342.webp
Bu da bir hayvan yemis ,insallah bir daha gelmez...
20200820_111743.webp

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, bilgisayari yeni elime alabildim.
Telefondan mesaj yazmakta, gecmisi okumakta sinir ediyor beni..
Nasil gecti gununuz?
Aksam yemeklerinizi yiyip bitirmissinizdir diyorum..
yarin tarti gunumuz ,bu gece hafif ve ac uyuyalim :)
2 gündür o kadar sinaniyorum ki anlatamam dün annemin yemek baskısını atlatmışken bugünde kardeşim gel annem gömbe yapıyor yiyelim dedi rejimdeyim yasak diyorum gel oturalim dedi dayanamam yerim diye gitmedim evde kabak yedim inşallah yarın ekşi gelirim yoksa çok üzülürüm☺

2 gündür o kadar sinaniyorum ki anlatamam dün annemin yemek baskısını atlatmışken bugünde kardeşim gel annem gömbe yapıyor yiyelim dedi rejimdeyim yasak diyorum gel oturalim dedi dayanamam yerim diye gitmedim evde kabak yedim inşallah yarın ekşi gelirim yoksa çok üzülürüm☺
Bu azminin sonucunu alacaksin canim, yarin odul yaparsin :))

Oo Kayseri mutfagida sahane Gozdecim kilo almamak imkansiz o guzel yemeklerle :)
Nasil gecti diyette 3. gunun canim?

Kolay gelsin canim.
Hem ev isleri, hem is iyi yetisiyorsun :)
Biz derslere devam edyoruz, simdi kisacik bir ara bulup takima geldim :)

Canim kisir, durum karbonhidrat agirlikli olmus, 30mekik cezasi geliyor..

Yine yememissin birsey gulum :KK43:
if yapmayi denesene :)

Canim nasil oldun?
Reglide olmussun cok agrin var mi?

Canim cok guzel kilo verdin yazik degil mi o emeklere..
Salatalik, az sutlu kahve, bir kucuk kase yogurt ya da bol salata ile bu aksami atlatirsin Baharcim..
Ben sana guveniyorum..

kaptancığım gayet iyi gidiyorum sanki :)
İlk öğünümü 12 de salata, yeşil fasulye ve ayranla yaptım
Akşam 19.30 da cacık ve etli patlıcan yemeği yedim. İki kaşık da pilav
Birazdan kahve içeceğim inşallah

Insallah iyi haber alirsiniz. Gecmis olsun Allah sifa versin...

İyi akşamlar herkesee, tartıdan önceki gün menüsüyle karşınızdayım ☺️
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Azıcık domates salata

Akşam
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
1 kâse mercimek çorbası

Su: 2,5L
Spor: 5000 adım 250 p
Arkadaşlar şu 2 hafta spor çok yapamayacağım, üstten seçmeli ders aldım sınavlarım var 😊 o yüzden burada çok aktif olamayacağım, menü paylaşımı, kilo bildirimi vs yaparım tabi ki de 😊
pesto26 pesto26 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_

Ben geldimm.. Bugün kötüyüm biraz hem alerjik rinitim başladı hem de belimde minik bir sorun var sağ dizime ağrısı vuruyor sabahtan beri onunla cebelleşiyorum uzanacağım az sonra. Yawrukush Yawrukush mekik cezamı yapacağım allahtan yatarak yapılıyo :)
Bu hafta artı çıkacağıma çok eminim çünkü dikkat edemediğim bir hafta oldu kendim için ek yemek hazırlamadım eşime ne yaptıysam ondan yedim ya da dışarda yedim gibi şeyler oldu + çıkacağım kesin bunu biliyorum.

Bunlar dışında 2 saat önce diyetisyenimle görüştük bana listemi verdi liste güzel çok seçenekli her öğün için en az 5-6 seçenek var ama alışverişe çıkmalıyım elimde olmayan çok şey var. Yarın diyetisyen için de tartılacağım tartı günüm diyetisyende cumartesi günü burdan da devam edeceğim yine tabi cumaları. Bakalım haftaya değişiklik olacağına inancım yüksek ama bu haftam kötü gelecek ..

Pestom en doydun mu bunlarla 😯
Bu kadar az yeme gözünü sevem 😬
Yeni kebapçın da hayırlı olsun bol bol lezzet getirsin 😌
Ben bi kere sevdiğim şeyle doyunca (bkz: leahmacun) bidaha sesim çıkmıyo galiba kelebeğim. Acıktım ama çok koymadı idare ettim 😬 hatta yöntemi sevdiğim için bugün de uyguladım ama tartı ne der bilmiyorum. Böyle aksiyonlar ters tepiyo ya bazen 😶

Back
X