• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde erkekler ufak gribide abartir. Sürekli hastayim öluyorum diyorsa isi zor
Haha duble yazisini gorunce cidden kahve kismini gormuyorum beynim direk raki diye algiliyor
Isde kantin varsa zor. Benim isyerinde bugun cikolata vardi. Hep abur cubur oluyor.
Sabah fistik ezmesi yedim diye dokunmadim.
Hergün tartilmamam gerek ama tartildim bugun 300 gr arti ciktim. Deli oldum.
Bugun 12.30 da bitirdim Yemek isini. Yarin 12 de yiyecegim. Balik var isyerinde. Sonra aksam evde yiyecegim birde.
Aynen öyle yapıyor malesef
Benim iş yerinde arkadaşlar sağolsun lar durmazlar sürekli abur cubur kek börek
Yandım yani ama ben inadımdır tabi kızlar şanslı kilo almıyorlar incecikler
öğle yemeği sıkıntı işte sanayi sitesinde çalışıyorum ve yemek esnaf lokantası işi çok yağlı vs vs bulacağım bir çare bakalım ayrıca corona var eşim daha sokmaz o lokantaya 😄😄

Ben illa agir spor olmasi gerekiyor diye dusunmuyorum. En fazla leslie 2 mil veya 10bin adim.
Gerci 16bin zayiflamak icin ulasilmasi gereken sayiyymis. Ama su ve beslenme onun disinda uykuda duzenli olursa eksi gorulur.

Dun uykusuz kaldim bugun de gece 3 de uyandim. Hala ayakdayim. Artim o yuzden herhal
Evet ilginç ama uyku çok etkili, uykusuz kaldığımda ben de kilo veremiyorum.

Bugünkü menüm
Sahur da 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik ve peynir yedim 2 de zeytin
İftar 1 tabak bezelye yemeği kıymalı havuçlu turplu salata 2 kaşık yoğurt 2 kaşık erişte
Buda nohutlu brownie tadına baktım pek bi acı pek sevmedim sanırım tekrar yapmam ama tarif hala isterseniz veririm 😊
Su 3 lt ye tamamlayacağım yatana kadar
Spor 10000 adım
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Yaa neden acı oldu ki hicmi tatlı bişey yoktu içinde

Bende de uyku sorunu var.
Gunlerdir 3 saatlik uykularla idare ediyorum. O da kesintili...😔
Artik bugun pass....bitkisel surubu aldim. Insaallah seninki de, benimki de duzene girer...🤲
Rahatsizligindn dolayimi Abla?
Yawrukush Yawrukush bana bitkisel hap var demisti. Aldim Bende. Fayda etti. Seninki de surubu herhal.
Ben kucuk kizim yuzunden uykusuzum 2gundur

Ay nefret ediyorum boyle insanlardan. Tasinmadan cikarsalardi ozaman. Ben deliriyorum boyle seylere
Baska iyi bir yer bulursun insallah
Bende delırıyorum. Ben cıkacaktım cunku huzursuz edeceklerını bılıyordum. ama ayıp olmasın sımdı arka arkaya cıktı demesınler dıye düşündüm sonra bıde alıştım arkadaslara falan ama kendılerı bılır. 12 yıllık elemanını yok sayan benımı dusunecektı zaten

Rahatsizligindn dolayimi Abla?
Yawrukush Yawrukush bana bitkisel hap var demisti. Aldim Bende. Fayda etti. Seninki de surubu herhal.
Ben kucuk kizim yuzunden uykusuzum 2gundur
Rahatsizligimdan bagimsiz.
Az bir stres tetikliyor. Duzene girmesi aylar suruyor...
Ama uykusuzluk hastaligimi tetikleyebiliyor. 😖

Adim sayim ektedir efendim😎
IMG_20201201_201716.webp

Ben cocukları evde bırakıp markete gıdıyorum dedım bırsz yurudum anca 4.500 adım olmus daha fazla yalnz bırakamazdım evde
Kendımı sinirden temızlıge ve içli köfte yapmaya verdım ama yemedim sadece yaptım😂😂

Eklentiler

• 8A1ACF23-9EC7-4BB5-8848-B0DFE30E5BC2.webp
    8A1ACF23-9EC7-4BB5-8848-B0DFE30E5BC2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
Back
X