- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Aslında bazen gerekliymiş vücudu şaşırtmak acaba @_Vera_ sende mi şaşırtsan biAcaba abartili mi Kisiyoruz. Bir daha ki hafta vucudumu sasirtacagizbbelki pizza verir yine
@_Vera_ üzülme. Vericez insallah. Ben yirtik koy giyecegim en cok istedigimGünaydın
Ben tartılmıyorum artik resmen sinirim bozuk.
Ama abartma olmeyelim. En kotu aman baslarim diyetine der çılgınlar gibi yeriz
Cidden ben buna inanıyorum. Hadi bir nevi yiyemeyecegjm mi sandin diyrouz vucuda.Aslında bazen gerekliymiş vücudu şaşırtmak acaba @_Vera_ sende mi şaşırtsan bi
Aynen öyle canım hem seninki bi uzman tarafından söyleniyo bi bak bakalım nasıl olacakCidden ben buna inanıyorum. Hadi bir nevi yiyemeyecegjm mi sandin diyrouz vucuda.
Evet insalalh ise yararAynen öyle canım hem seninki bi uzman tarafından söyleniyo bi bak bakalım nasıl olacak
Kek ten değildir yaa o kadar gün geçti yok yok değildirGünaydın hanımlar
Nasıl geçiyor gününüz yarın tartı günüvalla ben hazır değilim pazartesideki artıyı çok taktım kafaya sanırım hala da aynı tartı hergün bakıyorum azalma yok yarın sabit gelirsem şükredicem sanırım. Bir dilim keke bu kadar ceza verir mi vücut yaa. Ama bırakmak yok devam..
Valla çok sinir bozucuKek ten değildir yaa o kadar gün geçti yok yok değildirinşallah güzel olur yarın canım bende pek hazır değilim açıkcası bu hafta herkes böyle sanıyorum
Afiyet olsun canım da pek birsey yok gibiBu kahvaltımgelmek isteyen
1 gun var bir gun yok. 2 bardakta yesil cayimi da icecegimAfiyet olsun canım da pek birsey yok gibibu tok tutacak mı seni. Yumurta da mı yasak bu hafta en azından 1 yumurta haşlayıp ye
Afiyet olsun1 gun var bir gun yok. 2 bardakta yesil cayimi da icecegim
Yani insallah tutmam lazim. Yarin tarti gunu yaAfiyet olsun
Afiyetler olsunn ortimBu kahvaltımgelmek isteyen
Ohooo daha yıl başına var canımm bence görürsün hiç sıkma canını daha 1 hafta var yıl başınaValla çok sinir bozucuiyi ki geçen hafta 1,1 verdim hemen burnumdan geldi maşallah benim planım yılbaşından önce 67,5 görmekti ama kısmet olmayacak gibi
Kayısı çayı bende çok işe yarıyor, bağırsakları rahatlatıyor.Ben kayisi cayi iciyorum. Yanında su iciyorum. 12 ye kadar boyle insallah
Sonra
Maydanoz
Salatalik
Kapya biber
1 dilim salam ile sahane kahvaltimi yapicim
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Ortagim sende durumlar nedir
Cok tesekkur ederim canimAfiyetler olsunn ortim
Bende olmadıKayısı çayı bende çok işe yarıyor, bağırsakları rahatlatıyor.
Ben de bugün iki yumurtalı omlet yaptım, yanına 1 dilim ekmek, 7 zeytin ve bol yeşillik, özellikle maydonoz yedim, dukan birası içtim. Şimdi maydonozlu limonlu sıcak su içeceğim 2 bardak.Bugünkü planlarım karbonhidratı çok çok azaltmak meyve ile sadece almayı planlıyorum.
Sabah tonbalık tabanlı üzerine sadece kaşarlı pizza, roka ve yarım greyfurt yemeyi planlıyorum ( greyfurt metabolizmayı güzel çalıştırıyormuş) yarım fazla mı sizce?
Akşamada yumurtalı ıspanakara da acıkma durumuma göre bakacağım birseyler
Dukan birası da yaptım
Sizin planlarınız ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?