Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooh afiyet olsun bende 60 olunca kadayıf yicem 4gözlle bekliom nasıl canım istiyooo

aman dikkat ne güzel vermişsin yazık etme

selam kızlar
beni merak etmişsiniz sağolun şükür bir sorun yok sallanmaya alıştık..
benim girememe sebebim sınavlarımın olmasıydı. cumartesi pazar sınavlarla geçti şükür atlattık hem eşim hem ben.
toprak dün gece 2-3 kere ağladı sabah 4 bucuktan sonra pek uyumadı. depremlere baktım sabah, gece çok deprem olmuş meleğim benim hissediyo işte. inşallah normale döner bu gece, esnemekten ağzım yırtılıyo. evin hali de harap iş güç hakgetire 2 gündür, sınav olayından dolayı. yemek işini hiç sormayın yedim ama diyet şeyler yiyemedim. ama abartmadım da. doymak için tıkındım kısaca. neyse önümüzde 4 gün var bi şekilde telafi edicem. sınavlar bitti kafa rahatladı ya bana yeter, hemen düzene girerim tekrar.

slm arkadaslar ve takım kaptanı:) bende sizin takıma katılmak ıstıyorum nidah bahsetmiştir benden kabul edermisiniz beni
hosgeldin canim,aslinda takimiizda yer yoktu ama geri dönmek üzere ayrilan bi üyemiz va ne zaman dönecegini bilmedigim icin onun yerine alabilirim seni ama 2 hafta deneme süren var paylasiimin güzel olursa 2 hafta sonra listeye girersin

iyi olmana sevindim canim,okuyomuydun sen?

kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?

kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?

canım bence güzel fikir ben varım tabi 2 ay daha mekik tarzı hareketler yok ama..

bu arada kızlar ben anneme geldim.berbat bir hafta sonu geçirdim yalnız söyleyyeyim.yolda yemekler yedik.kayınvalidemde 1 gece kaldık.oda annemde yanımızda diye bayağı bişeyler yapmış yoksa bize hiç yapmaz özel şeyler sonra teyzem geldi bize az önce..gelinde su böreği yapayım,tatlılar yapayım diyorsenin canı çeker sütün olsun diyor hay allam yaa işim var burda..

yarn protein ağırlıklı beslenmeye başlamayı düşünüyordum hala düşünüyorum gerçi.annemde ısrarla yapma anneanne ne teyzene gidelim sonra diyor.şimdi onlar sen geldin diye bir sürü şey yaparlar yedirirler yemezsen küserler diyor ay gıcık oldum yolda alışveriş merkezlerine uğradık.normalde en zayıf halimle bile 38 giyebiliyorum..kemiklerim iri olduğundan daha küçük beden sığmıyor.hamilelik öncesi 40-38 giyerdim.bugün ne denediysem 42 bedendi.40 bedenlei patlatacaktım resmen
cuma günü çocukları dr a götrdüm,uzun süre yokum gitmeden bi göstereyim dedim.bu sırada diyetisyenin kaç para olduğunu sordum kayıttaki kızlara..aaa sizin hiç ihtiyacınız yok daha 1 aylıkmışsınız dediler..eşimde dürtüyor beni bak elalem bile aynı şeyi söylüyor sen hala takıyorsun diyor..valla ölçüler ortadaihtiyacım olduğu besbelli... 2.5 ay sonra eve dönerken yollarda alışveriş merkezlerine uğrarız hem tam o sırada %70 indirim oluyor.bir sürü güzel şey almak istiyorum içine sığmam lazım.2.5 aya kadar hedefim en azından eski kiloma dönebilmek inşallah olur gerçi bu gidişler zor gibi ama

ayyy ne çok yazdım yaa kusura bakmayın kızlar nolur birikti 2 gündür geçmişi bile okumadım

tamam o zaman, yarından itibaren mönümü yazmaya baslarım kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama.2 hafta süresince kilo bildirimi yapıcakmıyım deneme sürecindeyken

ben varım yoksa benim spor yapacağım yokk..ama ne tür sporlar, nasıl oluyor bu yarışş..

sanırım herkesin bol kaçamaklı bir gün geçirmişşş..ben iyiydim bugunn taaaki akşam 10 da eve dönerken fırına uğrayana kadar...eşim fırından elinde sıcacık bir ramazan pidesiyle çıktıı..yapmaya başlamış bizim fırın şimdidenn..iş te o an gözümün döndüğü annn..koca bir parçayı arabada yedimm

