• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch stitch canim ben bir yanlislik yapmisim :KK43: , senin listeye giris bilgilerini 622. etapta izne ayrilan uye olarak yapmistim, ki kontrol ettim ustelik..
Ama artik yorgun bir kaptan olarak etap dogru olmamis..Sonrasinda tekrar listeye girip izne ayrilmissin.
Gerekli duzenlemeyi yaptim fakat, eski uyenin donusundeki ekstrem durumlara uymadigindan donusun, listeden cikartmak durumunda kaldim canim.
Eski kilon olan 67.4 kilo oldugunda listeye girebileceksin.Hic buyuk bir kilo yok vermen gereken sadece 1.3 kg.
Fakat ozur diliyorum bu dikkatsizligimden oturu Senemim sana..
Benim kaptanligi devretme zamanim gelmiste, gecmis, cok uzuldum sabah sabah..:KK43:
Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yok 🥰😘

Ben bugün yağda kızarmış balık yedim 😱😱😱 allah affetse eşim stitch stitch affetmez gibime geliyor 🤣🤣
Bugun benim de cok kotu 🥺
Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim 🙈😁

Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim 🙈😁
Hafta sonu herkesi hirpaliyor arkadaşlar :olamaz:

BIR DIGER HABER, LISTEDE stitch stitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...:KK200:
Tuh ugrastirmisim bile seni 😔

Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..

Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)

ben iki öğün besleniyorum eşim sevdim valla

Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille 😷😷😷
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan

😂😂😂😂
Saka saka burdayim hep

O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanim:sinirli: @Ceydos eli sopali ama 😄😄

Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak 😌😌😌

Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz
😳😔 cok cok gecmis olsun

daha önceden gittigim diyetisyene başlamayı düşünüyorum sizce ne yapayim
Diyetisyenle zayiflamak en dogrusu aslinda, hence git derim
Ben sorunumu biraz farkettim, son gunlerde yine biraktim kendimi zorlamayi su icmek icin, zorlamasam 1 bardak yeter bana tum gun, ama su icmedigim gunler istahim deli acik oluyor 😬

Ben de cok severim bamya, afiyet olsun menu cok iyi gorunuyor 👍
Ama spor da olsaydi, en azindan 30 mekik falan 😁
benim bünyem az değişik
her gün spor yaparsam + çıkmaya başlıyorum
o yüzden arada boşluk bırakmaya çalışıyorum :)

CUMARTESİ LESLİE MİLE TABLOSU
@_Vera_ 4 MİLE
stitch stitch 2 MİLE
G GCA 1 MİLE

cumartesi çok çok az bi katılım oldu leslieye. inşallah cuma tablomuza daha fazla isim yazarım. G GCA CANIM 20 DKyı 1 mile olarak yazdım ama hatam varsa düzeltebilirim.

fıstık ezmesinin markası ve içeriği de önemli ama
ben de ara öğünde yedim 50 gr
karbosu az, yağı ve proteini fazla
keto yapmaya çalışıyorum ben, ona uygun olsun diye

Ya kaptanım Yawrukush Yawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
o bana da oluyordu kendinizi motive edecek bişey bulun örneğin bir beden küçük bluz pantolon alıp buna girmeyi hedefleyin biraz spor yapıp kendinizi yorun ben artık ne zaman böyle bişeye sarmaya başlayacak gibi olsam o kadar spor yaptım kolum bacağım ağrıdı emeğime yazık diyip vazgeçiyorum

ah lucifer :KK200::KK200::KK200: bayılırım o diziye gerek başrolün aşırı yakışıklı oluşu (tabii en büyük etken bu) gerek güzel senaryosu... e tabi kuru kuruya da gitmiyor ama el mecbur ceza vermem lazım :(

Merhaba kızlar
İlk öğünüm 2 yumurta domates salatalık zeytin ve katmer 😬
2 lt su içtim
1 saat ev işi
15 dk yani 1 mile lesli
Akşam yemeği yemedim kahvaltıda öyle bir doymuşumki 😊
Mor Vampirella Mor Vampirella
yuppi leslie :halay::halay: ben bugün köyümdeydim diye yapamadım ama yarın yine bomba gibi leslieler ile dönücem ve çok az yemişsiniz. aç kalıp direncinizi düşürmeyin salgın dönemi

Back
X