• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birgaripanne Birgaripanne hoşgeldin geçen hafta bizim takımın 3.Sü oldukkk seninle :KK37:
Gordum canim tebrikler ben biraz inzivaya cekildim yoruldum mu ne 😄😄
Bomba gibi donucem insAllah biraz dinleneyim de koruyayim kilomu bir de ne kadar tuketirsem sabit kalirim onu denicem artik
65 e dusersem de bakicam vucut seklim nasil diye bir de gobegimin gitmesi lazim

Birgaripanne Birgaripanne hoşgeldin geçen hafta bizim takımın 3.Sü oldukkk seninle :KK37:
Bomba gibi donucem insAllah biraz dinleneyim de koruyayim kilomu bir de ne kadar tuketirsem sabit kalirim onu denicem artik

Ah ogöbek , mekik eritiyor onu bir ama bende çok bel ağrısı yapıyor uzun süre devam edemiyorum, güzel inzivalar sana 🥰

seni o kadar iyi anlıyorum ki haklıyken bile konuyu öyle farklı yerlere getiriyorlar ki sanki sen haksızsın da senden dolayı böyle bir tavır takındı ... aileden birine laf söylemesi gerçekten çok can sıkıcı ilk başta bunun için bile özür dilemesi lazım .
ya evin çocukların hatta ve hatta kendisinin bile herşeyiyle biz ilgileniyoruz onların yaptığı trip tavır bizde yok (ben de tartıştım da biraz önce)

ne kadar güzel tavır takınmışsın ben henüz senin gibi olamadım boşver diyemiyorum çok üzgünüm .

küslüolsa bile yatağı ayırmayın. Ama bu sefer de sen gidip onu çağırsan hatasını anladı diip egolara mı giriyor yine

canım çok değil ama diyet listende pilavı %90 çıkarırsan iyi olur, ne sıklıkta yiyorsun bilmiyorum belki de aylardır ilk defa yedin, o zaman sorun yok tabi
Belli bi zamn geçince insan doluyo canım uğraşmak istemiyo sen o raddeye gelmemişsin daha ne güzel 😂
E soyle sende aski bitiriyorsun diye ben en ufak seyde soyluyorum

E baskasi ile gonderin

Tesekkurler hemen foto atiyorum

Allah kolaylik versin canim
Dayımın kızı canım gönderecek kimse yok İstanbul’dan hesaplarına atalım dedik ama bu sefer de dayımın yanında ailesinden kimse olmuyo bizden başka. Mecbur giditoruz yani

Ah ogöbek , mekik eritiyor onu bir ama bende çok bel ağrısı yapıyor uzun süre devam edemiyorum, güzel inzivalar sana 🥰
Saol canim yapiyorum haftada 2 3 kez
Ama bakalim insAllah devamida gelir 2 sezeryan gobegide eklendi ya biraz zor bakalim bu arada gobek deliginin cevresi gittiginde gobek deligimin seklini merak ediyorum insAllah sarkma olmaz galiba ben ondan cok korkuyorum

Belli bi zamn geçince insan doluyo canım uğraşmak istemiyo sen o raddeye gelmemişsin daha ne güzel 😂

Dayımın kızı canım gönderecek kimse yok İstanbul’dan hesaplarına atalım dedik ama bu sefer de dayımın yanında ailesinden kimse olmuyo bizden başka. Mecbur giditoruz yani
Ay canim maskeni tak ve surekli dezenfekte et kendini

Bu arada herkesi incelemedim ama Birgaripanne Birgaripanne ve JaneRizzoli JaneRizzoli muthis istikrarli cikmislar.
Cok guzel kilolar vermisler.
Kim bilir kiyafetlerini giydiklerinde ne mutlu oluyorlardir simdi 🧿🧿🧿
Bugün cortlamayaydım iyiydi :)
Ama neyse bugünü unutup önüme bakıyorum
Hadi artık sen de gel

Bugün cortlamayaydım iyiydi :)
Ama neyse bugünü unutup önüme bakıyorum
Hadi artık sen de gel
Biliyorsun isimi gucumu.
Kacta eve gittigimine yemek bulabildigimi 😁
Bu hafta icinde en kisa surede donecegim insallah.
Tabi takim disi devam edecegim mecbur giderken 60tim simdi 64 🙈

Biliyorsun isimi gucumu.
Kacta eve gittigimine yemek bulabildigimi 😁
Bu hafta icinde en kisa surede donecegim insallah.
Tabi takim disi devam edecegim mecbur giderken 60tim simdi 64 🙈
Ben de takım dışı devam ediyorum pampa :) sorun yok.
Ben bugün neler yidim bi bilsen
Kızlarla buluştuk, çiğ köfte yedim. Akşam üzeri mdr yrd aşure getirdi onu yedim. Dondurma yedim. Yedim de yedim yani.
Bu mide nasıl küçülüyor ya?

