Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 208. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 mayıs - 27 mayıs

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................1. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM:87:

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
4. takımdan.............bijoux.................3,40%
İKİNCİ
7. takımdan.............azerikızı......................2.87%
ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............lilineva .....................2.41%

HARİKAAAAAAAAAA BİRİNCİ OLMUŞUZZ KIZLAR SÜPERSİNİZZZZZZZZ 4.TAKIM!!!!!!!!!

HERKESE BUNUN ŞEREFİNE BİRER DONDURMA ISMARLIYOM hehe :)

BİJOooo harikasın arkadaşım onca kişiyi solladın birinci oldunnn..

paylaşım alanına birinciler deneyimlerini yazıyo sende paylaş istersen.tekrar kutluyorum tatlım

menümü yazayımm bidaha fırsat bulamam oğlum uyumuşken mutfak beni bekliyoo..

sabah
1yum,kahvaltılık,salt-dom,az bal-reçel,2ceviz

ara:meyve

öğle:2kaşık erişte,5-6 tane z.yağlı sarma,çorba,yoğurt

ara:küçük 1paket crunch 200küsür kaloriydi: 1tane çokoprens

akşam:çorba,az tavuk,salata,yoğurt

ara belki meyve

çok yedim çooooook ama bugünlük böle düzelcek yarından soora :)

1saat de yürüyüş yaptık bebek arabasıyla..

2,5lt de su..

kizlaarrrrrr hepimizi tebrik ediyorum tabikide özellikle bijo ve lilineva yi süperiz süper amaaaaaaaaaaaaa sakin ha birinci olduk diye yelkenleri suya indirmek yok,aynen devam lütfeeennnn

valla ben bugün kendimi baya baya ödüllendirdim. ama karnım bi doydu ne kadar zamandan sonra tabi salmak yok yarın telafi, sonrasında da devam

bijom valla ödülüne bayıldım.sen nasıl ayakta duruyosun bu yediklerinle anlamıyorum bu gün yönetim odasındaydım hep hesap kitap işleriyle uğraştım bilanço çıkardık sabah ekmek yememe rağmen öğlen oldu ve ben yemek yiyemedim diye şekerim düştü elim ayağım titremeye başladı arkadaşlarda benim halimi görünce hemen yemek söylediler ee dışardan ne yemek söylenir söylemiyim canınız çekmesin .ben bir güzel yedim onu anca toparlandım .senin gibi yapsam ben çoktan mefta olmuştum.

bu arada bende 600 gram vermişim ama düne kadar 1 kilodan fazla çıkıyodu ona üzüldüm.

canim benimde en büyük yaridmcim su oldu suyu kesinlikle ihmal etme

evet kesinlikle bende 2 gündür az su içmeye başladım ve hemen tartıda farketti.

obur nerdesinnn sen beni hiç rahat bırakmıyodun suyunu içtinmi diye,bak 2 gündür su iç demedin bana senin yüzünden az gram verdim

kızlar tebriklerbendeo kadar gruptan birinciyi olacak takımı seçmişim 4 benim uğurlu sayım.bende uğurlu geldim size

canim benimde en büyük yaridmcim su oldu suyu kesinlikle ihmal etme

saolun kızlarr..yoğurtla aram iyi aslındaaa..ama hiiçç aramamm..sizinle tanıştıktan sonra aklıma gelince yemeye başladım diyebilirimm..biyerlerde yanlışlık varr evett.az ama kalorili yiyorumm..bugun eşime baya bi çemkirdimm..bana hala börek, kurabiye yap dyoo..yok canımm kalktı bu evden börek dedimm..bu hafta sıfır kaçamak didimm..çok canın çekiyosa çık dışrda ye dedimm..evde pişmeyecek dedimm..ay baya dolmuşumm adamcağız ama ben bişey demedimmmm dedii

kızlar süpersinizz,bijo, lilineva siz ayrıyeten spersinizz, tebrik ediyorumm

valla ben bugün kendimi baya baya ödüllendirdim. ama karnım bi doydu ne kadar zamandan sonra tabi salmak yok yarın telafi, sonrasında da devam

işte bijom benim hatam bu, her cuma kendimi ödüllendiriyorumm,sonrasını c.tesi geliyoo..ay toparlayamıyorumm..az yiyince hemen ertesi gün artı çıkıyo, moralim bi bozuluyoo..salıveriyorum 4 günde bunu eksiye çeviremem diyee..işte en büyük hatam buuu..bugun salmadımmm..salacak durumum yok çünküü..ödül değil ceza lazım bana..

bugun ki menüm,
sabah. yumurta, 5 zeytin, 2 dilim ekemk, kk peynir, domates salatalık
ara, karpuz
öğle, yarım et dürüm(dışardaydım
ara yok
akşam
30 gr et, 1 dilim ekmek
ara. yoğurt ve karpuz yemeyi düşünüyotrum

arada. doğadan 5i bi yerde çay içtim(bugun başladım içmeye, sürekli içecem,), 1 kupa kahve içtim
1 lt su içtim
2 mil leslie

bu hafta hiiiççç kaçamak yokkk

bide mersacım kızın 15 günde 1.5 kilo sıf yağ yaktı emiştinn..bu işin sırrı nedirr..menüsünü, yada püf noktalarını paylaşırmısın mahsuru yoksa

tickerımı değiştirmiycemm
+ 400 üm mazide kalacak bu haftaaa
bu hafta hedefim 86.5..inemezsem haftaya cumaya topa tutun benii..

Iyi aksamlar kizlar menu yazmicam bugun sacmasapan yedim tabi cok abartmadan.

Deniz 5i bi yerde cayini nasi iciyosun ya sen emzirmiyo muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…