• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen gıderken kac kıloydum hatrlamıyom😂😂 ben yumurta detoksu yaparken burdamıydın sen. 62 ye dustum 63.5 tan kurtulamıyordum bılıyosun
Sımdıde 62 de kurtulamıom🤪😂
Sen nasılsın eksıylemı dondun😎

Oooo 2 gunluk sacma menume bakma sen tatlım
Insallah eksıye dusecegız💪🏻
esmeriiim esmeriiim eşim sen neler yedin dün?
63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesin 🤪
500 gr eksiyle döndüm ben :)
Ama yedim ya. Pasta börek. Abartmadan da olsa yedim yani :)

Bugün omad günüydü :)
Ekmekleri yumurta ve tahinle yaptım, köz patlıcan üstü yoğurt, omletin arasında da peynir var yine.
su 1,5 ama 2,5 yaparım ben onu.
Spor yok :KK43:
E English_teacherrr @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Omad ne yaww🤔
Simit sakıncalı eşim onun yerine ekmek yesen daha iyi olur. Onun haricinde güzel bir gün olmuş. Müsaitlik durumun nasıl bilmiyorum, ona göre simite ceza keseceğim 😄
Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem😬😬

Anladım canım bende yapim onu yiyebiliriz demi 😀
Yiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)

63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesin 🤪
500 gr eksiyle döndüm ben :)
Ama yedim ya. Pasta börek. Abartmadan da olsa yedim yani :)
Hee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim
Vay anasını hem ye hemde eksıyle dön💪🏻🤓 suan ne yapıyorsun keto mu

Hee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim
Vay anasını hem ye hemde eksıyle dön💪🏻🤓 suan ne yapıyorsun keto mu
Lowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayım 🤪
Ay gitsin şu son 4 de. Sonra kurtulucam :)

Omad ne yaww🤔

Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem😬😬
Taşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksın 🥰

Yiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)
Tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için

Lowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayım 🤪
Ay gitsin şu son 4 de. Sonra kurtulucam :)
Sen verıyorsun canımm merak etme
Hızla kurtulursunn🥰
Taşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksın 🥰
Ayy artı cıkmazsam sukredecem bılıyomusun😀
Sen ne tur beslenme uyguluyorsun ben ıkı oğün yapıyordum ama 3 gunluk bır yumurta detoksuna gıresım var benı o toparlar ancak😂

Mountainsgirl Mountainsgirl bu hafta sana pek aktif olmayan bir eş verdik ama bu hafta deneme süren olduğu için.Daha önceden katılıp eş olup sonra hiç gelmeyen ve eşini madur eden üyelerimiz oldu maalesef.Bunun önüne geçmek için bu hafta sadece deneme sürendesin.Aktif bir şekilde takıma gelirsen haftaya seni daha aktif biriyle eş yaparız.:KK200::KK200:Deneme süresi sana özel değil bu arada tüm yeni üyelere Kadınlar kulübünden gelen bir kural.
Tamam teşekkür ederim.Kuralları okumuştum.Unutursam hatırlatın lütfen.

Bende menümü yazayım
Sabah 2 köz kapya tulum peyniri ekmeksiz menemen 3 yk
Öğle 1 nar
Akşam fırında sebze salata 4 tavuk köftesi
Su 2 lt 3 yapcam onu yatana kadar
Sporumu da gece yazayım hepsi bitsin şimdilik 4 mile lesliedeyim ama core egzersizi yapmak istiyorum.
@nanekekik Arrietty_ Arrietty_
Bende bugun core egzersizi yapmak istiyordum. Cardioyu sabah cikardim aradan.
Aksam tekrar cardio yerine core yaparim derman kalirsa
@_Vera_ , Arrietty_ Arrietty_

Sevgili @pisi pisi kopatim senden n'aber?

Yorgun bir
anneanneden herkese selamlar...🥰

Gozum acilir acilmaz, limonlu ve pekmezli su icildi.

