Ya kaptanım
Yawrukush
ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Bende bu hafta hic iyi degilim motivasyon konusunda..
Takima ne kadar sIk gelirsem o kadar motive oluyorum gulum..
Ben tum menulerini takibe aliyorum, tek tek her seyine yorum yapip yonlendirecegim..
Halledecegiz bu isi beraber..
Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yok

Tekrar kusuruma bakma Senemim...
Bu hiit antrenmani nedir arkadaşlar benide aydınlatır mısınız:)
Canim senem yazmis, kardiyo dedigimiz abtreman sekLi..
Maksat kalp atisini aralikli olarak yukseltmek ve sonrasinda kisa bir dinlenme ve yine kalp atisini yukseltmek..
Bugun senin icin video paylasacagim..
Valla öyle kaptanım uzaklaşınca + geliyorum, geldikçe motivem düşüyo ve inanılmaz kısır döngü içerisindeyim şuan. İnşallah toparlanırım bian evvel... bu hafta aktifim ama inan ki iş bitmiyor oğlum 2 yaş sendromuna girdi sanırım herşeye ağlıyo, fırlatıyo zıplıyo düşüyo vs vs vs. Eskiden çok aktiftim biliyosun, artık inan ben bile anlamıyorum nasıl aktif olamıyorum

ananen nasıl oldu? Oğluşlar nasıl
yaa benide heveslendirdin he. kaç ytl acaba, baya pahalı şuan ben baktım da.yani şuan ki maddiyatımı çok aşıyo
Bende anca geldim gün raporumu vermeye canım. Aşağıya ekliyorum. Hırpala beni

Canim kendimden biliyorum bende takimdan uzaklastikca kilo aliyorum:)
Kuzucuguna cok sakin yaklas, ayin ergenlik gibi bu donemi ne kadar sakin gecirirseniz, ileriside oyle oluyor.
Esinle barismaniza da cook sevindim gulum :))
İs yerim degisti canim , ama ayni kisilerle calisiyoruz , virusten dolayi filyssyona verdiler , suan kimseyle sorunumuz yok cok sukur insaallah bundan sonrada olmaz , sen neler yapiyosun özgecim ? Hala esin evden mi calisiyor , cocuklar uzaktan egitim goruyor degil mi ?
Hep boyle sorunsuz devam edersiniz umarim Feyzosum..
Ask hayatinda var mi degisiklik :))
günaydın kızlar . Kilo kontrol bildirimi yapayım
Cuma:52.6
Bugün:52.5 -100 gr
Yawrukush
@bnnu
Tebrikler canim, nasilsin gorusmeyeli :)
Masallah sana tansum, Allah gonlune gore versin, ben 2. den sonra dedim amaaaaaaan Allahim ne geldi basima :)))
Korona viris durumlariniz ne oldu canim, iyi misiniz?
Günaydın
Kontrol tartısı
Cuma 66,8
Bugün 65,2
Fark 1,6
Ketojenik diyet farkı diyorum.
Harikasin :))