oh canim isin avr senin desene ,ama bi sekilde kirmadan ikna edersin heralde sevdiklerini,,
mekik cekmesende önemli degil canm yeterki herhjangi bi spor olsun
canim menülerii bildir bu cuma tartilip kilonu not edersin bir dahaki cuma listeye girersen eger bu cumaki kilon baslangic kilon olarak yazilacak
canim her türlü spor makbul,yaptiginiz sporu dk olarak yazicaksiniz
canim ciktigi kadar :)
günaydin kizlar sabah oglumu biraktiktan sonra bidaha eve girmedim anca geldim ögleden sonrada yine cikicam anca aksama gelirim aksamda spora gidicem ins..
simdi spor olayina olumlu bakiyosunuz okudugum kadaryila ozaman hepinizden ricam hergün yaptiginiz sporu ayri bi msjda yazmanizi istiyorum tek bir mej su sekilde.
bugün 60 dk spor yaptim..
ben not edicem onlari sonra persembe aksami toplama bakicaz..
karışık bi menü ama dengeli sayılır son aradaki ekmek hariç canmhosbulduk nidah ve arkadaslar, kendimi tanıtayım 1 yasında kuduruk bi kızım var hala emziriyorum, 1 aydır spor yapıyorum bfite gidiyorum diyet olmasa da dikkatli beslenıyorum, eskısehırde yasıyorum, dünkü menüm
uyanınca yarım litre ballı sirkeli su
sabah 1 yumurta peynır dom sal. çavdr ekmgi 2 dilim
ara 1 yesıl elma
ara 2 minik top dondurma:)
aksam 1 buyuk tabak ton balıklı makarnalı salata belkı 2 tabak olabilir makarnası azdı ama
ara karpuz ve iki ısırık peynır ekmek
aminn sağol tatlım,o seçim otobüslriinin topunu patlatıcam zaten ben gıcık oluyom yaavalla nidahcım hissediyo heralde :S maşallah benim oğlum akşam yatar sabah kalkardı. bazenleri 1 kere kalkardı.. ama dün gece yarım saatte bir kalktı. ben de bugün iyice uykusunu getirttim bi de banyo yaptırdım sıcak sıcak. emzirdim uyudu, hemen ben de yattım 1,5 saat uyumuşum. salak seçim otobüsünün sesine uyandım.. neyse biraz kendime geldim. 3 saat kalkmadı sıpa :))
uykusuzluk çok zormuş valla allah yardımcısı olsun çekenlerin. ben şurda 3-4 gündür çekiyorum çok yoruldum isyan ettim allah sabır versin sizlere..
betuss hosgeldinben de 31 yaşındayım 7 aylık bir oğlum var kütahyada yaşıyorum..
bi de paylaşım alanına yazmam lazım di mi birinci olduğum için neler yaptığımı. of gidip yazim bari..
Günayyydıııın......
Herkese güzel ,sağlıklı ,kaçamaksız ve huzurlu haftalar.haftasonunuzu umarım açamaksız geçirmişinizdir.
Bende kaçamak yok.Hemde eşim eve tatlı aldığı halde.Elimi dahi sürmedim.Zaten allahın gücüne gitmesin ama bazen yiyeceklere bakarken içim kalkıyor.Yemek hazırlamak bile istemiyor.
Dün yediklerimi yazayım.
sabah 2dlm tam tahıl ekmeğiyle beyaz peynir domates ve salatalık
öğle 1 simit(pazardaydım)
akşam az tavukla 1 kşk makarna
1.5 lt su 2 saat yürüyüş.Normal adım tempolu değil.
gökçen iyi yemişin masallah:) benım menüme yorum yaparmısınız kızlar nasıl
hım anladımm...ben zaten ya yürüyüş yda leslie yapıyorumm..oda 30 dk geçmiyoo..yani takımı geri düşürebilirim belkidee..sen karar ver kaptancımm..yarışma olursa katılıp katılmayacağıma:)
selam kızlar
beni merak etmişsiniz sağolun şükür bir sorun yok sallanmaya alıştık..
