Canım ne yediğimi ne içtiğimi hatırlamıyorum, iki gündür menü yazmadım, menülerim berbatt çünkü , takım ortalamasını da etkilemek istemiyorum bir hafta yeter hem bıraktığım kiloda dönmem için bana sebep olur
Menuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?
Günaydın canım .tartı gününden önce egzersiz yapılmaz fazla gösterir gibi bişe duymuştum sende ona istinaden mi böyle dedin ne derece doğru canım varmı bi bilgin
Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..
Yawrukush
kaptanım merhaba, sana bir şey soracağım. Daha önce ıf ile kilo verdim demiştin. İstedğin kiloya inince normal düzenine mi döndün? Benim kahvaltı alışkanlığım çok kötüydü o yüzden uzun vadede de uygulayabilirim gibi düşünüyorum. Diyet değil de yaşam tarzı gibi. Ne kadar olur bilemiyorum ama uzun süre uygulamada zararı olur mu ?
Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim...
Günaydın özgecim. Evet az bu ara pek içimden gelmedi egzersiz yapmak cıkmadım yürüyüse ondan. Bi de canım sağlıksız seyler çekip durdu yani bu hafta artı cıkarım belki beslenme düzenim bozuldu:/
Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)
Evet adapte oldum artık en azından canım tatlı istemiyor gün içerisinde pek acıkmıyorum ama akşam altıdan sonra hiç bişey yemeyince acıkıyorum
Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)
Sagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥

kovmuyorsun beni takimdan
cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim

aksam yemegi yemeyecek misin?
Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..

Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..
Eşim menümü yazıyım ki hiçbir şey yemiyim daha fazla
Sabah 2 köz kapya 2 haşlanmış yumurta biraz domates
Öğle 1 patlıcan dolma
Akşam 2 kabağı küp küp doğradım azıcık tereyağı ve salçayı öldürüp içine atıp pişirdim sallamasyon bi tarif oldu üstüne de bi tutam süt mısır döktüm çok çok az yani 5 yk yoğurtla birlikte yedim 1 yaz elması şu minicik olanlardan yumurtadan da küçük bitaneydi
Dün yaptığım tatlıdan bi parmak kadar yedim çok güzeldi tutamadım kendimi
Spor evde yürüyüş 4.000 adım
1 mile leslie
Guzel bir gun olmus canim :)
İyi akşamlar bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 tane tb ekmeği 1 dilim peynir menemen domates salatalık yeşil zeytin 4 5 tane
Öğlen 1 kase mercimekli erişte çorbası tavuk sote
Akşam 2 tane galeta yoğurtlu kabak
2.5 lt su 30 dk leslie
Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)