• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bu hafta hic iyi degilim motivasyon konusunda..
Takima ne kadar sIk gelirsem o kadar motive oluyorum gulum..
Ben tum menulerini takibe aliyorum, tek tek her seyine yorum yapip yonlendirecegim..
Halledecegiz bu isi beraber..

Tekrar kusuruma bakma Senemim...

Canim senem yazmis, kardiyo dedigimiz abtreman sekLi..
Maksat kalp atisini aralikli olarak yukseltmek ve sonrasinda kisa bir dinlenme ve yine kalp atisini yukseltmek..
Bugun senin icin video paylasacagim..

Canim kendimden biliyorum bende takimdan uzaklastikca kilo aliyorum:)
Kuzucuguna cok sakin yaklas, ayin ergenlik gibi bu donemi ne kadar sakin gecirirseniz, ileriside oyle oluyor.
Esinle barismaniza da cook sevindim gulum :))

Hep boyle sorunsuz devam edersiniz umarim Feyzosum..
Ask hayatinda var mi degisiklik :))

Tebrikler canim, nasilsin gorusmeyeli :)

Masallah sana tansum, Allah gonlune gore versin, ben 2. den sonra dedim amaaaaaaan Allahim ne geldi basima :)))
Korona viris durumlariniz ne oldu canim, iyi misiniz?

Harikasin :))
İyiyim özgecim:) sen nasılsın.nasıl gidiyor hayat?

selam kızlar. Nasılsınız. Günlük menümü paylasayım. Kalori olarak gecmedim ama ketoyu bozdum bugün dısarda yedigim icin. Bilmiyorum keto olarak devam etmeyebilirim meyve yiyemiyorum bi tane bile .yogurtta yiyemiyorum. cok kısıtlı yiyecekler dısarda yiyince bozuluyor hemen. Sadece if olarak ve kalori hesabı olarak devam edeceğim
Kahvaltı:1 dilim keto ekmek,has. Yumurta,tel peynir,ceri domates, hindi fume
Ögle:1 dilim su böregi :KK43:
Aksam:4 tane icli köfte ,marul
Spor:100squat 300 puan
17500 adım 874 puan
Su:2lt

stitch stitch eşimmm nasılsın günün nasıl geçiyor.
sabah yarım elma yarım mısır el büyüklüğünde zeytinli omlet
öğle köyden taze tereyaşı gelmişti bir dilimden de uzak ekmeğe sürdüm yedim azıcık valla dayanamadım
akşam 1.5 kase dünden kalan kelle paça. bağışıklığa iyi geliyor diye kamyoncu oldum valla

su 2.5 lt
spor 4 mile leslie 320 puan
120 squat 360 puan
Az yemissin gulum,afiyet olsun ☺

selam kızlar. Nasılsınız. Günlük menümü paylasayım. Kalori olarak gecmedim ama ketoyu bozdum bugün dısarda yedigim icin. Bilmiyorum keto olarak devam etmeyebilirim meyve yiyemiyorum bi tane bile .yogurtta yiyemiyorum. cok kısıtlı yiyecekler dısarda yiyince bozuluyor hemen. Sadece if olarak ve kalori hesabı olarak devam edeceğim
17500 adım 874 puan
Makro takibini yap ama

Selamlar
Bugün uzun zamandan sonra ilçe mem’e gittim
Ay deniz sen misin deyip çok şaşırdılar :)
Çok hoşuma gitti yaa verilen tepkiler 😌
esmeriiim esmeriiim nasıl gidiyor keto günün?
Mathildablue Mathildablue fazla kilon kalmadı zaten senin.
Arrietty_ Arrietty_ başladın mı ketoya?
@_Vera_ seni de etiketleyim :) takımda emeğin çok

Eklentiler

• 3B4CCD14-2198-4C86-B31A-8697E41CF8EC.webp
    3B4CCD14-2198-4C86-B31A-8697E41CF8EC.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 00BC037D-9502-43EB-8DEA-D8DBEADB788F.webp
    00BC037D-9502-43EB-8DEA-D8DBEADB788F.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 16
stitch stitch eşimmm nasılsın günün nasıl geçiyor.
sabah yarım elma yarım mısır el büyüklüğünde zeytinli omlet
öğle köyden taze tereyaşı gelmişti bir dilimden de uzak ekmeğe sürdüm yedim azıcık valla dayanamadım
akşam 1.5 kase dünden kalan kelle paça. bağışıklığa iyi geliyor diye kamyoncu oldum valla

su 2.5 lt
spor 4 mile leslie 320 puan
120 squat 360 puan
iyiyim esim, bugun yine gozum donmus seklinde acim ama yemedim. sanirim regl oluyorum o yuzden 2 gundur tutamiyorum kendimi. burada henuz vakit erken, daha aksam yemegi yemedik. gunu kapatirken paylasacagim ben de menumu. yuruyuse cikacagim yine bugun birazdan
tereyagli ekmek bayilirim, lockdown basinda eksi mayali ekmek yapmayi ogrendim, sicak sicak tereyagiyla cok yedim, zaten kilomdan bellidir 🤪😂
bence menu guzel, spor daha da guzel. bu cuma harika eksi gelicek sana eminim 💃💃