benim girememe sebebim sınavlarımın olmasıydı. cumartesi pazar sınavlarla geçti şükür atlattık hem eşim hem ben.
toprak dün gece 2-3 kere ağladı sabah 4 bucuktan sonra pek uyumadı. depremlere baktım sabah, gece çok deprem olmuş meleğim benim hissediyo işte. inşallah normale döner bu gece, esnemekten ağzım yırtılıyo. evin hali de harap iş güç hakgetire 2 gündür, sınav olayından dolayı. yemek işini hiç sormayın yedim ama diyet şeyler yiyemedim. ama abartmadım da. doymak için tıkındım kısaca. neyse önümüzde 4 gün var bi şekilde telafi edicem. sınavlar bitti kafa rahatladı ya bana yeter, hemen düzene girerim tekrar.
kizlar 7.takim yani kardes takim kendi arasinda spor yarisi yapiyor,benimde aklima 2 takim arasinda spor yarisi yapabilecegimiz geldi motive olur daha ciddiye aliriz sporu,siz ne diyosunuz varmisiniz?
Günayyydıııın......
Herkese güzel ,sağlıklı ,kaçamaksız ve huzurlu haftalar.haftasonunuzu umarım açamaksız geçirmişinizdir.
Bende kaçamak yok.Hemde eşim eve tatlı aldığı halde.Elimi dahi sürmedim.Zaten allahın gücüne gitmesin ama bazen yiyeceklere bakarken içim kalkıyor.Yemek hazırlamak bile istemiyor.
Dün yediklerimi yazayım.
sabah 2dlm tam tahıl ekmeğiyle beyaz peynir domates ve salatalık
öğle 1 simit(pazardaydım)
akşam az tavukla 1 kşk makarna
1.5 lt su 2 saat yürüyüş.Normal adım tempolu değil.
hosbulduk nidah ve arkadaslar, kendimi tanıtayım 1 yasında kuduruk bi kızım var hala emziriyorum, 1 aydır spor yapıyorum bfite gidiyorum diyet olmasa da dikkatli beslenıyorum, eskısehırde yasıyorum, dünkü menüm
uyanınca yarım litre ballı sirkeli su
sabah 1 yumurta peynır dom sal. çavdr ekmgi 2 dilim
ara 1 yesıl elma
ara 2 minik top dondurma:)
aksam 1 buyuk tabak ton balıklı makarnalı salata belkı 2 tabak olabilir makarnası azdı ama
ara karpuz ve iki ısırık peynır ekmek
evet kizlar 7.takimla spor yarisimiz resmi olarak baslamistir,hadi bakalim herkes totlarini kaldrisin :))
spor olayına sevindim tabi benim cadı izin verirse yaparım 1-2 haftadır salladım am dün tekrar başladım sporu bırakınca miskinleşio insan
bugünkü menü
sabah nesfit
ara kuru incir kayısı ceviz
öğle omlet
ara karpuz
akşam fırın balık
inşallah sporumu yaparım o zaman bildiririm.
iyi geceler kızlar bu günde çok yoğun bir gün geçirdim.sabah 9 da yönetim odasına girdim ordan postaneye posatalanacak evraklar vardı ordan bankaya ordan havuzda bazı işlere bakmam gerekiyodu bide havuza uğradım ve eve çıkışım saat 7 oldu yorgunluktan bayıldım bu gün.nerdeyse bişey yemedim sayılır ama kahvaltım iyiydi.bu günki menüm:
sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtayla yapılmış yağsız peynirli omlet biraz peynir ve domates.
ara:yok
öğlen:2 kaşık taze fasulye 1 dilim kaşar peynir.
ara:yok
akşam:3 kaşık yağsız makarna biraz yağsız tavuk ve biraz salata.
spor:yapamadım ama çok yoğun sürekli koşturmalı ve stresli bir gün geçirdim .bu da en az 1 saat spora eşdeğerdir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?