• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch stitch menümü yazıyorum :KK43:
sabah peynir domates salatalık
öğle 1 salkım üzün 1 küte
akşam 1 yağda kızarmış balık bol salata 2 dilim karpuz
bu arada günde 1 bardak ada çayı içmeye başladım 1 dilim limonlu bakalım etkisi ne olacak
su 2 lt ama onu 3 yaparım yatana kadar
spor 12.000 adım 600 puan 6 kat merdiven çıktım 20 basamaklı olması lazım kat yüksekliğinden 36 puanda burdan toplamda 636 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne

sevgili takım kankilerim
" Leslie Sansone ile kaç kilo verebilirim sorusu, en çok sorulan sorular arasında yer alsa da bu konuda net bir rakam vermek hiç doğru değil. Yine de merakınızı gidermek adına ortalama kilo (60-80) aralığında olan ve sağlık sorunu olmayan bir kişi haftada 5 gün 3 mil videosunu uygularak 2 kilo kadar verebilir. " şöyle bir yazıya denk geldim internette.
kaynak:https://zayiflamaiksiri.com/leslie-...yflama/#Leslie_Sansone_Yuru_ve_Incel_Programi

Evet doğru söylüyorsunuz bu hafta yazliga gidicem olmadi donuste hemen başlıyım o sirada burada motive olmaya çalışayım. :)
birlikte motivasyon arayalım bana ne zaman yeme isteğiniz olsa yazın konuşalım hatta birlikte leslie yapalım (leslieye taktım valla)

birlikte motivasyon arayalım bana ne zaman yeme isteğiniz olsa yazın konuşalım hatta birlikte leslie yapalım (leslieye taktım valla)
Leslie bende yapıyodum bir sira cok faydasını gördüm üstünede ip aliyodum incecik oldum. Yarin spora başlıyım gercektende spor iyi motivasyon oluyor :)

Canim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...

Esim cuma gunude simit yemis miydin?
Yanlis mi hatirliyorum?

Ne guzel haber ,gozunuzaydin canim, ilk inciniz hayirli olsun.
Cok saglikli ,guzel disleri olsun kuzucugun :)
Nasil gecti dis bugdayi..

Cok guzel bir gun olmus Banucum:)

Ah ayrilik canlari ahhh, yaprak dokumu gibi dokuluyoruz...
Ama gelicem, gozlugumu takicam, halinizi hatrinizi arada sorscagim diyorsun o zaman peki canim... :cool: :cool:

Dinlenmene cok sevindim Feyzos, cok yoruluyorsun canim..
Nasil gecti is yerinde gunun, daha iyi mi is yerinde durumlar?

Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)

Canim ben esas listemizi guncellemistim, simdi ilk sayfayida duzeltiyorum :)
Tabisiii... Gözlüğüm ve ben, hal hatır köşelerinde konuk olmaya hazırız 😎😎
Bugun
Saat 11:00 kahvaltı domates salatalık 1 rafadan yumurta 2 dılım bugday ekmeği

saat 13:00 sütlü kahve

ara üzüm
Saat 19:30 ciğer kavurma salata

su çok içemedım
Spor temızlık yaptım şimdi yürüyüş yapmaya gıdıyorum yapınca yazıcam☺
MotivatedAlready MotivatedAlready
Bugün çok güzel bir gün olmuş 👍 👍
Sporunu da yapıyormuşsun zaten 😁😁

CUMARTESİ LESLİE MİLE TABLOSU
@_Vera_4 MİLE
stitch stitch 2 MİLE
G GCA 1 MİLE

cumartesi çok çok az bi katılım oldu leslieye. inşallah cuma tablomuza daha fazla isim yazarım. G GCA CANIM 20 DKyı 1 mile olarak yazdım ama hatam varsa düzeltebilirim.
İyi yapmışsın canım öyle oluyor zaten

Ya ben daha önce hiç Leslie yapmadım başlamayı düşünüyorum ama nedense bir türlü kendime söz geçiremedim onun yerine yürürüm diye düşündüm hep 🙄🙄 yürümeye alışkınım ya insan rahatlık alanından çıkamıyor heralde 😁 etkisini çok gördün mü nasıl gidiyor 😄

Sabah
1 tabak menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 bardak çay

Ara
1 adet yeşil elma
1 avuç kuruyemiş
2 kuru kayısı

Akşam
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Su: 2,5L
Spor: dinlenme zamanı 😌
mükemmel enerjili eski eşim nasılsın ?

