kızlar bu gün mervenin ödülünden kendimede verdim.öğlen yemeği yerine yarım porsiyon künefe yedim ama inanın en fazla 4 çatal gelir.ve hiçte pişman olmadım arada böyle şeyler yapmazsak sonuç daha kötü oluyor.eee 1.500 kilo verdim ya bu hafta napim buda benim ödülüm olsun aslında dondurma sözüm vardı kendime onun yerine tatlı yedim.
iki gündür çoştum valla dün açık büfe kahvaltı akşam makarna ödül mü yoksa bütün emekler boşa mı oldu bilmiyorum sabah yine güzel bi kahvaltı yaptım akşam semizlik yoğurtlaması yiyim de dünü telafi edim edim yoksa verdiğim kilolar hooooop geri gelcek vermem lazımmmm yaza fit olmam lazım ağustosta tatile gidicez bikinileri giyebilmeliyim
umarım hepiniz bugünü dikkatli ve istikrarlı bi şekilde bitirirsiniz
herkese güzel bi hafta sonu
hosgeldin canim,aslinda takimiizda yer yoktu ama geri dönmek üzere ayrilan bi üyemiz va ne zaman dönecegini bilmedigim icin onun yerine alabilirim seni ama 2 hafta deneme süren var paylasiimin güzel olursa 2 hafta sonra listeye girersinslm arkadaslar ve takım kaptanı:) bende sizin takıma katılmak ıstıyorum nidah bahsetmiştir benden kabul edermisiniz beni
selam kızlar
beni merak etmişsiniz sağolun şükür bir sorun yok sallanmaya alıştık..
benim girememe sebebim sınavlarımın olmasıydı. cumartesi pazar sınavlarla geçti şükür atlattık hem eşim hem ben.
toprak dün gece 2-3 kere ağladı sabah 4 bucuktan sonra pek uyumadı. depremlere baktım sabah, gece çok deprem olmuş meleğim benim hissediyo işte. inşallah normale döner bu gece, esnemekten ağzım yırtılıyo. evin hali de harap iş güç hakgetire 2 gündür, sınav olayından dolayı. yemek işini hiç sormayın yedim ama diyet şeyler yiyemedim. ama abartmadım da. doymak için tıkındım kısaca. neyse önümüzde 4 gün var bi şekilde telafi edicem. sınavlar bitti kafa rahatladı ya bana yeter, hemen düzene girerim tekrar.
kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?
kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?
oh canim isin avr senin desene ,ama bi sekilde kirmadan ikna edersin heralde sevdiklerini,,canım bence güzel fikir ben varım tabi 2 ay daha mekik tarzı hareketler yok ama..
bu arada kızlar ben anneme geldim.berbat bir hafta sonu geçirdim yalnız söyleyyeyim.yolda yemekler yedik.kayınvalidemde 1 gece kaldık.oda annemde yanımızda diye bayağı bişeyler yapmış yoksa bize hiç yapmaz özel şeylersonra teyzem geldi bize az önce..gelinde su böreği yapayım,tatlılar yapayım diyor senin canı çeker sütün olsun diyor hay allam yaa işim var burda..
yarn protein ağırlıklı beslenmeye başlamayı düşünüyordum hala düşünüyorum gerçi.annemde ısrarla yapma anneanne ne teyzene gidelim sonra diyor.şimdi onlar sen geldin diye bir sürü şey yaparlar yedirirler yemezsen küserler diyor ay gıcık oldumyolda alışveriş merkezlerine uğradık.normalde en zayıf halimle bile 38 giyebiliyorum..kemiklerim iri olduğundan daha küçük beden sığmıyor.hamilelik öncesi 40-38 giyerdim.bugün ne denediysem 42 bedendi.40 bedenlei patlatacaktım resmen
cuma günü çocukları dr a götrdüm,uzun süre yokum gitmeden bi göstereyim dedim.bu sırada diyetisyenin kaç para olduğunu sordum kayıttaki kızlara..aaa sizin hiç ihtiyacınız yok daha 1 aylıkmışsınız dediler..eşimde dürtüyor beni bak elalem bile aynı şeyi söylüyor sen hala takıyorsun diyor..valla ölçüler ortadaihtiyacım olduğu besbelli... 2.5 ay sonra eve dönerken yollarda alışveriş merkezlerine uğrarız hem tam o sırada %70 indirim oluyor.bir sürü güzel şey almak istiyorum içine sığmam lazım.2.5 aya kadar hedefim en azından eski kiloma dönebilmek inşallah olur gerçi bu gidişler zor gibi ama
ayyy ne çok yazdım yaa kusura bakmayın kızlar nolur birikti 2 gündür geçmişi bile okumadım
canim menülerii bildir bu cuma tartilip kilonu not edersin bir dahaki cuma listeye girersen eger bu cumaki kilon baslangic kilon olarak yazilacaktamam o zaman, yarından itibaren mönümü yazmaya baslarım kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama.2 hafta süresince kilo bildirimi yapıcakmıyım deneme sürecindeyken
canim her türlü spor makbul,yaptiginiz sporu dk olarak yazicaksinizben varım yoksa benim spor yapacağım yokk..ama ne tür sporlar, nasıl oluyor bu yarışş..
günaydın kızlarrr
betusss hoşgeldinnnn
kızlar betuss benim mayıs annelerinden arkadaşım,ikimizin de bebeleri 1 yaşında:)
hasretim spor olayına varım ama vakit buldukça yapıyom işte benden pek iş çıkmaz.
bijo geçmiş olsun tekrardan,kuzucuk hissedio demek depremi..
benim sıpa dahiç uyumuyo gece saatlerce uğraşıyorum uykuya dalamıyo en uzun uykusu 1 saat offf offff daha da çocuk doormıcam zaten diom acaip yorgunum
valla nidahcım hissediyo heralde :S maşallah benim oğlum akşam yatar sabah kalkardı. bazenleri 1 kere kalkardı.. ama dün gece yarım saatte bir kalktı. ben de bugün iyice uykusunu getirttim bi de banyo yaptırdım sıcak sıcak. emzirdim uyudu, hemen ben de yattım 1,5 saat uyumuşum. salak seçim otobüsünün sesine uyandım.. neyse biraz kendime geldim. 3 saat kalkmadı sıpa :))bijo geçmiş olsun tekrardan,kuzucuk hissedio demek depremi..
benim sıpa dahiç uyumuyo gece saatlerce uğraşıyorum uykuya dalamıyo en uzun uykusu 1 saat offf offff daha da çocuk doormıcam zaten diom acaip yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?