Valla benımde oyle hatta 100 gr fazla anlamadım bısey ben bu ısten aşırı da bı gaz var karnımda
ödem çayından sen de yap canım işe yarar belkş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benımde oyle hatta 100 gr fazla anlamadım bısey ben bu ısten aşırı da bı gaz var karnımda
Kusura bakma eşim hata verip sonra 2 kez göndermiş aynı mesajı. Sporu abarttım galiba vücudum yoruldu bugün belki yaparsam yürüyüş o kadar zorlamam artık
Aniden yapmışsan hamlaşmışsındır canım bende ilk ip atlamaya başladım heryerim ağrıyordu şimdi alıştımBenim üstümden dozer geçmiş gibi yorgun uyandım gece canım sıkıldı kalkıp 2 mile leslie 250 ip atladım fazla geldi galiba
Sporlarını biraz daha artırısan daha iyi olur sanki canım
Evet ec sonrası tartıldım. Sanırım azar azar yiyeceğim. Tartı günü öncesine gelmesi kötü oldu ama sanırım vücut kitlendi. Sabit kaldım bu kilomda biraz şaşrtma fln mı yapsam diyorum. Gidip bi big mc gömüyümWcye çıktın mı eşim o da çok etkiliyor. İstersen biraz tok git az ye ay bilemedim olsun özel bi gün sonuçta
Canım mesajlarını geç gördüm dalgınlık, tekrar sağol , gevreği de tamamdır 4-5 yaparımSpordan muaf tuttum canim ama gevregi 4-5 taneden fazla yememeye calis ara ogununde..
Gofret yerine kuru meyve bulundurmaya calis canim evde, cok tatli istediginde 1-2 tane ondan yersin.
Az yemissin canim, suyunda guzel:)
2 gunde guzel olmus canim :)
Her zamanki gibi guzel bir gun olmus canim. :)
Iyi yapmissin canimDünkü menüm
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve
öğle
1 kase ayran çorbası
1 tavuk but
2 yk bulgur pilavı
Ara
5-6 tane anasonlu gevrek
1 bonny food (1 kek , arkadaşlarla moral olsun havamız değişsin şeysi, yine de ceza verdim yürüyüş bandını kullandım iyi geldi modum değişti)
Akşam
1 p kıymalı bamya
1 kase yoğurt
su:2.5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı
Yawrukush
Birgaripanne eşim gitti tansucum içimden seni etiketlemek geldi nasılsın nasıl gidiyor
Yemekten sonra kayisi cayi ic canim wc ye kolay cikarsinGünaydın kızlaaar,
Dayanamadım bugün tartıldım geçen cuma kilomla gramı gramına aynıbir De aksi gibi bugün eltimlere yemeğe gideceğiz. Yeğenimizin doğum günü. Sadece biz olacağız. Hamurlu kıymalı Yöresel bir yemek ve pasta Var. Kafam bir milyon ben ne yapayım ya.
Hemen soyleyim ahmet apa yitik sifayi dene 3 gun yap kilon kirilir ama yerinde olsam 1. Seviyeyi tamamlarim bende baslicam kuzenim gelsinKızlaaar uzun süredir diyet yapanlaaar bana akıl verin bu takıldığım kilodan nasıl ineceğim ya
Cam silmePasta olmasa iyiymis canim sec begen al ne ceza istersin![]()
Menün çok güzel canım maşallah yarın güzel - gelecek sendenBugunku menüm sabah
Krpekli ekmek ile tost
1 bardak meyve suyu
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 kase corba
1 porsiyon tavuk
Kavun
Ara
Yarim seftali
Su 2 lt
aydingelini
Yawrukush
Yarım litre suya 2 poşet yeşil çayı 10 dk demleyin sonra içine 1 soda ve 1 limon dilimleyin Öğle yemeğine kadar için hem yağ yakıyor hemde ödem atıyorNasıl yapılıyor canım
Hastalandim bnde zannetmiyorum guzel bisey gelecegini☺Cam silmebalkonun camlarını sildim. Ufak oda ve oğlumun odasının camlarını slcem öğleden sonrada. Akşam da mutfağı temizlemeyi düşünüyorum leş gibi oldular. Bence bu spor çok iyi olur
Menün çok güzel canım maşallah yarın güzel - gelecek senden![]()
Bende hala artidayimHastalandim bnde zannetmiyorum guzel bisey gelecegini☺
Uğrarım tabii aradaNoldu canımm gıtme yaasaglığın onemlı tabıde yoğunmusun ugrayacakmısın gruba pekı arada
Çok geçmiş olsun kaptanım mideni mi üşüttün acaba? En kısq zamanda geçer inşallahKizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ben sali aksamindan beri rahatsizim
Aksamin bir saati mide bulantisi basladi, gece sabaha kadar uyku uyuyamadim istifra ettim ,edicem diye..
