• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşim yoğun çalışıyorsun kendini çok yormadan dışarıda tatlı bi yürüyüş iyi gelir ben kaplumbağa modundayım kafamı evden dışarı çıkarmıyorum. Çok korkuyorum virüsten etrafımdaki herkes yakalandı bi ben kaldım. Hayattaki tüm şansımı şuana kadar yakalanmamakla harcamış bile olabilirim 🤣🤣
Ben hiç evde kalamadım zaten baya alıştım bu duruma sanki bundan sonra hep böyle çalışacakmışım gibi geliyor :-)

Yarım litre suya 2 tatlı kaşığı ya da 2 poşet ben poşet çay kullanıyorum atıp 10 15 dk demliyorsunuz. Sonra içine yarım limon suyu ve 1 soda döküyorsunuz. Tabii sodanın gazı varken tadı çok fena ben içememiştim bana 1 2 saat bekleyebilirsin gazı çıksın öyle iç demişti. O karışımı sabah kahvaltısından Öğle yemeğine kadar içip bitiriyorsunuz
Su yerine geciyormu bu.yoksa çay gibi mi görüyoruz?

Su yerine geciyormu bu.yoksa çay gibi mi görüyoruz?
O konuda net bilgim yok ama yazan diyetisyen su miktarına da en az 2 kt günlük yazmıştı. Geçmiyor diye yorum yapabilirim. Ama zaten aşırı bişey çıkmıyor 2 büyük bardak çıktı

Hiç bir sıvı su yerine geçmez bir diyetisyen sözü :-)
Eşim menümü yazıyım ki hiçbir şey yemiyim daha fazla
Sabah 2 köz kapya 2 haşlanmış yumurta biraz domates
Öğle 1 patlıcan dolma
Akşam 2 kabağı küp küp doğradım azıcık tereyağı ve salçayı öldürüp içine atıp pişirdim sallamasyon bi tarif oldu üstüne de bi tutam süt mısır döktüm çok çok az yani 5 yk yoğurtla birlikte yedim 1 yaz elması şu minicik olanlardan yumurtadan da küçük bitaneydi
Dün yaptığım tatlıdan bi parmak kadar yedim çok güzeldi tutamadım kendimi
Spor evde yürüyüş 4.000 adım
1 mile leslie

Öğle 1 patlıcan dolma
Akşam 2 kabağı küp küp doğradım azıcık tereyağı ve salçayı öldürüp içine atıp pişirdim sallamasyon bi tarif oldu üstüne de bi tutam süt mısır döktüm çok çok az yani 5 yk yoğurtla birlikte yedim 1 yaz elması şu minicik olanlardan yumurtadan da küçük bitaneydi
1 mile leslie
Afiyet olsun ben de mi leslie yapsam ama yürümek ağır basıyor telefon şarj olsun da kulaklığı takar yürürüm biraz ..

Kizlar benim motivasyonum iyice gitti, toparlayamiyorum. Birkac hafta izin istiyorum, toparlanip gelicem yine, uzgunum Ozgecim Yawrukush Yawrukush
Biraz dinlen olmadi ama boslama buralari
Böreği yemeeee☹☹ atladığın ipleri yaptığın leslieleri düşün onları çöpe atma bi kere yersen her yemek çıktığında aman yiyim dersin dik dur eğilme bu takım seninle 🤣🤣🤣💪💪💪
Nasil bir motiveysin nasil bir takim destegi 👏👏👏👏👏
Ben 15 gün yapıyorum 1 lt suya 2 tk yeşil çay demliyorum sonra 2 tane maden suyu ve 1 limon bunu gün içinde tüketiyorum 15 gün yapınca ara verip diğer ay geri yapıyorum 3 4 kilo verdim bununla ve diyetle tabiki
Ben iki gun yaptim da mahvetti beni benim ki sutlu zerdecalli yesilcay kuruydu
Dünün yorgunluğu var bende de kendimi hangi kanepeye atsam biraz da şurda yatsam modunda geçiyor günüm akşama doğru yürüyüşe çıksam yürüsem gelsem ne güzel olur dışarda yürümenin tadı yok evde yapamıyorum ben
2 gundur bende cekyati aciyorum icine yatiyorum aksamaa kadar
Eşim yoğun çalışıyorsun kendini çok yormadan dışarıda tatlı bi yürüyüş iyi gelir ben kaplumbağa modundayım kafamı evden dışarı çıkarmıyorum. Çok korkuyorum virüsten etrafımdaki herkes yakalandı bi ben kaldım. Hayattaki tüm şansımı şuana kadar yakalanmamakla harcamış bile olabilirim 🤣🤣
Bizde esimle cikicaz yuruyuse bu aksam bakalim 😇😇😇
Öğle 1 patlıcan dolma
1 mile leslie
Tatli icin cezani vermek zorundayim 3 bardak su bir anda icme odem toplarsin

