• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum G GCA
Sabah omlet (1.5 yumurtadan biraz mozarella ile), 2 dilim hellim, 2-3 zeytin, biraz peynir domates, 2 kucuk dilim ekmek (kucuk olunca 2 dilim yedim)
Oglen 2 parca browni, kombucha cayi
Aksam 18de 4yk pilav, 4yk yogurt, 2yk kiyma
Spor 40 bisiklet mekik, 12bin adim
Su cok icemedim disarda yuruyus yaptik cok, 1-1.5lt'dir

Bugunku menum G GCA
Sabah omlet (1.5 yumurtadan biraz mozarella ile), 2 dilim hellim, 2-3 zeytin, biraz peynir domates, 2 kucuk dilim ekmek (kucuk olunca 2 dilim yedim)
Oglen 2 parca browni, kombucha cayi
Aksam 18de 4yk pilav, 4yk yogurt, 2yk kiyma
Spor 40 bisiklet mekik, 12bin adim
Su cok icemedim disarda yuruyus yaptik cok, 1-1.5lt'dir

sporun çok iyi canım, gününü dengelemiş

Günaydın herkese :)
Kilo kontrol günü bildirimi yapayım. Cuma 53,8 dim
Bugün 53,6
JaneRizzoli JaneRizzoli canım dün 53.3 cıkmıstım düne göre artı böyle olcagı belliydi😄seninkinide merakla bekliyorum
Çok iyi pampa :)
Cuma 65,4
Pzt 67,1
Aşureler ve ekstra meyveler kendini gösterdi 😂
Bugün omad yapıcam
Yarın da yine ketoya devam mecburen

Çok iyi pampa :)
Cuma 65,4
Pzt 67,1
Aşureler ve ekstra meyveler kendini gösterdi 😂
Bugün omad yapıcam
Yarın da yine ketoya devam mecburen
Ya bence 2 günde o kadar olmaz kilo degil ödem yapmıştır artı wc ye de cıkmadıysan ondandır kilo olarak düsünme:) omad ne bu arada.bende bi süreliğine tekrar devam ketoya malzeme aldım o kadar onları degerlendirmem lazım😂bide kilo fazla olmayınca cok yavas gidiyor normal yolla.

Canim cumadan ptesiye boyle olabilir, cuma bence guzel eksi gelir o 😉

hadi inşallah canım, regl olmadım henüz bi o aradan çıksaydı gergin ve tatlı krizine her an girebilme olasılığım var. Evden çalışacaktım bu hafta iş saatinde kalktım sorun oldu bilgisayarda o olana kadar 20 dk Leslie yaptım. Sorun çözülmedi koştur koştur Duş yap, kızımı kreşe bırak, işe gel. Şuan çok yorgunum valla

Mor Vampirella Mor Vampirella selam eşçiğim 😂 ıyyy iğrenç oldu ama olsun.

sabah: 1,5 dilimden kaşarlı sucuklu biber domatesli tost

öğlen: 3 kaşık makarna

Akşam: 2,5 minik kepçe domates çorbası 4 yk bamya 3 minik lokma Ekmek ve 1 yk kadar patlican salatası

su:2 lt olmamış olabilir
spor: 10000 adım

Bugün kuzenimin nikahı vardı, istemesemde gittik mecburen. Aşırı yoruldum hem yürümekten hem çocukla uğraşıp krizlere girmesinden.
yarında bursa yolcusuyuz Allah izin verirse. İstanbhldan bursaya takı takıp dönmek için gidiyoruz resmen 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣
Eşim karbon çok olmuş sanki ne dersin ? :KK37:

Sorma canım , benim iş yerinde durumlar karışık , eski işimden alıp covit servisine verdiler beni. Hastanede yatan kovit hastalarinin odalarına girip kimlerle temas ettiklerini öğrenip o bilgileri saglik bakanlığına yolluyorum . Bazılarıyla iletişim kuramiyorum durumları ağır olanlarla , onların akrabalarını sistemden bulup tek tek arıyoruz temas ettiniz mi diye . Bayağı yorucu oluyor . Hem bedenen hem psikolojik olarak yordu. Sürekli is alanım degisiyor . Diyete de adapte olamadım , kıyafetlerim dar gelmeye başladı , tekrar basliycam artık diyete . Sen nasılsın ? Kalifoniyada nasıl gidiyor durumlar , haberlere de bakakiyorum kaç gündür hiç.
Kolay gelsin mesketaşım bu iş bizi çok yıprattı ..
Ben de fiyasyonda çalışıyorum pandemi başladığından beri ve gerçekten çok zor her nöbetimin gecesi sabaha kadar çalıştığımı görüyorum topuklarım yatağa değdikçe ağrıyor. Dün sabah 8 de çıktım evden gece 12.30 a kadar sokak sokak gezdim şehri . Allah güç kuvvet versin hepimize ama psikolojik yorgunluğum geçmiyor her gün bir arkadaşımdan haber geliyor el yürekte bekliyoruz her gün kendimizden şüphe eder olduk

Ya bence 2 günde o kadar olmaz kilo degil ödem yapmıştır artı wc ye de cıkmadıysan ondandır kilo olarak düsünme:) omad ne bu arada.bende bi süreliğine tekrar devam ketoya malzeme aldım o kadar onları degerlendirmem lazım😂bide kilo fazla olmayınca cok yavas gidiyor normal yolla.
Omad tek öğün demek
Bugün akşam yiyeceğim sadece
Evet ben de kilo olarak düşünmüyorum bunu
Senin çok az zaten kilon
Ne var ki ne gidecek :)

Kolay gelsin mesketaşım bu iş bizi çok yıprattı ..
Ben de fiyasyonda çalışıyorum pandemi başladığından beri ve gerçekten çok zor her nöbetimin gecesi sabaha kadar çalıştığımı görüyorum topuklarım yatağa değdikçe ağrıyor. Dün sabah 8 de çıktım evden gece 12.30 a kadar sokak sokak gezdim şehri . Allah güç kuvvet versin hepimize ama psikolojik yorgunluğum geçmiyor her gün bir arkadaşımdan haber geliyor el yürekte bekliyoruz her gün kendimizden şüphe eder olduk
Allah sabır versin umarım en kısa zamanda biter bu virüs laneti. En çok sağlık çalışanları etkilendi tabiki bu süreçten.

Back
X