Dun butun gun haslanmis patates yiyerek yasadim, bir ara telefonu elime aldim, birkac mesaja baktim ama Aras oglen uykusundaydi ve geceninde uykusuzluguyla bende biraz dinlendim..
Aksamda erkenden cocuklarla uyudum.
Bugun 1 saat once uyandik, midem hala kotu mide ilaci ve gaz ilaci aliyorum, neden boyle oldu, bir sey mi dokundu , dokunuyor anlamadim , ki her zaman yediklerimden farkli bir sey de yemedim..
Yani hala tam iyilesememekle beraber, cocuklar, okullar, odevler vs sebeplerden gunu bitirmeye calisiyorum...
Sizler neler yaptiniz?
Ne yaptim neden boyle oldu bilmiyorum canim, suan bile midem gurul gurul..Çok geçmiş olsun kaptanım mideni mi üşüttün acaba? En kısq zamanda geçer inşallah
Sevindim canim iyi olmana, bizlerde iyiyiz , kendi adima hala tombulum mesela :)Merhaba. Unutmamışsın evet.Sorunlarım vardı. Büyük ölçüde toparladım. Sizler nasılsınız?
Regli oldun mu canim?
Tamamdir canim :)Tamam kaptanım bu haftada geçsn bakalım ben hala aktif olamıyorum ozaman duruma göre ortak bi karar veririz![]()
Hosgeldiniz aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, takim kaptaniyim, beden egitimi ogretmeniyim.Merhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ben pazartesi başladım diyete 85 le başladım hedef 60 inşallah boy 1.68 doğum sonrası kilolar ben menümü günlük yazmaya çalışacağım arada da girmeye çalışacağım ama 1.5 yaşında oğlum var biraz zor olabilir
Hepsi ust uste gelmis, sen doktoruna boyle bir is yeriyle gorustugunu ama pek istedigin gibi gecmedigini soyle bence, ki tanidigin birisi sonucta, bunu soyleyebilirsin bence canim.Acıkcası eve gttım sadece corba vardı baska bısey hazrlayamadım ıdare ettım. İnşallah bugun daha duzgun bi şekılde olur
Bugun spor yapalım evet. Daha ıyıyım evet ama cokkk kararsızım doktorum bı hastaneye basladı benıde ıstıyor yanına gorusmeye gıdecem bugun ama aynı zamanda eşimin çalıştıgı işterınde çalışıyorum suan. Düzgün bıyer için cıkıcam burdan mantıklı dogru bı ıs olmazsa cıkmak sacma olur. Birde aklım gecen görüştüğüm işte sımdı bu hastaneye gıdersem bırde ordan ararlarsa naparım ben doktorumada ayıp olur bırakamam sacma bı süreç yaşıyorum resmen![]()
Gozunaydin canim :)
Harikasin..Kızlar sporumu yaptım geldim bugün erken çıktım stresli bir günümdeydim ya evde kalıp yemeye başlayacaktım ya da spor yapacaktım tabisi sporu tercih ettimçok mutluyum
Ilk gun icin menun oldukca guzel, birkac gune, menu duzeninde tamamen oturur eminim canim :)Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah: bir kase yulaflı süt içine yarım elma rendeledim
Ara: 4 kuru kayısı, 4 çiğ fındık
Öğle: sebzeli kıyma yemeği, tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma, 3 kayısı
Akşam:Tarhana çorbası, 1dilim tam buğday ekmeği, 3 yk yoğurt, yağsız tuzsuz salata
Akşamki arada da sütlü Türk kahvesi veya süt düşünüyorum
Menunde borek ve kek var canim ama bunun haricinde birtek cacik yiyerek gunu kurtarmissin...
Cok uzuldum bu habere ani oldu benim icin Denizcim..Merhaba sevgili takımım :)
Öncelikle bunca zamandır desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle güzel kilolar verdim. Baya düzelttim sağımı solumu
Ama benim artık bir müddet ara vermem gerekiyor sanırım. Ağır gelmeye başladı.
Kendimi şartlandırmadan yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama ölçmeden tartmadan. Aynı şekilde kendimi de tartmadan.
bnnu eşim yarı yolda bırakmış oldum seni
özür dilerim.
Yawrukush
Arrietty_ destekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizleri ve tüm takımdaşlarımı ☺
Ah sen bizi birakiyor musun yani bu durumda pestom, hic ugrayamayacak misin takima bundan sonra?Yavrukuşum merhaba
ben iyiyim şükür. Burası iyice soğudu ve günler kısaldı. Eve gelip yemek vs yapana kadar birden yatma vakti geliyor. İş yerimde evime uzak günde 2 saat yolda geçiyor. Gerçi ABD de daha beter galina sana az gelebilir:) şimdi de daha yemek pişiyo valla yeşil mercimekli tavuklu çorba yapıyorum (itiraf: İçinde erişte de var)
Sen nasılsın? Oğlun nasıl? Keyifler nasıl?![]()