• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ süpersin ne yaptın sen nasıl yaptın o dizler nasıl dayandı 6 mile Leslie 10000 adım ediyor gençken yapardım :D ondan biliyorum sen ucmussun bugün
Ben ödül ne yedim kuzu kucucuk bitterimi ödül mü saydin :D ben odulsuzum bu hafta ödül modül yok bans
Ne 6 mil mi vayyyyy bn şok

Ben yokum burda.Dün bir eş yazılmıştı ama unuttum.
Merhaba yorgunluktan ancak girebildim. Sizin eşiniz fyzanur fyzanur ama rahatsızmış bu hafta isterseniz sizinle spor konusunda vs birlikte takılalım bu hafta ne dersiniz ben size de eşlik yapayım

@_Vera_ süpersin ne yaptın sen nasıl yaptın o dizler nasıl dayandı 6 mile Leslie 10000 adım ediyor gençken yapardım :KK70: ondan biliyorum sen ucmussun bugün
Ben ödül ne yedim kuzu kucucuk bitterimi ödül mü saydin :KK70: ben odulsuzum bu hafta ödül modül yok bans
Ben her şeyi ödül sayarım kendine gaddar bir eş seçtinnnn

Merhaba kizlar

Bugünki menum

Sabah
1 dilim ekmek
Bı dilim peynir
Bı çatal bal
Sütlü kahve
Salatalik domates

Öğle
3 kaşık mantı
Yarım dilim baklava (ödül öğünüm)

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bı kase salata
Bı kaç tane küçük kornişon turşu

Su 2lt
Spor 30 squat (90 puan)
10 mekik (30 puan)
3000 adım (150 puan)

Toplam 270 puan

Birgaripanne Birgaripanne
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
Ödüller de yapılmış haftaya tammm gaz hazırız💜💜

sağ ol canım benim :) hemşire arkadaşımla konuştum şimdi o bir kaç kez korona oldu atlattı , test tecrübesi 10 un üstünde . 2 gün daha bekle dedi test için . arkadaşın testi bugün pozitif çıktıya sen de varsa 2,3 günü bulur testin pozitif çıkması dedi. sabah ki psikolojime göre karar vereceğim artık
Arkadaşın biliyorsa bekle o zaman bir kaç gün canım. Şimdi rahat bir uyku çek inşallah sabaha hiç bir şeyin kalmaz 😘
ebrucum nasılsın canım, nasıl gidiyor diyetin :)
İyiyim şükür canım, diyete son hafta ilerleme olmadı bende kendime tatil verdim iki gün 😄 pazartesi ola hayrola 😄
76,6
Elhamdulillah :)
Sen benim bi öncesi-sonrası halimi görsen
Şok olursun :)
Anası-kızı gibi oldu 🤪
Harika bir sonuç elde etmişsin 😍 inşallah şu kurtulmak istediğin son bir kaç kilocuğunu da tez vakitte atarsın üstünden.
hem zayıfladım hem gençleştim diyorsun yani 😍 darısı bize

Cok patates tuketmediysen menun guzel canim

aksam ki ekmek fazla geldi bana 😊
Cekirdek te cok az demissin ammmaa 😂😂😂

Umarim omlette un yoktur 😆😆
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem

Gecmis olsun canim umarim iyisindir

Bende evi supurup leslie yapayim

Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus

Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese 😂😂😂

Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
YOk çok değildi tepsi yeöeğiydi yani en fazla 5 ince dilim vardı valla 😍

@_Vera_ Ellerine saglik canim
Hyt-123 Hyt-123 ve Mountainsgirl Mountainsgirl in karbonhidratli Ogunlerini cok buldum. 100 puan - yaparsin.

Kizlar ayriyetten minik spor cezalari da var ama gecen hafta yaptim diye olmadi. Tabloyu takip edip bakin cezaniz varmi.
Veracigim o kismi Sana birakiyorum. Kim nasil ceza almis. 50 IA mi 10 dk D mi :=)
Benim o kadar da karbonlu değildi aslında çünkü tepsi yemeğiydi yani içeriğinde sebze tavuk patates karışıktı ama olabilir varsa cezam çekerim 😂😂💃💃💃

Back
X