Ya ben daha önce hiç Leslie yapmadım başlamayı düşünüyorum ama nedense bir türlü kendime söz geçiremedim onun yerine yürürüm diye düşündüm hep 🙄🙄 yürümeye alışkınım ya insan rahatlık alanından çıkamıyor heralde 😁 etkisini çok gördün mü nasıl gidiyor 😄
bu gruba katılmadan önce kendi çabamla da kilo vermiştim şuana kadar 4 kg verdim ama her gören ooo vera 7 8 kg vermişsin diyor acayip sıkılaştırdı ve sırt ve kollarım çok zayıftı kas olarak yani güçlenmeye başladım şiddetle tavsiye ederim

a çok geçmiş olsun test yaptınız mı
Kardesime yaptilar canim bizde surekli gorustugumuz icin bizde karantinadayiz
Ya kaptanım Yawrukush Yawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Dirayetli olman lazim
Sakin ol rahatla yoga yap
😳😔 cok cok gecmis olsun
Saol canim
Diyetisyenle zayiflamak en dogrusu aslinda, hence git derim
Ben sorunumu biraz farkettim, son gunlerde yine biraktim kendimi zorlamayi su icmek icin, zorlamasam 1 bardak yeter bana tum gun, ama su icmedigim gunler istahim deli acik oluyor 😬
Cunku aclik ve su icme istegi olan kisimlar beynimizde bir zar ile ayriliyormus aclik hissettidiginde 1 2 bardak su icip bir kac dk beklediginde hala acsan eger aacikmissin demekmis
CUMARTESİ LESLİE MİLE TABLOSU
@_Vera_4 MİLE
stitch stitch 2 MİLE
G GCA 1 MİLE

cumartesi çok çok az bi katılım oldu leslieye. inşallah cuma tablomuza daha fazla isim yazarım. G GCA CANIM 20 DKyı 1 mile olarak yazdım ama hatam varsa düzeltebilirim.
Canim ben hafta sonu spor yapamiyorum ki
Her pazartesi basliyorum persembeye kadar kislik hazirliklar 2 de cocuk beni cok yipratiyor
Cuma pazar arasi tatil oluyor bana
Bu seferde cumalari arti geliyorum
Kaslar sisiyormus
sevgili takım kankilerim
" Leslie Sansone ile kaç kilo verebilirim sorusu, en çok sorulan sorular arasında yer alsa da bu konuda net bir rakam vermek hiç doğru değil. Yine de merakınızı gidermek adına ortalama kilo (60-80) aralığında olan ve sağlık sorunu olmayan bir kişi haftada 5 gün 3 mil videosunu uygularak 2 kilo kadar verebilir. " şöyle bir yazıya denk geldim internette.
kaynak:Leslie Sansone Videoları ile Hızlı Kilo Verme | Zayıflama Yöntemleri | Zayıflamaiksiri
Hafta da 2 3 gun yaptigim halde bende faydasini cok gordum
Bence hemen baslamalisin chole thing 28 days ide dene bolgesel incelme
1 mil leslie 20 dk chole mukkemel oluyor

mükemmel enerjili eski eşim nasılsın ?
İyiyiz efenim, sizleri sormalı 😁😁 kilolar gittikçe gidiyor dimi 😍😍
Kardesime yaptilar canim bizde surekli gorustugumuz icin bizde karantinadayiz

Dirayetli olman lazim
Sakin ol rahatla yoga yap

Saol canim

Cunku aclik ve su icme istegi olan kisimlar beynimizde bir zar ile ayriliyormus aclik hissettidiginde 1 2 bardak su icip bir kac dk beklediginde hala acsan eger aacikmissin demekmis

Canim ben hafta sonu spor yapamiyorum ki
Her pazartesi basliyorum persembeye kadar kislik hazirliklar 2 de cocuk beni cok yipratiyor
Cuma pazar arasi tatil oluyor bana
Bu seferde cumalari arti geliyorum
Kaslar sisiyormus

Hafta da 2 3 gun yaptigim halde bende faydasini cok gordum

Bence hemen baslamalisin chole thing 28 days ide dene bolgesel incelme
1 mil leslie 20 dk chole mukkemel oluyor
Chloe ye de hayatta cesaret edemedim 🙄
Arkadaş hatun 5 saniye dinlenme koyuyor araya ve bunu aralıksız 20 dakika yapıyorsun, ben sabahları açken HİİT yapıyordum onda 30 saniye dinleniyordum ve genelde tek set yetiyordu 10 dk. Chloe de 5 saniyede ayağa kalkabileceğimi sanmıyorum 🙈🙈 gerçi onda sabah aç olmuyoruz o yüzden belki yapılabilir 😁

bu gruba katılmadan önce kendi çabamla da kilo vermiştim şuana kadar 4 kg verdim ama her gören ooo vera 7 8 kg vermişsin diyor acayip sıkılaştırdı ve sırt ve kollarım çok zayıftı kas olarak yani güçlenmeye başladım şiddetle tavsiye ederim
Sanırım ihtiyacım olan şey bu, yarın 3 mille başlayayım mı 😁