:KK37:HAL HATIR SORMACA:KK37:

*** ciseak77 ciseak77 , @L O L , @barga nasilsiniz kizlar?
*** @bnnu bebis nasil , isler nasil canim?
*** @MorVampirella canim nasilsin gorusmeyeli?
*** aydingelini aydingelini , @BlueSkyyyy diyetler ,keyifler nasil kizlar?
*** @pesto26 , @MotivatedAlready kankiler nasilsiniz:)
*** @sserendipity , @GCA , Mathildablue Mathildablue yeni haftaya hazir misiniz kizlar?
*** Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ kaptanlarim nasilsiniz, coluk cocuklar nasillar?
*** @Beklenen2 her sey yolunda mi canim, doktor kontrolleri nasil gidiyor?
*** @fyzanur , esmeriiim esmeriiim denk gelemiyoruz hic sizlerle kizlar :)
*** @cool_lime , Hyt-123 Hyt-123 sizlerede keyifli bir yeni hafta diliyorum kizlar :)
*** JaneRizzoli JaneRizzoli , @Hyperborea17 sizleri de opuyorum :))
İyi olmaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?

17500 adım 874 puan
Canim benim cesaret edemedigim bir diyet keto.Fakat if muthis ise yaramisti bende..
Uzulerek kucuk bir telafi cezasi gelecek..

Selamlar
Bugün uzun zamandan sonra ilçe mem’e gittim
Ay deniz sen misin deyip çok şaşırdılar :)
Çok hoşuma gitti yaa verilen tepkiler 😌
esmeriiim esmeriiim nasıl gidiyor keto günün?
Mathildablue Mathildablue fazla kilon kalmadı zaten senin.
Arrietty_ Arrietty_ başladın mı ketoya?
@_Vera_ seni de etiketleyim :) takımda emeğin çok
Cok sevindim senin adina canim🥰🤗
Menu guzel egzersiz var mi canim?

iyiyim esim, bugun yine gozum donmus seklinde acim ama yemedim. sanirim regl oluyorum o yuzden 2 gundur tutamiyorum kendimi. burada henuz vakit erken, daha aksam yemegi yemedik. gunu kapatirken paylasacagim ben de menumu. yuruyuse cikacagim yine bugun birazdan
tereyagli ekmek bayilirim, lockdown basinda eksi mayali ekmek yapmayi ogrendim, sicak sicak tereyagiyla cok yedim, zaten kilomdan bellidir 🤪😂
bence menu guzel, spor daha da guzel. bu cuma harika eksi gelicek sana eminim 💃💃
Bence eksi Mayali ekmek ve tereyagi yemeyen kalmamistir karantinada😅

Bende artiyim kaptanim, bunu duzeltmeliyiz...

Tebrikler canisi :)

Ahh 66lar gelmis, mezuniyet gorunmus canim.. :)

Nasilsin canim gorusmeyeli?

Bu ne guzel bir eksi, harikasin :)

Tebrikler canim benim :)

Nasilsin canim benim?
Dinlenebildin mi?
Dun yeni bir karar aldim, hergun 15dk kitap okuyacagim, dunya yansa bile:)
Gelicegim bugun gruba:)

Dunku menuyu telafi ettigine eminim canim :)

Ellerine saglik kuzum:)

Canim esim nasilsin?
Diyet nasil gidiyor?
Cok az yemissin dun, menunde dogru durust bir sey yok..
Nasil bir diyet uyguluyorsun Hyt-123 Hyt-123

Ellerine saglik canim :)
İştahsızlık yaşıyorum kahvaltı hiç yapamıyorum istem dışı diyer şekil proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum canım ben mesela bu gün sabah limonlu su içtim öğlen yağsız tuzsuz et yemeği yedim bir porsiyon akşamda cevizi baden blendırdan geçirip yoğurtla karıştırıp yiceö saat 8 de bu gün pek su tüketemedim yürüyüş te yapamadım ev temizliğim o kadar 😵🙈
Ve 200 gr daha vermişimmm cumaya kadar net kilom beli olucak

Bende bu hafta hic iyi degilim motivasyon konusunda..
Takima ne kadar sIk gelirsem o kadar motive oluyorum gulum..
Ben tum menulerini takibe aliyorum, tek tek her seyine yorum yapip yonlendirecegim..
Halledecegiz bu isi beraber..

