- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
GünaydınGünaydın kızlar tartıda 67 kilo gösteriyorum. Moralim o kadar berbat ki... Bu cuma izne ayrılıp bir daha geri gelmeyesim kendimi açlık oruçlarına sokup komaya giresim var. Siz nasılsınız?
@Ozzybal eşim faydası olacağını sanmam bana ama bugünde ama dukan birası yapcam yine.
Günaydın canım bende 300 gr artı çıktım bugün ama dün sindirimi atamamış olmanın etkisi olabilir. Bugün de olmazsa bekunis icicem bir taneGünaydın kızlar tartıda 67 kilo gösteriyorum. Moralim o kadar berbat ki... Bu cuma izne ayrılıp bir daha geri gelmeyesim kendimi açlık oruçlarına sokup komaya giresim var. Siz nasılsınız?
@Ozzybal eşim faydası olacağını sanmam bana ama bugünde ama dukan birası yapcam yine.
Olsun canım hasta bı eşin var napalım. Madallah menun ne guzel guzel bı eksı alacaksın sen belli
Ayyy kaptan bız nıye boyleyız yaa az az eksı gorsek razıyız ama nıye artııGünaydın kızlar tartıda 67 kilo gösteriyorum. Moralim o kadar berbat ki... Bu cuma izne ayrılıp bir daha geri gelmeyesim kendimi açlık oruçlarına sokup komaya giresim var. Siz nasılsınız?
Senın nıye sınırın bozuk sendemı artı çıkıyorsun canımGünaydın
Ben tartılmıyorum artik resmen sinirim bozuk.
Ama abartma olmeyelim. En kotu aman baslarim diyetine der çılgınlar gibi yeriz
Canim evet o sebeple diyetisyen 12 7 arasi ye dedi amaOlsun canım hasta bı eşin var napalım. Madallah menun ne guzel guzel bı eksı alacaksın sen belli
Ayyy kaptan bız nıye boyleyız yaa az az eksı gorsek razıyız ama nıye artıı
Senın nıye sınırın bozuk sendemı artı çıkıyorsun canım
Kanki sen nerde yanlış yapıyon ben bulamadım valla sporu bıraktın yürüyüşe geçtin yediklerinde de bişe yok daha napcan acaba . afedersin kabızlık değil de tam wc ye çıkamıyo musun acaba bence bu kilo değil çünkü sendekiGünaydın kızlar tartıda 67 kilo gösteriyorum. Moralim o kadar berbat ki... Bu cuma izne ayrılıp bir daha geri gelmeyesim kendimi açlık oruçlarına sokup komaya giresim var. Siz nasılsınız?
Yok sen de gayet güzel gidiyosun eşim sinirini bozma hiç gidecek elbet bu kilolar yapışmadı ya bize geldiği gibi gidecek gidiyo daGünaydın
Ben tartılmıyorum artik resmen sinirim bozuk.
Ama abartma olmeyelim. En kotu aman baslarim diyetine der çılgınlar gibi yeriz
Bende yeni yaptım kahvaltımı canım günaydınBen kayisi cayi iciyorum. Yanında su iciyorum. 12 ye kadar boyle insallah
Sonra
Maydanoz
Salatalik
Kapya biber
1 dilim salam ile sahane kahvaltimi yapicim
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Ortagim sende durumlar nedir
İşte bende bunu anlamıyorum. Onstada yok kılo cerme hıkayem falan paylasıyolar ya onlar ne bıcım yıyolar ya tost lar yemekler kekler bız yemıyoruz veremıyoruz brn anlamadım bu işi gercekten.Canim evet o sebeple diyetisyen 12 7 arasi ye dedi ama
Sut urunu yasak
Ekmek ve turevleri yasak
Spor yapmam yasak / sadece 45 dk yurumem lazim
Meyve yasak
Su an ilk aklima gelen yasaklar listem bunlar. Ama kadin da hakli diyet yapip kilo alan kac kisiyiz ki? Ve surekli soylenen. Hedefimiz haftaya sali 63 küsurlu kilolar
Her gün yaptığım klasik kahvaltımı yaptım kaptanKahvaltıda 1 köz kapya 2 haşlanmış yumurta yedim bu arada siz neler yediniz yazın bakalım
Merhaba aramıza hos geldin kuralları okuyup onaylıyorsunuz degil mi ?Kullanıcı Adı :rockandroll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:muğla
Boyunuz :170
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : yıllardır aynı kilodayım zayıf bir vücut istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıf ve atletik bir vucut istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? katilmadım
Harikasin ortakYok sen de gayet güzel gidiyosun eşim sinirini bozma hiç gidecek elbet bu kilolar yapışmadı ya bize geldiği gibi gidecek gidiyo da
Bal şeker olsun. Ispanak yumurtali :)Bende yeni yaptım kahvaltımı canım günaydınyulaf lapası yedim ahududu koydum üstüne biraz ceviz ile . akşama ne yapcam henüz kestiremedim
Evet onaylıyorum. Peki egzersiz tablosundaki puanlari da yaptığim egzersize göre kaydedecek miyim?Merhaba aramıza hos geldin kuralları okuyup onaylıyorsunuz degil mi ?
Acaba abartili mi Kisiyoruz. Bir daha ki hafta vucudumu sasirtacagizİşte bende bunu anlamıyorum. Onstada yok kılo cerme hıkayem falan paylasıyolar ya onlar ne bıcım yıyolar ya tost lar yemekler kekler bız yemıyoruz veremıyoruz brn anlamadım bu işi gercekten.
Evet günlük egzersizlerimizi puanlayip akşam menü bildirimiyle birlikte yazıyoruz. Spor puan tablomuz var oraya kaydedip haftalık birinciyi belirliyoruz.Evet onaylıyorum. Peki egzersiz tablosundaki puanlari da yaptığim egzersize göre kaydedecek miyim?
Yanı olabılır yda sık sık az az ama herseyden yemek lazım. Pızzada vermesın yaaAcaba abartili mi Kisiyoruz. Bir daha ki hafta vucudumu sasirtacagizbbelki pizza verir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?