• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bende burada size yazarken İnan mutlu oldum hislerimiz karşılıklı. Ben işten ayrıldım Evdeyim biraz sıkıntılı süreç geçirdim toparlandım dedim olmadı Zihin olarak iyi değildim. Tatil öncesi de bebek süprizi oldu. Bakalım şimdi bebeği bekliyorum diyetisyene gidiyorum süreç zor olmasın diye bu şekilde Canım.
Uzuldum stresli zamanlar gecirmene canim..
Ama bebis haberine cok sevindim🥰
Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah.
Hamileligin tadini cikart doyasiya, sagligina,beslenmene dikkat et.🧡
Dogum sonrasinda da bekleriz ,opuyorum yanaklarindan🤗

Gunaydin Zeynebim

4.takımın güzel mi güzel kadınları günaydın 💖 nasılsınız? Herkese harika bir gün diliyorum online ders ve fütursuzca verilen aşırı ödevler geçecek aşırı berbat bir gün bugün benim için. ☹☹
Gunaydin canim, kolaliklar diliyorum.👊

Günaydın sevgili takım arkaslarim 😍😍
Gunaydin canim🤗

SALI MENUM
Sabah
20201013_090539.webp

Oglen
20201013_140345.webp

Aksam
20201013_205107.webp
Su:1.7lt, 700ml kahve ,700ml de cay icmisimdir😬
Spor:14bin adim ,700puan Arrietty_ Arrietty_ Canfeb Canfeb
20201013_231100.webp

Menü güzel olmuş canım su yazmamissin unuttun galiba 😊

Menü güzel spor harika canım 🤗

Öğle öğünü kısır miktarı az olduğu için bence çok önemli değil spor ve su güzel canım.. Kolay gelsin bu arada 😊

Evet baya hafif olmuş canım ama sen dayanabiliyorsan sorun yok. Spor harika olmuş 😊

Menü güzel canım Nescafe uygun mu bilemiyorum ama onun dışında güzel olmuş. Spor yazmamissin bu arada 😊

Menü güzel ama akşam karnabahar in içine döktüğun nar eskisi ve zeytinyağ için tam bilgim yok canım nar eskisi diyette sıkıntılı mi hiç fikrim yok malesef 😁

Menun ve su spor güzel olmuş canım 🤗

Güzel olmuş bence afiyet olsun canım😊

Menü güzel ama spor daha bı harika tebrikler:halay:

Menüde sporda güzel olmuş:kk77:

Bende en çok abartilmasi gereken öğün kahvaltı çünkü o yetersiz kalırsa diğer öğünlerde abartılıyor:super:

sanırım var kalorisi biraz ama çok seviyorum ben de 🥰

Gunaydin kizlar,
ben de sali menumu payalasayim hemen B barga
sabah sutlu nescafe
oglen konserve corba (230kalori)
ara sutlu nescafe
aksam 1 dilim karniyarik (koz patlican ile kizartmadan), 3yk pilav, 3-4 dilim firinda kabak, bol cacik
ara 2avuc kadar leblebi
spor yapamadim ama 5bin adim yurudum'
suyu 2lt icmeyi basardim

İnşallah kuzum☺ Ikı gun yaptım gercı 3 gune tamamlamadım 2.gunun aksamı yemedım bide baska yemek yedım kabak yerıne. Bugun yumurta dıyetı yapıcam

Bende sabah yumurta diyetine baslsdkm
Birazdan 2 ogunu yapacagim. Önce toplantiya girmem lazim

gunaydin kizlar.
bugun yumurta orucuna baslayayim dedim ama regl de olacagim. simdi 520 kalorilik yumurta yag ve peynir kombolu bir kahvalti yapmisken haftaya mi biraksam acaba orucu diye dusunmeye basladim :110:
ne yapsam acaba :olamaz:

Basla bence. Seninle birlikte 3 kisiyiz. Bende regl im ama olsun.

4.takımın güzel mi güzel kadınları günaydın 💖 nasılsınız? Herkese harika bir gün diliyorum online ders ve fütursuzca verilen aşırı ödevler geçecek aşırı berbat bir gün bugün benim için. ☹☹
Günaydın canım allah kolaylık versin sana

gunaydin kizlar.
bugun yumurta orucuna baslayayim dedim ama regl de olacagim. simdi 520 kalorilik yumurta yag ve peynir kombolu bir kahvalti yapmisken haftaya mi biraksam acaba orucu diye dusunmeye basladim :110:
ne yapsam acaba :olamaz:
O nasılmış canım yumurta diyeti

iyi akşamlar.. bir günde ne cok konuşmuşsunuz ya hu. takip edemiyorum artık. neyse menüme geceyim
en sevdiğim öğün kahvaltı ve kahvaltıyı bazen abartabiliyorum. bugun okulda ders vardı yemek yemem öğleni buldu.
13.00
roka salatası (peynirli) 4 zeytin, domates salatalık, 1 sucuklu yumurta, 1 kk kaşar, yarım dilim köy ekmeği
yeşillikler filan da vardı onları da yedim :)
18.30
1 tabak kıymalı kabak yemeği 1 kase yogurt, büyük kase salata
su 2.5 litre
yaklasık 11000 adım
Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Aynı benim menülerden😍 Bende çok seviyorum kahvaltıyı cuma ödülümü kahvaltadan yana kullanmayı çok seviyorum 💃💃

Back
X