İyi akşamlar bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 tane tb ekmeği 1 dilim peynir menemen domates salatalık yeşil zeytin 4 5 tane
Öğlen 1 kase mercimekli erişte çorbası tavuk sote
Akşam 2 tane galeta yoğurtlu kabak
2.5 lt su 30 dk leslie

Biraz dinlen olmadi ama boslama buralari

Nasil bir motiveysin nasil bir takim destegi 👏👏👏👏👏

Ben iki gun yaptim da mahvetti beni benim ki sutlu zerdecalli yesilcay kuruydu

2 gundur bende cekyati aciyorum icine yatiyorum aksamaa kadar

Bizde esimle cikicaz yuruyuse bu aksam bakalim 😇😇😇

Tatli icin cezani vermek zorundayim 3 bardak su bir anda icme odem toplarsin
Keyifli yürüyüşler dilerim kaptanımmm. Bende gidiyim de suyumu içiyim. İnşallah yarın artı çıkmam stüdyoda gergin anlar 🤣🤣

Sabah 2 tane tb ekmeği 1 dilim peynir menemen domates salatalık yeşil zeytin 4 5 tane
2.5 lt su 30 dk leslie
Su ve spor harika acaba sabah 1 dilim mi olsaydı ekmek diye düşündüm bi an yarın harika eksiler göreceğinize emimim🥰🥰 leslie yapmak ayrıcalıktır 🤣🤣 Türkiye distribütörü oldum resmen

Su ve spor harika acaba sabah 1 dilim mi olsaydı ekmek diye düşündüm bi an yarın harika eksiler göreceğinize emimim🥰🥰 leslie yapmak ayrıcalıktır 🤣🤣 Türkiye distribütörü oldum resmen
Yaa hep alışmışım da 2 dilim yemeye aslında 1 e düşebilir ama başka öğünde ekmek tüketmiyorum . bide bugun 1 saat ev temizliği yaptım buda spordan sayılıyomu acaba

Yaa hep alışmışım da 2 dilim yemeye aslında 1 e düşebilir ama başka öğünde ekmek tüketmiyorum . bide bugun 1 saat ev temizliği yaptım buda spordan sayılıyomu acaba
Evet ilk sayfada onun da puanı var hatta fatsecret diye bi uygulama var indirmenizi tavsiye ederim orada ev işinin bile kaç kalori yaktığını gösteriyor

Canım ne yediğimi ne içtiğimi hatırlamıyorum, iki gündür menü yazmadım, menülerim berbatt çünkü , takım ortalamasını da etkilemek istemiyorum bir hafta yeter hem bıraktığım kiloda dönmem için bana sebep olur
Menuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?

Günaydın canım .tartı gününden önce egzersiz yapılmaz fazla gösterir gibi bişe duymuştum sende ona istinaden mi böyle dedin ne derece doğru canım varmı bi bilgin
Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..

Yawrukush Yawrukush kaptanım merhaba, sana bir şey soracağım. Daha önce ıf ile kilo verdim demiştin. İstedğin kiloya inince normal düzenine mi döndün? Benim kahvaltı alışkanlığım çok kötüydü o yüzden uzun vadede de uygulayabilirim gibi düşünüyorum. Diyet değil de yaşam tarzı gibi. Ne kadar olur bilemiyorum ama uzun süre uygulamada zararı olur mu ?
Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim... :KK200:

Günaydın özgecim. Evet az bu ara pek içimden gelmedi egzersiz yapmak cıkmadım yürüyüse ondan. Bi de canım sağlıksız seyler çekip durdu yani bu hafta artı cıkarım belki beslenme düzenim bozuldu:/
Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)

Evet adapte oldum artık en azından canım tatlı istemiyor gün içerisinde pek acıkmıyorum ama akşam altıdan sonra hiç bişey yemeyince acıkıyorum
Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)

Sagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥🥰kovmuyorsun beni takimdan 😂

cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim 😋
aksam yemegi yemeyecek misin?
Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..:KK200:
Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..

Öğle 1 patlıcan dolma
1 mile leslie
Guzel bir gun olmus canim :)

2.5 lt su 30 dk leslie
Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)

Back
X