Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne guzel yaptin bitti bugun ki
Ben Öglen sonu yapacagim. 12 olmadi daha saat
Sabahtan hallediyorum genelde spor işini öğleden sonra dans adımlama falan uğraşıyorum. Biraz uzandım oğlanın yanına karın kaslarım agriyor bir de regl yaklaştı o da etkiliyor

Ya sorma yaptım ama her yerim ter içinde kaldı saç köklerim bile terledi

Ahahah seninki yemek için baya güzel bahanelee buluyormuş he valla bende 11 dk lık videoyu zor bitirdim yarına kalkamam yerimden sanırım çünkü sadece 5 dk ile heryerim ağrıyosa

Kızlar bu hafta adım dışı spor listesi yapim mi gerek var mı bilemedim zaten takımca adıma odaklanıyoruz diğer tablo kafa karıştırıyor
Bence de kanki sadece adım olsun şuan herkes adıma odaklanmış durumda yarış var 1. Olacaz bu sefer

Pazartesi tartısına biraz gıcık oluyorum çünkü piskolojik olarak nasıl anlatsam; mesela eksi çıktığında, cuma daha çok eksi çıkmayınca sanki az başarmışım sanılıyor; halbuki o şişkinlik, ödem olabilir. Veya başka etkenler. Başkası bilince moralim bozuluyor, kıyas oluyordur muhtemelen, aaa pazartesiden cumaya bu kadar mı verdi vb anlatamadım ama olsun

Al benden de o kadar canım ben de aslında biraz gıcık oluyorum ama işte kontrol amaçlı ya yapacak bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…