Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hep ayni, agri kesici alinca iyi gibiyimstitch nasil oldun caim?
hem durum hem dondurma cok diyecektim ama yuruyus, ip super superYawrukush günaydın canım
Dünki menüm
Sabah 8.30 da 5 zeytin kibrit kutusu peynir salatalık domates 1 h yumurta
Saat 13 te bir dürüm
Akşam 20.00 da dondurma
4 saat yürüyüş 1000 ip 100 mekik
♥![]()
Canim seni yari yolda birakmak istemem, senin icin elimden geleni yapacagim, bu hafta gecen haftaya gore biraz daha iyiyim
Evet canim, gecen hafta ikimizde motive olamadik, kotu haftada denk geldi es olmamiz. artik bir sonraki eslesmemizde acisini cikaririz
Ben bu gün
8 de zeytin(5) kibrit kutusu peynir yarım domates salatalık
12.30 kahve fındık
15.00 1 kase yoğurt
20.00 etli mantar sote pilav börekakşam yedim yaa ama adeteyimm afedin beniiiii
1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Çok şiddetli ağrılarım var![]()
Ex-esimmmmHyt-123 canım senin eşin rahatsız olduğu için bu hafta sana spor konusunda destek olamıcak galiba istersen eşlerimiz farklı olsa da spor konusunda bu hafta birlikte takılalım tabii kendi eşlerimizi ihmal etmeden sende çok hırslısın ve çaba gösteriyorsun benim gibi.Sana spor konusunda arkadaşlık edebilirim bu hafta
Ogunler de su da guzel olmus. Spor da hafif haftasonuna uygun :)
Dinlenme günü yapiyormusun hic
Yarın ikimizde toparlıyoruz menüleri yoksa önce kendimi sonra seni vururumBugunku menumu yaziyim da beni vurun
sabah yumurta, bacon, kimchi, mayonezli sandvic (disarda yedim, boyle birsey gelecegini tahmin etmemistim), portakal suyu, latte
ara 1 donut
aksam yogurtlu makarna
az once 1 elma
spor 6000adim
su cok az
yarin toparliyorum menulerimi![]()
Hyt-123
Anlaştık o zaman yarın sporda kapışıyoruzOlurrr çokta güzel olurazimleniriz ♥
O zaman seni bu haftada gaza getireyim mi ex eşimmmperşembe cuma hiç yapamadım spor. Aslında normalde yapmıyordum bu hafta gaza geldim. 10 dk cezam vardı onu yapayım dedim üstüne de hareketleri yapmış oldum.Suya alıştım ben çok şükür. Spor bu hafta çok olamaz iş yerinde olacağım. Yemekten önce ve sonra yürüyüş yaparım sıcak olmazsa diye düşünüyorum
Biraz fazla olmuş sankiBugunku menumu yaziyim da beni vurun
sabah yumurta, bacon, kimchi, mayonezli sandvic (disarda yedim, boyle birsey gelecegini tahmin etmemistim), portakal suyu, latte
ara 1 donut
aksam yogurtlu makarna
az once 1 elma
spor 6000adim
su cok az
yarin toparliyorum menulerimi![]()
Hyt-123
Evet yaaa pişman oldum yaa ama iştahım açıldı bu adetimdeeCanim hep ayni, agri kesici alinca iyi gibiyim
hem durum hem dondurma cok diyecektim ama yuruyus, ip super super
yeterince su da ictin mi?
Canim seni yari yolda birakmak istemem, senin icin elimden geleni yapacagim, bu hafta gecen haftaya gore biraz daha iyiyim
Evet canim, gecen hafta ikimizde motive olamadik, kotu haftada denk geldi es olmamiz. artik bir sonraki eslesmemizde acisini cikaririz
hem pilav hem borek olmamis
adetli olunca tatli krizi tutar, borek pilav degil
ama cumaya daha cok var, toparlayacagiz
Ex-esimmmmimdadima yetisiyorsun, tesekkurler
evet yemek konusunda aktif olucam, ama spor konusunda yardim edersen super olur walla. ben de yuruyus yapmaya calisicam
O zaman seni bu haftada gaza getireyim mi ex eşimmm![]()
Yarın ikimizde toparlıyoruz menüleri yoksa önce kendimi sonra seni vururumnerde kaldı bizim leslieleeer bi tur da leslie vurur bizi valla bi tur da
Yawrukush vurur. Yarın yeni bir gün yarın kendimizi toparlama günü söz mü
Soz kizlar ikinize de, yarin cok iyi menuyle gelecegimBiraz fazla olmuş sanki
Ama olsun yarın çok güzel bir gün olucak eminimm![]()
Teşekkür ederim eş seçimi konusunu görmüştüm ama biraz bahseder misiniz nasıl oluyorGuzel bir menu, guzel su miktari ve yuruyus olmus canim tebrikler :))
Odulun afiyet olsun canim, ip ve mekik egzersizlerin cok guzel :)
Yeterince su iciyorsun degil mi gulum?
Tamam canim biraz kilolar gittiginde odul yaparsin, ne zaan istersen, ben seni kurallardan haberdar etmek icin yazdim :)
Gunluk menu tablosu hazirliyoruz ve es- spor yarismalarimiz var.
Gecmis mesajlarda takip edebildin mi onlari?
Bende seninle ayni durumdayim, diyeti -egzersizi hayatima sokamiyorum.
Bir suru sey var yaptigim, ona odaklansam digerleri yarim oluyor..
Ne yapacagiz Zeynebim...
Kolaylikla hallolacak bence hic dert etme canim :)
Ooo ne guzel harika gitmis kilolar :))
Canim seni hem merak ettim, hemde bildirim yapmaman biraz kotu oldu ama canin sagolsun..
Iyi olmana sevindim kuzum..
Kilonu guncelleyemeyecegim canim, cunku dunku listede bildirim yapmadi olarak paylastim.
Haftaya yuzden 2ye bolunecek, o yuzden ne kadar cok kilo verirsen cumaya o kadar iyi olur canisi.. :)
Askolsun o ne demek, senin ellerine saglik canim...![]()
Menüleriniz çok güzel ama biraz kızartma fazla olmuş sanki ama önemli değil buyrun yarına daha güçlü ve daha emin başlayacaklar kervanına sizde katılın. Yarın daha azimli bir gün olacak inşallah bol spor yapıcaz.Menü
Sabah: patates kızartması ( malesef ☹) peynir kavun domates salatalık
Öğle: kızarmış tavuk göğsü ( bir tane), ayran (yarım bardak) 3 küçük salatalık, muz
Ara: sütlü şekersiz Türk kahvesi
Akşam: taze fasülye yemeği, iki kaşık makarna çorba
Ara: kefir
Su:2.5 litre
Spor:45 dk yürüyüş
Bu hafta mottomuz bu olsun muuu no more şeker no more karbonhidratSoz kizlar ikinize de, yarin cok iyi menuyle gelecegim![]()
Tamam by cuma hedef 500gr degil 1kilo
Wowowow exeşim hedef 1 kg anlaşıldı. Bu da son caps uyucam valla daha atmıcam sözTamam by cuma hedef 500gr degil 1kilo![]()
Wowowow exeşim hedef 1 kg anlaşıldı. Bu da son caps uyucam valla daha atmıcam söz
Eki Görüntüle 2697059