• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben aslında spor yapamadım ama mutfak yerleştirirken eğil kalk bacaklarım ağrıyor belki dediğin gibi olabilir. Birde suyu az içtim iki gün. Yani inşallah gerçek kilo alımı değildir. İki günde o kadar veremeyeceğime göre almış olmam da çok haksızlık dimi :KK43:
Bencede almış olamazsın canım. Üzme lütfen kendini, bu sadece geçici bir dönem. Regl öncesi, yumurtlama zamanı, uykusuzluktan da kilo artışı oluyor belki de öyle bir nedenden dolayıdır. Sen kaçamak yaptın mı? İçin rahatsa hiç korkun olmasın geldiği gibi gider. Hadi şimdi kalk bir büyük bardak su iç ve güzel bir gün başlasın 😍
He bu arada bacaklarım ağrıyor yazmışsın, demek ki kaslar çalışmış ve şişlik var yoksa ağrın olmazdı.

Cuma günü
80.5
Pazartesi
80.2
Cumaya hedef
79.5
Hayırlı olsun kaptanım, Allah bir yastıkta kocatsın evlenenleri ♥️ Anne baba kısmına çok güldüm 😄

Öğlen biraz saldırıya geçmiş gibi olmuş canım 🙈 ama ben eminim sen bugün düzelteceksin ve süper bir menüyle karşımıza çıkacaksın 😍

Hayır hayır sakın kendini kötü hissetme gülüm. Her anne ve o annenin yetiştirme yöntemi kendine göre iyidir. Sende çok iyi bir annesin ♥️
Yemek konusunda da ben zaten genel anlamda az yiyorum özgem. Dün anlamadım dolma ağır mı geldi, yada altın süt mü dokundu akşam midem çok rahatsız oldu tutamadım istifra ettim :KK43:

ilk eksiler gelmeye başlamış tebrikler canım 😍

İşte bir eksi daha 😍

Kaptanım hedefin çok düşük bence arttır biraz arttır arttır 😄

100 gr bye bye 😍

Canım senin ki fazla spordan. Kasların şiştiği için tartı artı gösteriyor. Kaslar ağırlaşıyor onun yerine yağ oranın düşüyor ve daha incelmiş bir görüntün oluyor.

❤️🤗

:KK200::KK200:

O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim ben :(

Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Nasilsin gorusmeyeli?

Aahhahah:KK70: yani boyle yesillikleri her zaman bulamiyoruz, bulunca odul ogunlerinde ama sadece odul ogunlerinde yiyebiliriz :)
DIPNOT: cok mu guzeldi ahhh ahhhhh:KK61:

Canim menu ve su cok guzel olmus :)
Eskisehire bakacagim demistin ne oldu o durumlar Baharcim?

Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin :KK36:
ozgecim uzun zamandir heryere yuruyerek gitmeye calisiyorum adim sayimi yaziyorum ama cumartesi cok yuruyemedim 4.700 adim civariydi yazmayi unutmusum.
ahh ahh nerde o hergun ip atlayan emine. kiraci olmak ve alt katinda birinin olmasi cok kötüymüş. ses gider ve rahatsiz ederiz korkusuyla parmak uclarinda yuruyorum resmen. cocuklar yeteri kadar gürültu yapiyor gerci ama surekli "kosmayin sessiz olun" diyen bir anneye dönüştüm.
önceki evimde alt katimiz boştu, ne rahattik. neyse artik buna da aliscaz 😊
daha sessiz sporlara yonelcem canim. squat mekik filan bu aksamdan itibaren baslarim insallah.

Gunaydınnn
Haftasonu benı mazur gördüğünüz için hepınıze tesekkür edıyorumm🤣

Cumartesi
Saat 10:00 2 yumurta yesıllık domates peynır ceyrek sımıt
Ara 6-5 badem
Saat 20:00 2 kasık tavuklu pılav salata
Su 2 lt
Spor yok (misafır🤕)

pazar
Saat 13:00 kahvaltı haşlanmış yumurta 11 zeytın peynır domates salatalık yarım sımıt( kocam yuzunden😡)
Saat 19:30 ızgara tavuk salata 4-5 tane patates kızartması
Su sayamadım
Spor yapamadım( ne kadar disiıplınlıyım)
Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
menulerin bence guzel canim. misafir olunca spor kaliyor ne yazıkki. neyse artik bugunden itibaren birlikte guzel sporlar yapalim. aksama 50 squat 50 mekik ve zamanimiz olursa 2 mil leslie.. ne dersin??

Ben sessiz sessiz gelicektim akşam ama katılayım bari. E English_teacherrr ben bugün leslie yapamıcam bana ne ceza verirsen razıyım ama artı gelmemin sebebi biraz zorlamış olmam olabilir diye düşünüyorum.
Evet bencede fazla zorlama canım fazla çıkmanın nedeni o hafif geçir bakalım yine de bırakma ama bence tamamen az da olsa yaparsın sen ben biliyorum o yüzden mazeretinden dolayı sana ceza yok 😂😂

yaa Allah şifa versin versin benimki de çıkmamıştı. Aldırdım çok ağrı yapmaya başlayınca. Süreç sıkıntılı :KK43:
Ayyyy nasıl aldırdın ya hala çıkmadı biliyormusun geçen sene bu zamanlarda ağrıyorduu çok mu zor ameliyatı ben korkuyorumm 😫🙈

Kızlar bakamadım dün geldim site kapaliydi Perşembe büyük ihtimalle yolculuk var ctesi evde olurum :D Samsun'a ugrayacagiz geçerken o nedenle ben yikadikca bitmeyen çamaşırlar var hem burda bırakacaklarim hem götüreceklerim hem yatak yorgan ve hava kapalı :(
Yawrukush Yawrukush kaptanım tadelle miniklerden hani mevlutlerde okuyup dağıttıklarindan :ıslık:

Back
X