Aynen öyle oldu vallaHayaller gömbe hayatlar kabak mı oldu şimdi :)
Olsundu, zayıflayınca yeriz biz de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oldu vallaHayaller gömbe hayatlar kabak mı oldu şimdi :)
Olsundu, zayıflayınca yeriz biz de
Ne güzel bir huyBen bi kere sevdiğim şeyle doyunca (bkz: leahmacun) bidaha sesim çıkmıyo galiba kelebeğim. Acıktım ama çok koymadı idare ettimhatta yöntemi sevdiğim için bugün de uyguladım ama tartı ne der bilmiyorum. Böyle aksiyonlar ters tepiyo ya bazen
![]()
Kııız ben bugün öyle yorgun bitap halde ve telefonuma kavuşma hasreti içerisindeyken, son kalan güç kırıntılarımla (abartmaya devam ediyorum"ozur dilerim kendim" yemeği
eskiden sevmezdim ama artik her aksam kabak yesem bıkmam. ya da cok motive olmusum sanirim kabak en guzel besin olarak gorunuyor şuan. ne zamama kadar surcek bilemiyorum
sen de mi bu aksam kabak yiyengillerdensin.Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 ince dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Fırında kabak
1 küçük kase kadar yoğurt
Ara
Yeşil çay
Siyah çay
Çekirdek keşke yemeseydim
Maden suyu
Aram zaten karman çorman
Ve siyah çay ödem yapıyormuş onu da şuan öğrendim ve şok oldum doğru mu acaba
Spor 45 dk leslie 315 puan
20 jj 60 puan
Toplam 375 puan
Şu 3 lt
Birgaripanne @Yawrukush
Arrietty_
Yaa teşekkür ederimmmOo hem fit hem çalışkan bir hanımkız görüyorumkolay gelsin, süper geçsin sınavlar inşallah moticim. Kalori ve miktar olarak güzel yediklerin lakin fasulye ve mercimek şişkinlik yapabilir diye düşünüyorum. Gene de yarın seni 68 lerde görcez bence. Hadi bakalım
![]()
Amiin :)O zaman tatil sonrası bakım onarım faaliyetleri sonuç verecek diyelim :) hadi inşallah![]()
Teşekkür ederimguzel olmus canim. afiyet olsun
spor da olsaymis harika bir gunmus cnm
cok az yemissin cnm. guzel bir eksi gelir ins.
5 de tamamladik cnm. ins guzel bir eksi olur.
cok guzel cnm
spor süper cnm. menüde guzel
tarti oncesi hafif bir menü. afiyet olsun
afiyet olsun cnm gayet guzel
kolay gelsin canim simdiden basarilar
aaah ah o cumartesiler, pazarlar o güzel atlara binip gittiler mi yoksa.... (bende 69.9 u pazar gördüm de araya sokuşturayım dedimYaa teşekkür ederimmm
Şişkinliği tahmin edip üzerine bir güzel kayısı çayı içtim
Tartıda 68 i son gördüğüm tarih o cağnım cumartesiydi, ah o ışıl ışıl güneşli cumartesi...
O tartı o sayıyı gösterecek![]()
evet evet cok şükür gormeye basladimKııız ben bugün öyle yorgun bitap halde ve telefonuma kavuşma hasreti içerisindeyken, son kalan güç kırıntılarımla (abartmaya devam ediyorum) markete kabak almaya gittim. haşlanmış hali özellikle, pek bi tadı olmasa da
aşırı masum minnoş bişey gibi geliyor. Yarın sabah bu methiyelerimin karşılığını vermiş olur umuyorum
kabağı en güzel besin olarak görmeye başladıysan bu iş olmuş demektir, gazan mübarek olsun karşim
![]()
Çarlinin çikolata fabrikasına alternatif olarak serendipitinim kabak fabrikası gibi bir şey canlandı gözümdeevet evet cok şükü gormeye basladimyarin da sarimsakli yoğurtlu kabak salatasi mi yapsam yoksa firinda mucver mi ya da kabak spagetti. ayy neyse sustum konustukca canim birseyler yemek istiyor.
iyi geceler canim. gozlerim kapaniyor.. iyi uykular![]()
Olsun be pestom, sen sporunu yapmışsın sonuçta boşver sayılarıSelam güzel hatunlar,
Bugün epey yoruldum.
İşten geç çıktım, benzin aldım, markete uğradım falan derken eve 8 gibi geldim. Yemek de ona göre sarktı tabi
09.00
13-14 badem
10.30
60cal peynir (kaşar gibi bişey)
13.45
3-4 nugget, salata, bir çk kadar mayonez ve 1 dilim çedardan dürüm yaptırdım kantinde
1 diyet kola
20.35
Büyük bir kase yoğurtlu kabak
1 adet çiğköfte
Su: 2 litreden biraz fazla
Spor: öğle arasında yürüdüm esasında ama birtanecik güzeller güzeli can yoldaşım telefonumu evde unutmuşumadım sayısı veremiyorum.
MotivatedAlready @Yawrukush @serendipityty
Arrietty_ @tansss
Çekirdeğe pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo yedim gittisen de mi bu aksam kabak yiyengillerdensin.
siyah cayin odem yaptigini hic duymamistm.
senin de dedigin gibi gunu cekirdekle bitirmeseymissin supermis. yine de tarfida guzel sonuc gelcek ins. gun boyu hafif gecirmissin
Bnde merak ediyorum beraber deneyelim bariÇarlinin çikolata fabrikasına alternatif olarak serendipitinim kabak fabrikası gibi bir şey canlandı gözümdeşu kabak spagettiyi denemek istiyorum ama üşeniyorum. İyi geceler canım
![]()
Gittiler, sanırım arkadan da bir toynak geçirdileraaah ah o cumartesiler, pazarlar o güzel atlara binip gittiler mi yoksa.... (bende 69.9 u pazar gördüm de araya sokuşturayım dedim)
Kayısı çayı Napıyo bilmiyorum ama inşallah güzel bişey yapıyodurkayısının yaptığını yapıyosa iyi
![]()
Ablam geldi kaptanım bende kalıyorlar uğrayamıyorm@Hyperborea17 , @bnnu , @melek ada ,Begonya2 , @ciseak77 @fyzanur nerelerdesiniz kizlar?
@FitFiliz nasilsin Filizim?
@Kozmogirl17 yoksun kuzum?
@1delimavi nasil oldun canim?
Sağol canimm aslinda bunun gecmesi icin kilo vermemi söyledi doktor .. insallah geçecekgeçmiş olsun vampircim. aman dikkat et iyi dinlen ki daha da ilerlemesin.
Tamam sözümüz söz. Spagetti gibi ağır ve ihtişamlı bir kelimenin altından kalkabilir umarımBnde merak ediyorum beraber deneyelim bari![]()
Dengeler o zaman tamamGittiler, sanırım arkadan da bir toynak geçirdilerama olsun biz ayağa kalkıp onlara yetişmesini de biliriz
Aynen ikisi de aynı işlevi görüyor![]()
Yinede biz bunu çarşamba perşembe yapalim en iyisiTamam sözümüz söz. Spagetti gibi ağır ve ihtişamlı bir kelimenin altından kalkabilir umarım![]()
Canım senle aramızda 200 gr var bn geçen cuma 70.4 tüm bakalım tartıda ne kasarım bu hafta heyecan dorukta resmenDengeler o zaman tamam
Nefesler tutuldu, heyecan dorukta...
Yarın sabah tartıda görüşürüz motiveytıdım![]()