Tekrar kusuruma bakma Senemim...

Canim senem yazmis, kardiyo dedigimiz abtreman sekLi..
Maksat kalp atisini aralikli olarak yukseltmek ve sonrasinda kisa bir dinlenme ve yine kalp atisini yukseltmek..
Bugun senin icin video paylasacagim..

Canim kendimden biliyorum bende takimdan uzaklastikca kilo aliyorum:)
Kuzucuguna cok sakin yaklas, ayin ergenlik gibi bu donemi ne kadar sakin gecirirseniz, ileriside oyle oluyor.
Esinle barismaniza da cook sevindim gulum :))

Hep boyle sorunsuz devam edersiniz umarim Feyzosum..
Ask hayatinda var mi degisiklik :))

Tebrikler canim, nasilsin gorusmeyeli :)

Masallah sana tansum, Allah gonlune gore versin, ben 2. den sonra dedim amaaaaaaan Allahim ne geldi basima :)))
Korona viris durumlariniz ne oldu canim, iyi misiniz?

Harikasin :))
valla kaptanım ağlayıp beni zorlamadığı sürece oldukça sakin yaklaşıyorım ama bazen beni bile delirtiyo. Buna şükür yine ama havaların erken kararması beni acaip huzursuz ediyo sinirli oluyorum kışları. Eve kapanacağız yine( burası ufak bi yer olduğu için aşağıya vs iniyoduk şimdi o da olmayacak hava soğudukça) bu da beni çok huzursuz ediyo
Bak benide yoldan cikariyor😅
Esim asla istemiyor, cocuk haberi duyarsam evi terkederim,bir daha beni bulamazsiniz diyor😆
Ahahhaa ay benimkinden beteri de varmış 🤣 sanırsın ki tüm gün onlar uğraşıyolar

İştahsızlık yaşıyorum kahvaltı hiç yapamıyorum istem dışı diyer şekil proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum canım ben mesela bu gün sabah limonlu su içtim öğlen yağsız tuzsuz et yemeği yedim bir porsiyon akşamda cevizi baden blendırdan geçirip yoğurtla karıştırıp yiceö saat 8 de bu gün pek su tüketemedim yürüyüş te yapamadım ev temizliğim o kadar 😵🙈
Çok az beslenmemeye dikkat et canım. Bu şekilde hızlı verip koruma zamanında da çok hızlı geri alırsın. Akşamı en azından bi salata bi çorba ile desteklemeni tavsiye ederim. 5-6 ay uğraşıp zor bela kilo veriyoruz 2 ayda geri alıyoruz sonra psikolojimiz bozuluyor ister istemez

@sserendipity nasilsin Eminecim ,kosturuyorsun yine,dunku mesajini gordum..
@pesto26 nerelerdesin canim, pazartesi bildirimini yapmadin,menulerini yazmiyorsun,koptun gittin bizden😔
M MaviFeslegen nasilsin gulum?
Sağol ozgecim. Çok sukur halimize. Sorunlar pes peşe geldi baya sarstı beni. Bazan buyuk sınavlardan geçiyoruz malesef
Dudağında o kadar büyük bir uçuk cıktı ki Allah'tan maske kullanıyoruz yoksa çok utanırdım. Küçülmeye başladı şükür. Herşeyin bir an önce rutine binmesi için dua ediyorum. Allah herkese huzur versin

Canim et-sebze yemekleri, salata ,yogurt, cig kuruyemis tuketerek saglikli bir sekilde beslenirsin.
Suyu unutma lutfen, su kilo vermeyi gercekten etkiliyor..

valla kaptanım ağlayıp beni zorlamadığı sürece oldukça sakin yaklaşıyorım ama bazen beni bile delirtiyo. Buna şükür yine ama havaların erken kararması beni acaip huzursuz ediyo sinirli oluyorum kışları. Eve kapanacağız yine( burası ufak bi yer olduğu için aşağıya vs iniyoduk şimdi o da olmayacak hava soğudukça) bu da beni çok huzursuz ediyo

Ahahhaa ay benimkinden beteri de varmış 🤣 sanırsın ki tüm gün onlar uğraşıyolar
Evet kis aylari benimde cok sevdigim aylar degil.
Hava soguk oldugu icinde cikamayacagiz ama ne diyelim saglik olsun canimcim..
Evet benim esim coook net bir sekilde asla 3. cocugu istemiyor:)

Yok canım
Bugün yetiştiremezdim sporu
Koştur koşturdu
Şimdi de canım yapmak istemiyorken kendimi zorlamak istemiyorum
Cok kosturduysan egzersiz yaptin ayiyorum Denizcim :)

Back
X