- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Biliyorum ama pazar kotu yiyince arti gorup moralimi bozmayayim sali tartilayim demistim, ana dayanamayip tartildim zatenPazartesileri tartılıyoruz ya zatenkontrol tartısı. Bildirim yapıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama pazar kotu yiyince arti gorup moralimi bozmayayim sali tartilayim demistim, ana dayanamayip tartildim zatenPazartesileri tartılıyoruz ya zatenkontrol tartısı. Bildirim yapıyoruz
Oy ne gusel menüüü ketojenık kahve nedır.canımBende yazayim günün ozetini
esmeriiim
JaneRizzoli
Sabah 7.00 (acele ve sacma oldu)
7 ceri domates
50gr kasar
Ketojenik kahve 20gr labne ve 20gr yag ile
Aksam 17.00
220 gr somon
Yarim avokado
30gr marul
Biraz yesil sogan
Birkac damla limon suyu
1 t.k zeytinyag
Eki Görüntüle 2690429
Su 2 L
Spor (salona gitmeye vaktim olmadi)
1 mil leslie 105pp @_Vera_
1, 5 saat acik havada yuruyus
20dk hulahop cevirmece 60 pp
140 Squat tamamladim sayalim 420 pp
25bin adim 1250 puan
Toplam 1825 puan
Yawrukush
Ayaklarimin alti zonkluyor![]()
Tabıkı yakınnnAy hadi İnşallahbol eksili günler yakındır
![]()
Cok guzel menu ve sporstitch eşimmmm nasılsınnn günün nasıl geçiyor
sabah 1 yumurta biber 2 yeşil zetin yarım haşlanmış mısır
öğle yeşil salata ve 1 kase bamya
akşam 1 kase kelle paçayarım elma ama elma orta boy
akşamdan sonra çok acıktım nedense 2 hurma yedim çayla
su 2 lt
spor 5.500 adım 276 puan
2 mile leslie 30 dk 210 puan
100 squatArrietty_ kıskandım seni 300 puan
toplamda 786 puan
Tekrar tekrar okudum amaBugunkü menüm
Saat 11:00 sütlü filtre kahve
Saat13:30 2 dılım peynır 3 zeytın
Saat 15:30 yeşil çay
Saat 16:30 sade kahve
Saat 20:00 domates salatalık zeytınyaglı, yogurt , 2 dılım peynır (saat cok gec oldugundan hafıf geçirmek ıstedım)
Su 2.5 lt
Spor 50 squat,,50 mekik 300 puan
Ohoo herkes ucmus sporda yeın acıgı kapatcam
Pazar gunu spor 500 puan
MotivatedAlready
JaneRizzoli
Arrietty_
Yawrukush
Fıkrınızı soylersenız yrınki yıyeceklerımı ona gıre ayarlıyayımbugun becerememiş gıbı oldum ama if tarzı oldu
guzel olmus canim. ütüyü bitirdin mi bari. benim ki kac gündür duruyo bir baslayamadim.Selamkızlarr
sabah: 2 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık3 parça kaşar peynir. Çok ince dilim ekmek ve acılı domates biber patlican sosundan 1 yk yedm
ara: 10 kadar üzüm 1 türk kahvesi
akşam: 2 orta boy kepçe havuçlu tavuk çorbası
Yarımdan 1 çatal fazla dünki krepli tavuk yemeğimden
Su 2 lt anca oldu
spor 5000 adım 30 squat
ve koca sepet ütü ev silip süpürme çamaşır asma katlama vs yani bugün kayda değer Bişey yok
sserendipity
Å
Hicbirsey yememissin ki ama ![]() Badem, Ceviz, findik vs yiyebilirsin. Yag miktari az alacak gibi görünüyorsun. 40gr filan yiyebilirsin. Mutfak tartin var mi? Zeytinide cogalta bilirsin Kahvene labne veya hindistan cevizi yagi ekleye bilirsin 20gr ikisinden de. Yoksa biri de Olur. Ikiside yoksa 20gr tereyag. |
Evet haklısınız hc yagı dun sıparıs verdım erken yesem yerım aslında ama midem o aclıgı hıssetsın ıstıyorum öğlene kadar ıyıce acıkmıs oluyorum Az bıseyler yemek yetıyor. Ton balıgı yıyebılırim ozaman öğle aksam cok bısey yemek ıstemıyorum eve gıdısım 8 çünkü gec yedıgım ıcın yakamayacqgım yedıklerımı. Ama dıkkat edıcem aksam daha saglıklı bı lıste olacak umarım
Å
Hicbirsey yememissin ki ama
JaneRizzoli guzel ornek vermis kahvalti icin. Erken acikmiyorum dersen Öglen dogru da kahvalti tarzi Olur.
Badem, Ceviz, findik vs yiyebilirsin. Yag miktari az alacak gibi görünüyorsun. 40gr filan yiyebilirsin.
Mutfak tartin var mi? Zeytinide cogalta bilirsin
Kahvene labne veya hindistan cevizi yagi ekleye bilirsin 20gr ikisinden de. Yoksa biri de Olur. Ikiside yoksa 20gr tereyag.
Bugun eksiler goruldu diye kacamak yapilmiyordur umarim
@bnnu @sserendipity
@GCA @stitch
@MotivatedAlready @_Vera_
@MorVampirella @aydingeliniBirgaripanne @BlueSkyyyy
Bu oğünlerı saat kacta tukettınSelamlar herkese
Keto yapmaya niyetli arkadaşlar size attım menümü özellikle
esmeriiim sana örnek bir menü olsun
Arrietty_ seni de gaza getirsin :)
Hc yağlı kahvem var
Yalnız bamyam normale göre daha az yağlı benim. Çok yağlı olmasını sevmiyorum yemeklerin.
Su 3 lt
Spor 140 squat(zalım Zeynep)
45 dakika cardio
Yawrukush
12:30-17:30Bu oğünlerı saat kacta tukettın
Afiyetler olsunnnn. Menü biraz sıkıntı ama adım sayısı gayettt iyi.Cok guzel menu ve spor
Ben yine cuvalladim
Sabah 2 haslanmis yumurta, 1 kucuk pancake (1 yumurta, sut, beyaz peynir ve az bir un ile kizim icin yaptim, bir parca da ben yedim)
Aksam hamburger, birkac patates kizartmasi, bir kucuk sise bira
Su yine kotu bugun, zaten su ne zaman kotu olsa menuler de bozuluyor. Yarin daha dikkatli olmaliyim
Spor yuruyus, toplam 18bin adim
yok valla kaptanım benim canım kaçamak sayılacak şeyler istemiyor. dün akşam Mastercheffe bakarken eşime dedim iyiki diyetteyim yoksa sana pastane yolu görünürdü![]()
yok valla kaptanım benim canım kaçamak sayılacak şeyler istemiyor. dün akşam Mastercheffe bakarken eşime dedim iyiki diyetteyim yoksa sana pastane yolu görünürdü![]()