Ben bu hafta bildirim yapamadım offf offff yarından itibaren menü paylaşmaya başlayın, iyicw kilo almaya başladım
Sorma canım , benim iş yerinde durumlar karışık , eski işimden alıp covit servisine verdiler beni. Hastanede yatan kovit hastalarinin odalarına girip kimlerle temas ettiklerini öğrenip o bilgileri saglik bakanlığına yolluyorum . Bazılarıyla iletişim kuramiyorum durumları ağır olanlarla , onların akrabalarını sistemden bulup tek tek arıyoruz temas ettiniz mi diye . Bayağı yorucu oluyor . Hem bedenen hem psikolojik olarak yordu. Sürekli is alanım degisiyor . Diyete de adapte olamadım , kıyafetlerim dar gelmeye başladı , tekrar basliycam artık diyete . Sen nasılsın ? Kalifoniyada nasıl gidiyor durumlar , haberlere de bakakiyorum kaç gündür hiç.
Aaa Feyzacim buralarda misin sen? Ben de dondum kurkcu dukkanina. 😁
Kolay gelsin canim, zormus isyerinde durumlar, insallah su Covid'e bir cozum bulunur artik 🙁😔

Bugunku menum
Gec kahvalti 1 haslanmis yumurta, ince dilim ekmek, biraz peynir domates
3 gibi aciktim kocaman bardak ayran, 1 haslanmis yumurta, 1 elma, 1tatli kasigi fistik ezmesi
Aksam 18.30 bir dilim firinda balik (sonunda bitti) yanina az yagda tavada mantar sote
Bugun halsizlik var, cok su icemedim
Spor da sadece bel egzersizi yapmistim pek spordan sayilmaz ama, burayi bos gecmeyeyim diye de 30 bisiklet mekik yaptim simdi 😁
G GCA

Dünki menüm yazmayı unuttum
Sabah
1 h yumurta
Tb ekmeğine tost (beyaz peynir ,roka,domates)
Domates, salatalık

öğle
1 kase ezogelin çorba
10 cm çağında 1 adet köfte

Akşam
1 p kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
1 minik boy çokonat avuç içi kadar ,24 gr 132 kalori ödül öğünü

bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim süzme peynir

öğle
Yarım porsiyon kıymalı bamya

Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Yarım porsiyon kıymalı taze fasulye
cok guzel olmus canim afiyet olsun
Bugunku menum
Gec kahvalti 1 haslanmis yumurta, ince dilim ekmek, biraz peynir domates
3 gibi aciktim kocaman bardak ayran, 1 haslanmis yumurta, 1 elma, 1tatli kasigi fistik ezmesi
Aksam 18.30 bir dilim firinda balik (sonunda bitti) yanina az yagda tavada mantar sote
Bugun halsizlik var, cok su icemedim
Spor da sadece bel egzersizi yapmistim pek spordan sayilmaz ama, burayi bos gecmeyeyim diye de 30 bisiklet mekik yaptim simdi 😁
G GCA
senemcim nasilsin? hatırlıyor musun beni? menun cok guzel olmus cnm

cumartesi menüsü
11.30
bol marul ve dereotu domates 1 yumurta ve biraz cokelekten salata,yarim dilim köy ekmeği biraz patates kizartmasi (ödülumu yanlis seye kullandim sanirim)
14.30 6/7 badem 2 kuru kayisi
18.30 1 tavuk but 3 y.k bulgur pilavi bol salata kucuk 1 kase yogurt

su 2.5 /3 arasi
aksam cocuklarla stadyuma gittik orda 1 saat kosturduk
4000 adim olmuş 200p
60 squat 180 p
60 saniye plank 10 p toplam 390
bnnu bnnu Yawrukush Yawrukush

Back
X