Evet ama chloe de yapmıssın karın 10 dk da beter edıyo bızı yaChloe nin yaninda hicbirsey obur yaptiklarim
Ne guzel yaptin bitti bugun kiBende yeni chloe yaptım 2 video 40 dk resmen kan ter içindeyim suratıma kırmızı boya dökmüşler gibi
Senin kaç çıktıNe guzel bir tarti sonucu bu
Bende dayanamadim aslinda. Tartildim
Sabahtan hallediyorum genelde spor işini öğleden sonra dans adımlama falan uğraşıyorum. Biraz uzandım oğlanın yanına karın kaslarım agriyor bir de regl yaklaştı o da etkiliyorNe guzel yaptin bitti bugun ki
Ben Öglen sonu yapacagim. 12 olmadi daha saat
Ya sorma yaptım ama her yerim ter içinde kaldı saç köklerim bile terlediBenım esımde 91 kılo dıyorum zayfla sende maşallah simitlerın var denız boğulmamak ıcınmı saklıyosunyok anam adam yemeyı sevıyo 36 beden kot gıyıyo carsaf gıbı kotu halaa yıyor corona var dırenclı olmamz lazım dıyıp yıyo, deprem oluyo ölmeden yıyelım dıyıp yıyo bahanesı bol
40 mı11 dk lık vdyoyu zor bıtırıyom hrle bugun her yerım agrıyo
64.3Senin kaç çıktı
Daha ne olsun mis gibi adım bravoIlk seans spor ve adimlama yapildi...
Kahvalti yine gec oldu.
Biz de ogun atlamamak adina elma yedik ve birer bardak kefir ictik.
Bu da ilk adimlamanin hasilati.
Sebebi belli cumaya inmis Olur bir kismiBen yarına yüksek ihtimal degil kesin artı cikicam bir iki gün sonra regl dönemi var cuma gününden beri siskin geziyorum
Ahahah seninki yemek için baya güzel bahanelee buluyormuşBenım esımde 91 kılo dıyorum zayfla sende maşallah simitlerın var denız boğulmamak ıcınmı saklıyosunyok anam adam yemeyı sevıyo 36 beden kot gıyıyo carsaf gıbı kotu halaa yıyor corona var dırenclı olmamz lazım dıyıp yıyo, deprem oluyo ölmeden yıyelım dıyıp yıyo bahanesı bol
40 mı11 dk lık vdyoyu zor bıtırıyom hrle bugun her yerım agrıyo
Boşver yorulma yeni geldin dinlenKızlar bu hafta adım dışı spor listesi yapim mi gerek var mı bilemedim zaten takımca adıma odaklanıyoruz diğer tablo kafa karıştırıyor
tablo mablo yok yorgunum hahahahaBoşver yorulma yeni geldin dinlen
Bence de kanki sadece adım olsun şuan herkes adıma odaklanmış durumda yarış var 1. Olacaz bu seferKızlar bu hafta adım dışı spor listesi yapim mi gerek var mı bilemedim zaten takımca adıma odaklanıyoruz diğer tablo kafa karıştırıyor
Bu iyiyiditablo mablo yok yorgunum hahahaha
Al benden de o kadar canım ben de aslında biraz gıcık oluyorum ama işte kontrol amaçlı ya yapacak bişe yokPazartesi tartısına biraz gıcık oluyorumçünkü piskolojik olarak nasıl anlatsam; mesela eksi çıktığında, cuma daha çok eksi çıkmayınca sanki az başarmışım sanılıyor; halbuki o şişkinlik, ödem olabilir. Veya başka etkenler. Başkası bilince moralim bozuluyor, kıyas oluyordur muhtemelen, aaa pazartesiden cumaya bu kadar mı verdi vb anlatamadım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?