• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler kizlar

menum

8.00 1 tane kivi

10.00
2 wasa arasi beyaz peynir
2 wasa arasi 1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 kucuk avokado
sutlu kahve

11.00
1 elma yarim muz

14.00
1 kucuk kase taze fasulye
2 kasik.yogurt

16.00
1 kare bitter
sutlu kahve
yarim muz

19.30
1 kofte
3 dlm patates
1 file somon

su 2 lt
spor
10 dk pilates
5 dk zumba :KK48:
40 jumping jacks

@_Vera_ E English_teacherrr

iyi geceler kizlar

menum

8.00 1 tane kivi

10.00
2 wasa arasi beyaz peynir
2 wasa arasi 1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 kucuk avokado
sutlu kahve2

11.00
1 elma yarim muz

14.00
1 kucuk kase taze fasulye
2 kasik.yogurt

16.00
1 kare bitter
sutlu kahve
yarim muz

19.30
1 kofte
3 dlm patates
1 file somon

su 2 lt
spor
10 dk pilates
5 dk zumba :KK48:
40 jumping jacks

@_Vera_ E English_teacherrr
2 wasa ve fıstık ezmesi olmasaydı kahvaltı şahane meyve bence yemeliyiz hepimşz bağışıklığımızı diyet yapıcaz diye düşürmemeliyiz ben meyveciyim bence sorun yok akşam yemeğide harika.Sporlar şahane. Güzel bir gün zaten menüler yavaş yavaş düzene giricek.harikasınız.

2 wasa ve fıstık ezmesi olmasaydı kahvaltı şahane meyve bence yemeliyiz hepimşz bağışıklığımızı diyet yapıcaz diye düşürmemeliyiz ben meyveciyim bence sorun yok akşam yemeğide harika.Sporlar şahane. Güzel bir gün zaten menüler yavaş yavaş düzene giricek.harikasınız.
ben meyve bagimlisiyim o yuzden bazen abartinca kilo vermemi engelliyorlar :)
tesekkurler :KK200:

Evet 70i buldum can doğru hatirliyorsun 66 dolandım ayrılırken de. Ama yine de kısa sürede çok aldım bence 😅 öyle bir yeme potansiyelin var ki sorma canım 🙈😂

Haklısın canım unutuyor insan oralarda hava daha erken kararıyor buraya nazaran. Kış süreci de biraz bunaltıcı olabilir ama önemli olan bizim iyi hissedebilmemiz, biraz ideal kiloya yaklaşirsak daha mutlu oluruz. Umarım yeni yılda dilediğiniz kiloya ineriz Senemcim, en güzel biz olalım online meetinglerde 😄😄

Ne güzel böyle arkadaslarinizin olması canım benim, arada mesafeler de olsa bak aşılıyor bir şekilde. Not: Filizlerden şaşma sen 🥰😄
Filizler candir🧡Hic sasmam🤭

Alla alla daha düzelemedin mi sen kuzum demek çok kötü kapmışsın mikrop. Sağlıklı olsaydın açlık iyiydi ama sen de durumlar kötü. Benim işlerim çok yoğun ya çok yorgun geliyorum eve. Kızım da iyi ablası kreşe başladı keyfi yerinde ama çok yoruluyor o da hiç kıyamıyorum da yapacak bir şey yok
Oyy krese mi basladi kuzucuk,hayirli olsun 🥰

Ay kreşe başlamış kıyamam minnak 💖 ya ben nasıl bir mikrop kaptım ne yaptım bilmiyorum logar kapağı yalasam böyle mikrop kapmazdım. Çok da dikkat ederim yıkamadan yemem hiçbir şeyi lokantada salata gelir ben yemem yıkanmamıştır diye ama işte şans. İşlerinde kolaylıklar dilerim zaten son 2 kilo sonra mezunsunnn 💪💪
Bir an evvel iyilesip kurtul kuzum🥺

Kızlar ben derse kacar👋sinava hazırlanıyorum,malum birde ufaklık var cok aktif olamıyorum , görmediğim etiket vs olursa kusura bakmayın:) tartı,menü ve sporlarimi aksatmamaya çalışıyorum :KK54:
Kolay gelsin canim her ne sinavina hazirlaniyorsan, diledigin gibi olsun her sey..🧡

😂💪
Menümü yazayımm
Sabah (5 zeytin peynir yumurta 1 dilim ekmek)
Ara kahve
Öğlen çorba
Akşam bezelye bir kase yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş
1000 ip atlama
20 dk leslie
50 mekik
3 saat temizlik
🥰💪
Ve heemmen uyuyorum çok yorgunum yarın iş var pufff 🙄😫
Yine harika birgun olmus canim 💜👊