Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hanımlar
Nasıl geçiyor gününüz yarın tartı günü valla ben hazır değilim pazartesideki artıyı çok taktım kafaya sanırım hala da aynı tartı hergün bakıyorum azalma yok yarın sabit gelirsem şükredicem sanırım. Bir dilim keke bu kadar ceza verir mi vücut yaa. Ama bırakmak yok devam..

Bugünkü planlarım karbonhidratı çok çok azaltmak meyve ile sadece almayı planlıyorum.
Sabah tonbalık tabanlı üzerine sadece kaşarlı pizza, roka ve yarım greyfurt yemeyi planlıyorum ( greyfurt metabolizmayı güzel çalıştırıyormuş) yarım fazla mı sizce?

Akşamada yumurtalı ıspanak ara da acıkma durumuma göre bakacağım birseyler
Dukan birası da yaptım
Sizin planlarınız ne ?

Kek ten değildir yaa o kadar gün geçti yok yok değildir inşallah güzel olur yarın canım bende pek hazır değilim açıkcası bu hafta herkes böyle sanıyorum

Kek ten değildir yaa o kadar gün geçti yok yok değildir inşallah güzel olur yarın canım bende pek hazır değilim açıkcası bu hafta herkes böyle sanıyorum
Valla çok sinir bozucu iyi ki geçen hafta 1,1 verdim hemen burnumdan geldi maşallah benim planım yılbaşından önce 67,5 görmekti ama kısmet olmayacak gibi

Valla çok sinir bozucu iyi ki geçen hafta 1,1 verdim hemen burnumdan geldi maşallah benim planım yılbaşından önce 67,5 görmekti ama kısmet olmayacak gibi
Ohooo daha yıl başına var canımm bence görürsün hiç sıkma canını daha 1 hafta var yıl başına

Ben de bugün iki yumurtalı omlet yaptım, yanına 1 dilim ekmek, 7 zeytin ve bol yeşillik, özellikle maydonoz yedim, dukan birası içtim. Şimdi maydonozlu limonlu sıcak su içeceğim 2 bardak.
Akşam balık salata olacak. Meyveyi de arada yiyeceğim. Bugün yeşil elma olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…