- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Yaa kaldın evde gördünmü tüh@_Vera_ sahsen Yaris icinde iken tek tabloya odaklanalim derim. Fazla karisik oluyor sanki?
Tabi sporlari aksatmiyalim
Yagmur basladi tam cikayim derken
Evde yürürümYaa kaldın evde gördünmü tüh
+2 Bende sevmiyorum :))Al benden de o kadar canım ben de aslında biraz gıcık oluyorum ama işte kontrol amaçlı ya yapacak bişe yok
Evet evet evde yürü faydası olur inşallah karın ağrına canımEvde yürürümanneme gidecektim. Halim olursa orda yürürüm
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
B Beklenen2 | ?? | |||||||
| ?? | |||||||
| 2.5 | |||||||
| 3 | 3 | ||||||
E English_teacherrr | 3 | 3 | ||||||
@Ozlemlerhayallar | 2.5 | 2 | ||||||
@_Vera_ | ?? | 2 | ||||||
| ?? | 2 | ||||||
| 2.5 | 3.5 | ||||||
| 4 | 3.7 | ||||||
| 2 | |||||||
| ?? | 1.5 | ||||||
| 3.5 | 3.5 | ||||||
| 3 | |||||||
| 2 | |||||||
@Seymasymrna | ?? | 2.5 | ||||||
| ?? | 1.5 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
B Beklenen2 | ?? | ?? | |||||
@_Vera_ | ÖDÜL | ||||||
E English_teacherrr | |||||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
| ?? | ?? | |||||
| |||||||
| |||||||
| ?? | ||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
@Seymasymrna | |||||||
| |||||||
| |||||||
| ?? |
Kullanıcı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Toplam |
E English_teacherrr | 10.055 | 10002 | |||||||
@Ozlemlerhayallar | 5.601 | ?? | |||||||
| 15.174 | 14.700 | |||||||
| 19.086 | 20.203 | |||||||
@_Vera_ | 11.953 | 10.236 | |||||||
| ?? | ?? | |||||||
| 10.799 | 12.023 | |||||||
| 12.005 | 17.318 | |||||||
| 14.754 | 15.202 | |||||||
B Beklenen2 | ?? | ?? | |||||||
| ?? | ?? | |||||||
| ?? | 3.653 | |||||||
@Seymasymrna | ?? | 10.023 | |||||||
| 6.012 | ?? | |||||||
| ?? | 6.412 |
Suyu yazmamışsın canım dün 3.5 litreydi. Ama ben azaltacam bu hafta kürlerle çok sıvı oluyor. :)
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam B Beklenen2 ?? Birgaripyolcu06 ?? Arrietty_ 2.5 CanTorun 3 3 E English_teacherrr 3 3 @Ozlemlerhayallar 2.5 2 @_Vera_ ?? 2 Varyemez ?? 2 Ceyhans 2.5 3.5 sedulu 4 3.7 buketx 2 esmeriiim ?? 1.5 pamukskr 3.5 3.5 Mucizemsn 3 Ozzybal 2 @Seymasymrna ?? 2.5 Hyperborea17 ?? 1.5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 ?? ?? @_Vera_ ÖDÜL E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar Birgaripyolcu06 ?? ?? Arrietty_ CanTorun Varyemez ?? Ceyhans ÖDÜL sedulu buketx esmeriiim ÖDÜL Mucizemsn @Seymasymrna pamukskr Ozzybal Hyperborea17 ??
ADIM TABLOSU
Kullanıcı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam E English_teacherrr 10.055 10002 @Ozlemlerhayallar 5.601 ?? Ceyhans 15.174 14.700 sedulu 19.086 20.203 @_Vera_ 11.953 10.236 Varyemez ?? ?? Mucizemsn 10.799 12.023 Arrietty_ 12.005 17.318 CanTorun 14.754 15.202 B Beklenen2 ?? ?? Birgaripyolcu06 ?? ?? pamukskr ?? 3.653 @Seymasymrna ?? 10.023 esmeriiim 6.012 ?? Ozzybal ?? 6.412
Adim sayilarinizi lütfen fotograf ile bildirin.Fotoğrafsız bildirimler geçersiz kabul edilecektir.
AynenAl benden de o kadar canım ben de aslında biraz gıcık oluyorum ama işte kontrol amaçlı ya yapacak bişe yok
Ne kürü yapıyosun canım bizede söyleSuyu yazmamışsın canım dün 3.5 litreydi. Ama ben azaltacam bu hafta kürlerle çok sıvı oluyor. :)
Maydanoz kürü yapıyorum. 10 15 dal maydanoz yarım limon suyu ve bir bardak su rondodan geçiriyorum iyice sonra içiyorum. Çok lavaboya çıkarıyor ama içtiğin her yudum su da lavaboya koşuyorsunNe kürü yapıyosun canım bizede söyle
Bende yeşil çay detoksunu yapıyorum ama sen emziriyosan yapamazsın canım onunda baya bi etkisi oluyo wc konusundaMaydanoz kürü yapıyorum. 10 15 dal maydanoz yarım limon suyu ve bir bardak su rondodan geçiriyorum iyice sonra içiyorum. Çok lavaboya çıkarıyor ama içtiğin her yudum su da lavaboya koşuyorsunbir de incir kürü onu bebek için yapıyorum ama. Yumurta geliştiriciymiş. Saraçoğlunun tarifi. Oda bağırsak çalıştırıyor ama ben o etkisi için yapmıyorum
Yok bebeğim yok benim. Olsun diye çabalıyorum. 2 kupa yeşil çay içiyorum da kürünü yapmadım. Nasıl oluyor?Bende yeşil çay detoksunu yapıyorum ama sen emziriyosan yapamazsın canım onunda baya bi etkisi oluyo wc konusunda
Yaa bende süt arttırsın diye yapıyosun anladım canım allahım tez zamanda nasip etsin inşallah kucağına. 1 lt suya 2 kaşık yeşil çayı demliyosun içine yarım limon sıkıp kabuğuyla atıyorsun içine sonra 1 sade soda koyuyosun sabah aç karna ve gün içinde tüketiyosun onu baya etki ediyo bende yeşil çay içiyosan bunu da dene derimYok bebeğim yok benim. Olsun diye çabalıyorum. 2 kupa yeşil çay içiyorum da kürünü yapmadım. Nasıl oluyor?
Amin Allah razı olsun canımYaa bende süt arttırsın diye yapıyosun anladım canım allahım tez zamanda nasip etsin inşallah kucağına. 1 lt suya 2 kaşık yeşil çayı demliyosun içine yarım limon sıkıp kabuğuyla atıyorsun içine sonra 1 sade soda koyuyosun sabah aç karna ve gün içinde tüketiyosun onu baya etki ediyo bende yeşil çay içiyosan bunu da dene derim
Evet evet adı Dukan birası canımAmin Allah razı olsun canımdukan birası değil mi bu? Yapmıştım bende daha önce bayağı etkili olmazsa haftaya da bunu yapayım bende. Maydanozun iltihaplara da etkisi büyük oda çok faydalı.
Çoğunluk olmasın dedi yapmıyorum bende valla bu aralar biraz yoğunum diye bilemedim tablo yapmak bana zor geliyor,@_Vera_ adim disi ikinci bir tabloya bence de gerek yok. Birbirimizi tesvik icin paylasalim ama, tabloyla ugrasma canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?