İyiyiz efenim, sizleri sormalı 😁😁 kilolar gittikçe gidiyor dimi 😍😍

Chloe ye de hayatta cesaret edemedim 🙄
Arkadaş hatun 5 saniye dinlenme koyuyor araya ve bunu aralıksız 20 dakika yapıyorsun, ben sabahları açken HİİT yapıyordum onda 30 saniye dinleniyordum ve genelde tek set yetiyordu 10 dk. Chloe de 5 saniyede ayağa kalkabileceğimi sanmıyorum 🙈🙈 gerçi onda sabah aç olmuyoruz o yüzden belki yapılabilir 😁
Bende hiit e bakayim

Haftaya cok guzel bir eksi gelecek ben eminim :)

Canim herkesin genelde ayni oluyor, bende ilk hafta cok guzel eksi vermistim, sonrasinda genelde 400-500 gr gdiyor.
Hatta bazen durup takildigida oluyor, robot degiliz gulum, bence gayet iyi gidiyorsun :)

Regli bitince haftaya guzel bir eksi gelecek bence :)

Tebrikler canim :)

Nerelerdesin kuzum, bu hafta aktif olmani istiyorum snden, buradan uzaklasinca arti geliyorsun sen..
Gel biraz sohbet edelim :)

Canim ilk sayfa hedefi hemen guncelliyorum.
Sende cok yogunsun biliyorum, kolayliklar diliyorum canim..

Sasirdim canim ama ailenin yanindayken normal kilo almak, bu hafta sIki bir ketoyla cok guzel eksi gelir :)

Harikasin canim.:KK76::halay:

Listeye girisin hayirli olsun Senemim , cok cok guzel bir eksi :KK68::halay:

Oooo harika bir eksi canim benim.:halay::KK68:
Valla öyle kaptanım uzaklaşınca + geliyorum, geldikçe motivem düşüyo ve inanılmaz kısır döngü içerisindeyim şuan. İnşallah toparlanırım bian evvel... bu hafta aktifim ama inan ki iş bitmiyor oğlum 2 yaş sendromuna girdi sanırım herşeye ağlıyo, fırlatıyo zıplıyo düşüyo vs vs vs. Eskiden çok aktiftim biliyosun, artık inan ben bile anlamıyorum nasıl aktif olamıyorum 🤣 ananen nasıl oldu? Oğluşlar nasıl
Sen nerden almıştın? Valla çok etkili bir alet. Özellikle bacaklar için.
yaa benide heveslendirdin he. kaç ytl acaba, baya pahalı şuan ben baktım da.yani şuan ki maddiyatımı çok aşıyo
iyi geceler hanimlar...
11.00
1 .5 haş. yumurta domates 5 zeytin
1kk peynir avuc ici kadar pide
ara minik bir salkim üzüm
16.00
5 kofte bol salata ve 2 catal kiymali makarna

su 3 litre
50 squat
60 saniye plank
aydingelini aydingelini bugün yuruyus yapamadim canim. yatmadan once rutinim olan squat ve plank i yaptim sadece. ama yarin cok hareketli bir gun olmasi lazim. ssen ne yaptin
Bende anca geldim gün raporumu vermeye canım. Aşağıya ekliyorum. Hırpala beni 😘😂

Valla öyle kaptanım uzaklaşınca + geliyorum, geldikçe motivem düşüyo ve inanılmaz kısır döngü içerisindeyim şuan. İnşallah toparlanırım bian evvel... bu hafta aktifim ama inan ki iş bitmiyor oğlum 2 yaş sendromuna girdi sanırım herşeye ağlıyo, fırlatıyo zıplıyo düşüyo vs vs vs. Eskiden çok aktiftim biliyosun, artık inan ben bile anlamıyorum nasıl aktif olamıyorum 🤣 ananen nasıl oldu? Oğluşlar nasıl

yaa benide heveslendirdin he. kaç ytl acaba, baya pahalı şuan ben baktım da.yani şuan ki maddiyatımı çok aşıyo

Bende anca geldim gün raporumu vermeye canım. Aşağıya ekliyorum. Hırpala beni 😘😂
Dechatlonda daha uygunları var

40 tl ye gordum bir yerde ama dur tekrar bakayim

Back
X