KAHVALTI:

3.5 y.kasigi sade yulaf
1 y.kasigi dut kurusu
3 cig findik kirilmis
3 badem kirilmis
1 bardak sut

ARA:
Limon dilimli yesil cay

OGLEN:
Buharda pismis karnabahar uzerine
Pul biberli ve 1 t.kasigi zeytinyagli yogurt

ARA:
Sade kahve, yaninda 1 adet kuru incir

AKSAM:
Patlican musakka
1 bardak kefir

Limon dilimli yesil cay

Saat 20.00 gibi bir tane elma yerim.

SU: Is yaptikca 2.5 lt ictim, yatana kadar da kalani biter
Yani 3 lt...🤭

SPOR:
4.5 saat dip kose temizlik
270×2=540
20 dk diz egzersizi
20×3=60
540+60= 600 puan

Ne leslie, ne de yuruyus icin halim kalmadi.
Bugun de boyle olsun...🤷‍♀️
Yuruyus ve leslie gerek kalmamis ki 🤭
Selam kızlarrrr nasılsınız eşler belli olmus
Ben dunku yedıklerımı yazayım hemen
Sabah bır simit peynır 5 zeytın
Ara turk kahvesı 10 çiğ fıstık
Akdam kelle corbası
Su 2 lt spor butun gun dukkan toparladık

E-brulim E-brulim @_Vera_
esmeriiim esmeriiim bugun cok hafif olmus sanki
Evet 1 simit var ama tek Carb o :)

JaneRizzoli JaneRizzoli ekmegin tarifini yazarmisin canim?
Yapayim onuda.
Gerci simdiden yarin ki menüm belli
Canım çok basit bir şey
1 yumurtayı blenderda iyice çırpıp üzerine 3-4 yemek kaşığı tahin koyup yine çırpıyorsun. Tuz ve karbonat koyup kaşıkla karıştırıp fırın kabına koyuyorsun. 175 derecede 10dk.

Selam kizlar sabahtan beri 10 defa girdim bir turlu alintilari cevaplayamadim yogun bir haftasonu geciriyorum da siparislerim artti Allah a sukurler olsun

1tabak Makarna cok olmuuuus
Su az olmuus
Sende de yok yesillik /salata 🥗
Dujjj diyo ya ruslar 😆😆😂😂😂
Yogunluktan duzene oturtamadim ki yarindan itibaren esim evde olacak aksam yemeklerinde 😊😊
Duzene girerim artik
@Beklenen2 günaydın eşim seninle çok gizli planlar yapıp rakipleri alt etmemiz lazim:sus::KK9:
Vay vay vay hadi bakalim gorelim birinciyi

@Anonimmm Birgaripanne Birgaripanne JaneRizzoli JaneRizzoli @Ozlemlerhayallar @Beklenen2 E English_teacherrr

Kizlar ölcumleri alinca beni etiketleyin.
Kizlar birinizde yoktu mezura. Alinca eklersiniz bilglerinizi

Eki Görüntüle 2716759
Yarin sabah alirim ac karnina
6 Kasım cuma
12.30 > sütlü kahve
13.30> sütlü kahve
18.00> 2 yumurta+ 2 dilim kaşar peyniri+ 3 top peynir+ 1 mandalina+ 1 muz
Su 1 lt civarı sanırım :( bugün arttıracağım
4500-5000 adım arası
@bnnu
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne Birgaripanne
Beslenme seklini anlamaya calisiyorum ama cooook az vucudun korumaya almasin sonra
Dün ki o fenaların fenası günümün arkasına bu sabah tartldım Allaha şükür almamışm ama vermemişim de 🤭 Bugün
3 gun icinde belli olur canim 😊😊
@fyzanur canım sende takıma geri dönmüşsün. Nasılsın? Nasıl gidiyor iş yerindeki sorunlar umarım çözülmüştür. Ben başladığım yere geri döndüm maalesef 😔 70lerdeyim. Bende en kısa zamanda takıma geri döneceğim.
Ceydos gelmeden donsen iyi olur 😂😂
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Ellerine saglik canim

Back
X