Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hım anladımm...ben zaten ya yürüyüş yda leslie yapıyorumm..oda 30 dk geçmiyoo..yani takımı geri düşürebilirim belkidee..sen karar ver kaptancımm..yarışma olursa katılıp katılmayacağıma:)

1 saat yürüyüş yaptım,yalnız yasemin bebek arabasını da sürdüm onu da nasıl katıcaz banane zor bi yürüyüştü:)

menüm

sabah
1ceviz,1yum ,salt-domts,peynir,zeytn,1dl ekmek,2galeta,karpuz

ara yok

öğleatatesli taze bezelye 1 tabak,1dl ekmek,yoğurt,salata

ara:karpuz,peynir,2tane galeta

akşam:yemeği az yicem çorba içicem ,öğleyle aynı,

karışık bi menü ama dengeli sayılır son aradaki ekmek hariç canm su içionmuu ve yeşil çay flnn??

aminn sağol tatlım,o seçim otobüslriinin topunu patlatıcam zaten ben gıcık oluyom yaa

baya az yemişsin ara yapmamışsın ama afiyet olsun ablacım

karpuzun ortadaki tatlı kısmın kalorisi daha çokmus kenarların daha azmıs ben ortalarını betüşe yediriyorum kenarını ben yıyorum yoksa karpuzsuz yaz geçmez. bıde bu hafta çok yedık dıyelım o kilo olarak hemen yansırmı ki tartıya, kilo almak yaglanmak demek bikaç günde yaglanılırmı ki hemen

hım anladımm...ben zaten ya yürüyüş yda leslie yapıyorumm..oda 30 dk geçmiyoo..yani takımı geri düşürebilirim belkidee..sen karar ver kaptancımm..yarışma olursa katılıp katılmayacağıma:)

canim tabikide varsin,tkaimolarak yarisiyoruz..

kizlar 10 dk da spor yapsaniz yazin lütfen dakikasi dakikasina ben hepsini not alicam ama gözden kacmamasi icin lütfen ayri mesajda yazin sporunuzu

geçmiş olsun canım.çok merak ettim seni.melek tabi o hisseder canım benim yaaa.neyse allah korusun inşallah bir daha böyle korkular yaşamazsınız.
sen yedim desende kilo verirsin 4 gün aç gezersin bu işi bitirirsin.

kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?

varım ,varım,varımmmm:))

benim öğlen yemeği yerine yediğim 4 çatal tatlı dışında her şey yolundaydı .hatta az bile yedim.akşamda aç yattım.
obur farkındamısın şimdi eski takımdakine göre diyete daha adapte oldun,yemek işini baya çözdün çok daha disiplinli ve iradeli gidiyosun sen bu sefer çok ciddiye aldın bu işi.sporunuda yapmışsın harikaa:))

hoşgeldin canım inşallah takıma bir an önce adapte olursun hep beraber şu kilolardan kurtuluruz.

evet kizlar 7.takimla spor yarisimiz resmi olarak baslamistir,hadi bakalim herkes totlarini kaldrisin :))

tamam ben varım benim yaptığım sporda yürüyüş ama duruma göre arttırabilirimde belki biraz gaza geliriz,süper fikir.

iyi geceler kızlar bu günde çok yoğun bir gün geçirdim.sabah 9 da yönetim odasına girdim ordan postaneye posatalanacak evraklar vardı ordan bankaya ordan havuzda bazı işlere bakmam gerekiyodu bide havuza uğradım ve eve çıkışım saat 7 oldu yorgunluktan bayıldım bu gün.nerdeyse bişey yemedim sayılır ama kahvaltım iyiydi.bu günki menüm:

sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtayla yapılmış yağsız peynirli omlet biraz peynir ve domates.
ara:yok
öğlen:2 kaşık taze fasulye 1 dilim kaşar peynir.
ara:yok
akşam:3 kaşık yağsız makarna biraz yağsız tavuk ve biraz salata.

spor:yapamadım ama çok yoğun sürekli koşturmalı ve stresli bir gün geçirdim .bu da en az 1 saat spora eşdeğerdir diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlarr
dünkü menümü yazmamışım yazim de gidip tartılayım bi fazlalıklar gidiyor mu :)

sabah: 1 biber,1 domates,1 yumurtla ile yapılmış menemen, peynir, zeytin, yeşil çay

öğlen: 1 tabak taze fasulye

akşam: 1 kase domates çorbası

maden yarışıyoruz ben de bugün spora başiyim bari

spor olayına sevindim tabi benim cadı izin verirse yaparım 1-2 haftadır salladım am dün tekrar başladım sporu bırakınca miskinleşio insan
bugünkü menü
sabah nesfit
ara kuru incir kayısı ceviz
öğle omlet
ara karpuz
akşam fırın balık

inşallah sporumu yaparım o zaman bildiririm.

selam kızlarr
aramıza yeni katılanlar var galiba onlarda hoşgelmişler....Herkese bol sporlu iştahsız günler.....
Dün yediklerimi yazayım.
sabah 1dlm ekmek peynir 1 brk kahve (12.30)
Akşamüstü 2-3 kurabiye 1 brd kahve
akşam salçalı tavuk 2 kaşık pilav
2.4 lt su
1.5 saat yürüş yaptım.(bunu ayrıca yazmıştım.Spor yarışına girmişik yaaa)

canim dün yaptigin sporuda yazarmisin

selam kizlar ,eve enca girdim baismda agriyor bugün spor yapamiycam yarina artik,gerci yarinda arkadasa kahvaltiya davetliyim yine buralarda olamam ama aksama salona gidicem ins

canim spora es deger olsa bile bunu yarismaya alamayiz malesef

selam kızlarr :)
1 saat kadar yürüdüm bende .. ama leslie cdsini aldım artık evdede yapıcam ..
bugün menüm biraz düzensiz umarım bu hafta artılarda çıkmam sabit kalablirim ..

bu arada geçen gün hiç görmediğim bir akrabamı gördüm .. yaşı 14 ve 5 ayda 32 kilo vermiş.. hiçbişey yiyemiyomuş ailesi zorla yedrmeye çaşıyo ama yemiyo.. kesin hastalancak çok sağlıksz ya .. umarım birşey olmazzz ama çok güzel olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…