Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın
Ben tartılmıyorum artik resmen sinirim bozuk.
Ama abartma olmeyelim. En kotu aman baslarim diyetine der çılgınlar gibi yeriz

Günaydın canım bende 300 gr artı çıktım bugün ama dün sindirimi atamamış olmanın etkisi olabilir. Bugün de olmazsa bekunis icicem bir tane

Olsun canım hasta bı eşin var napalım. Madallah menun ne guzel guzel bı eksı alacaksın sen belli
Ayyy kaptan bız nıye boyleyız yaa az az eksı gorsek razıyız ama nıye artıı
Günaydın
Senın nıye sınırın bozuk sendemı artı çıkıyorsun canım

Gunaydın. Zorla kahvaltı yapmaya cakısrken buraya bakayım dedım. Cok bunaldım ya spor yok dısarı cıkmak yok bas ve göz agrısından çatlıcam yatakta şiştim butun gun tat koku gıttii sıfır. Ama tartıda gram azalma yok şükür

Canim evet o sebeple diyetisyen 12 7 arasi ye dedi ama
Sut urunu yasak
Ekmek ve turevleri yasak
Spor yapmam yasak / sadece 45 dk yurumem lazim
Meyve yasak
Su an ilk aklima gelen yasaklar listem bunlar. Ama kadin da hakli diyet yapip kilo alan kac kisiyiz ki? Ve surekli soylenen. Hedefimiz haftaya sali 63 küsurlu kilolar

Kullanıcı Adı :rockandroll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:muğla
Boyunuz :170
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : yıllardır aynı kilodayım zayıf bir vücut istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıf ve atletik bir vucut istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? katilmadım

Kanki sen nerde yanlış yapıyon ben bulamadım valla sporu bıraktın yürüyüşe geçtin yediklerinde de bişe yok daha napcan acaba . afedersin kabızlık değil de tam wc ye çıkamıyo musun acaba bence bu kilo değil çünkü sendeki

Günaydın
Yok sen de gayet güzel gidiyosun eşim sinirini bozma hiç gidecek elbet bu kilolar yapışmadı ya bize geldiği gibi gidecek gidiyo da

Ben kayisi cayi iciyorum. Yanında su iciyorum. 12 ye kadar boyle insallah
Sonra
Maydanoz
Salatalik
Kapya biber
1 dilim salam ile sahane kahvaltimi yapicim
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Ortagim sende durumlar nedir
Bende yeni yaptım kahvaltımı canım günaydın yulaf lapası yedim ahududu koydum üstüne biraz ceviz ile . akşama ne yapcam henüz kestiremedim

İşte bende bunu anlamıyorum. Onstada yok kılo cerme hıkayem falan paylasıyolar ya onlar ne bıcım yıyolar ya tost lar yemekler kekler bız yemıyoruz veremıyoruz brn anlamadım bu işi gercekten.

Merhaba aramıza hos geldin kuralları okuyup onaylıyorsunuz degil mi ?

İşte bende bunu anlamıyorum. Onstada yok kılo cerme hıkayem falan paylasıyolar ya onlar ne bıcım yıyolar ya tost lar yemekler kekler bız yemıyoruz veremıyoruz brn anlamadım bu işi gercekten.
Acaba abartili mi Kisiyoruz. Bir daha ki hafta vucudumu sasirtacagiz bbelki pizza verir yine

Evet onaylıyorum. Peki egzersiz tablosundaki puanlari da yaptığim egzersize göre kaydedecek miyim?
Evet günlük egzersizlerimizi puanlayip akşam menü bildirimiyle birlikte yazıyoruz. Spor puan tablomuz var oraya kaydedip haftalık birinciyi belirliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…