Günayyydıııın......
Herkese güzel ,sağlıklı ,kaçamaksız ve huzurlu haftalar.haftasonunuzu umarım açamaksız geçirmişinizdir.
Bende kaçamak yok.Hemde eşim eve tatlı aldığı halde.Elimi dahi sürmedim.Zaten allahın gücüne gitmesin ama bazen yiyeceklere bakarken içim kalkıyor.Yemek hazırlamak bile istemiyor.
Dün yediklerimi yazayım.
sabah 2dlm tam tahıl ekmeğiyle beyaz peynir domates ve salatalık
öğle 1 simit(pazardaydım)
akşam az tavukla 1 kşk makarna
1.5 lt su 2 saat yürüyüş.Normal adım tempolu değil.

günaydın kızlarrr

betusss hoşgeldinnnn

kızlar betuss benim mayıs annelerinden arkadaşım,ikimizin de bebeleri 1 yaşında:)

hasretim spor olayına varım ama vakit buldukça yapıyom işte benden pek iş çıkmaz.

bijo geçmiş olsun tekrardan,kuzucuk hissedio demek depremi..
benim sıpa dahiç uyumuyo gece saatlerce uğraşıyorum uykuya dalamıyo en uzun uykusu 1 saat offf offff daha da çocuk doormıcam zaten diom acaip yorgunum

oh canim isin avr senin desene ,ama bi sekilde kirmadan ikna edersin heralde sevdiklerini,,

mekik cekmesende önemli degil canm yeterki herhjangi bi spor olsun
tamam o zaman, yarından itibaren mönümü yazmaya baslarım kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama.2 hafta süresince kilo bildirimi yapıcakmıyım deneme sürecindeyken
canim menülerii bildir bu cuma tartilip kilonu not edersin bir dahaki cuma listeye girersen eger bu cumaki kilon baslangic kilon olarak yazilacak
ben varım yoksa benim spor yapacağım yokk..ama ne tür sporlar, nasıl oluyor bu yarışş..
canim her türlü spor makbul,yaptiginiz sporu dk olarak yazicaksiniz

canim ciktigi kadar :)

günaydin kizlar sabah oglumu biraktiktan sonra bidaha eve girmedim anca geldim ögleden sonrada yine cikicam anca aksama gelirim aksamda spora gidicem ins..

simdi spor olayina olumlu bakiyosunuz okudugum kadaryila ozaman hepinizden ricam hergün yaptiginiz sporu ayri bi msjda yazmanizi istiyorum tek bir mej su sekilde.

bugün 60 dk spor yaptim..

ben not edicem onlari sonra persembe aksami toplama bakicaz..

hosbulduk nidah ve arkadaslar, kendimi tanıtayım 1 yasında kuduruk bi kızım var hala emziriyorum, 1 aydır spor yapıyorum bfite gidiyorum diyet olmasa da dikkatli beslenıyorum, eskısehırde yasıyorum, dünkü menüm

uyanınca yarım litre ballı sirkeli su
sabah 1 yumurta peynır dom sal. çavdr ekmgi 2 dilim

ara 1 yesıl elma
ara 2 minik top dondurma:)

aksam 1 buyuk tabak ton balıklı makarnalı salata belkı 2 tabak olabilir makarnası azdı ama
ara karpuz ve iki ısırık peynır ekmek

bijo geçmiş olsun tekrardan,kuzucuk hissedio demek depremi..
benim sıpa dahiç uyumuyo gece saatlerce uğraşıyorum uykuya dalamıyo en uzun uykusu 1 saat offf offff daha da çocuk doormıcam zaten diom acaip yorgunum
valla nidahcım hissediyo heralde :S maşallah benim oğlum akşam yatar sabah kalkardı. bazenleri 1 kere kalkardı.. ama dün gece yarım saatte bir kalktı. ben de bugün iyice uykusunu getirttim bi de banyo yaptırdım sıcak sıcak. emzirdim uyudu, hemen ben de yattım 1,5 saat uyumuşum. salak seçim otobüsünün sesine uyandım.. neyse biraz kendime geldim. 3 saat kalkmadı sıpa :))
uykusuzluk çok zormuş valla allah yardımcısı olsun çekenlerin. ben şurda 3-4 gündür çekiyorum çok yoruldum isyan ettim allah sabır versin sizlere..

betuss hosgeldin ben de 31 yaşındayım 7 aylık bir oğlum var kütahyada yaşıyorum..

bi de paylaşım alanına yazmam lazım di mi birinci olduğum için neler yaptığımı. of gidip yazim bari..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…