Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canim. Nehiri sormak aklimdaydi. Test yapmiyorlar okadar kucuklere degil mi? 2hafta oldumu canim covid oldugunuzu ogreneli?
Güzel tavsiyeler, alisveris e gidecegim bakayim bulabilecek miyim kekik yagini
Tekrar cok gecmis olsun
Yapıyorlar canım eve geldiklerinde zarara veririz diye yapmadılar ama balgam gecmeyince tikaninca hastanede yaptılar 50 günlük bebek vardı ona bile suruntu yaptılar

Nasilsiniz kizlar?
Hava bir guzel, bir guzel...
Cam arkasindan da olsa, balkonda oturup D vitamini aliyoruz.
Sera gibi olmus, sicacik...

Biraz daha oturup sabah egzersizime ve adimlamama gecerim...

Herkese mutlu ve huzurlu bir pazar diliyorum...
Merhaba ablacım evet valla hava nası da güzel inat bize bende kahvaltımı yaptım sporlara geçmeyi düşünüyorum bakalım
İyi pazarlar

Günaydınlar arkadaşlar. Gününüz neşeli ve bol hareketli geçsin inşallah hepiniz iyisinizdir umarım. North River çok geçmiş olsun benim ailemde pozitif aklım hep onlarda. En az hasarla atlatırsınız inşallah. Rabbim hasta olan herkese şifa versin tez zamanda. Dün ben zorladım kendimi bide hep evde yapınca yürümeyi falan heryerim ağrıyla uyandım. Bugün de elimden geleni yapacam ama sizlere yetişmem mümkün değil

Ayyy sen uzaylı falanmısın ya bunee ben yapsam bukadar şeyı uc gun kalkamam
Gunaydin

sedulu @Hyperborea17 esmeriiim E English_teacherrr chloe ting yapan baska var miydi dun?
Karin kaslarinizi benim gibi hissediyor musunuz bu sabah
Gunaydınnn
Eveett ıkı kaburgamın altları agrıyo en cok bide kollarım sırtım

Gunaydin kizlar
Kahvaltimi ettim. Sabah 1 buyuk bardak limonlu su ictim.
Simit yumurta yaptim cok az susami yagsiz kavurup cok az peynir ve bir yumurta ile yaptim.
2 dilim ekmek yedim biraz peynir sogus ve 1 kasik tahin pekmez yedim. Yesil cay ictim.. Bu beni baya tutar. Bugun oglen sebze ya da yogurtla gecistirip aksama belki et yemeyi planliyorum.

Simdi kahve icip yuruyuse

gecen ayin 7 sinden beri 1.4 kilo gittiginden beden olculerimde degisiklik olmamis. Ay ben bu ay ne yaptim boyle

Afiyet olsun kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…