Cuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı
Spor puanın çok iyi canım keşke o nu da yemeyeymişin neyse ceza gelir sanırım![]()
Bugün 1000 yapmak şart oldu desene eşimHaha tamam öğrenmiş oldum hemen spor da vereyim 150 ip atlama fazladan bugüneCanfeb
UzulmeO kadar üzüldüm ki böyle çıkmasına 2 gündür spor spor öldüm güzel bi eksi gelicek sandım ama yok
Su diyorsun yani eşim bana diyorsun hemide 3 bardakAa
aa öylemi tamam hemen veriyorum cezasını bugun fazla dan 3 bardak su iç olurmu eşim biraz suyun da az gibi geldiCanfeb
Harikasın canım
AhahaSu diyorsun yani eşim bana diyorsun hemide 3 bardak![]()
Gaza getirtiyorsun beni :))Hayırlı olsun kaptanım, Allah bir yastıkta kocatsın evlenenleriAnne baba kısmına çok güldüm
Öğlen biraz saldırıya geçmiş gibi olmuş canımama ben eminim sen bugün düzelteceksin ve süper bir menüyle karşımıza çıkacaksın
Hayır hayır sakın kendini kötü hissetme gülüm. Her anne ve o annenin yetiştirme yöntemi kendine göre iyidir. Sende çok iyi bir annesin
Yemek konusunda da ben zaten genel anlamda az yiyorum özgem. Dün anlamadım dolma ağır mı geldi, yada altın süt mü dokundu akşam midem çok rahatsız oldu tutamadım istifra ettim
ilk eksiler gelmeye başlamış tebrikler canım
İşte bir eksi daha
Kaptanım hedefin çok düşük bence arttır biraz arttır arttır
100 gr bye bye
Canım senin ki fazla spordan. Kasların şiştiği için tartı artı gösteriyor. Kaslar ağırlaşıyor onun yerine yağ oranın düşüyor ve daha incelmiş bir görüntün oluyor.
Valla nası atıyon o kadar eşim ben dün 300 yapacam diye öldüm sen 1000 diyon aman allahımBugün 1000 yapmak şart oldu desene eşim![]()
1.5 da anlaşalım ver eliniAhahaçook mu oldu yaw baktım suyu az içiyon dedim su ekleyim meğer spor cezası da vermeliymişiö
Ben bir aydır atlıyorum ama canım ik günler 100 200 yapıyordum sende zamanla arttır birden olmaz .10000 atlayanlar var sitede bende onu yapamam bakValla nası atıyon o kadar eşim ben dün 300 yapacam diye öldüm sen 1000 diyon aman allahım![]()
Kiz kim o kadar atlayanBen bir aydır atlıyorum ama canım ik günler 100 200 yapıyordum sende zamanla arttır birden olmaz .10000 atlayanlar var sitede bende onu yapamam bak![]()
Ya yok yaa valla yoktur yani 20 dişim çıkmadı daha ondan aprıyordur dr gidicem bu gün zaten dün gece hiç uyuyamadımmm
Hadi olsun eşim o buçuğu sen tamamlarsın zaten ben biliyorum1.5 da anlaşalım ver elini![]()
20lik diş ağrısı çok fena benim de çıkmamış sanıyordum ama çene kemiğine doğru ters çıkmış tüm dişleri kasıyor çekmemiz lazım dedi ama üstelemedim ben okul bitsin öyle dedim. 20lik ağrısı zor. İnşallah hemen kurtulursun
Ayyy maşallah 10000 ne yaaaBen bir aydır atlıyorum ama canım ik günler 100 200 yapıyordum sende zamanla arttır birden olmaz .10000 atlayanlar var sitede bende onu yapamam bak![]()
Aklımda çorba detoksu yapmak var sence işe yarar mı yapim mi cumaya kadar full çorbaUzulme
Bende spor yaptim baya ama az bir eksi. Kasa domusmustur. Veya Cuma cok guzel eksi goreceksin.