• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

72CB793F-DDCB-4903-B790-D6CD5C53EE01.jpeg
84081876-7F5A-4714-A0AE-2A727CB11161.jpeg
A80C837F-D591-4D3E-BEBD-1B3A90C6B992.jpeg
56E2C717-2BFA-40BA-AA85-96113711DD83.jpeg
EE46842E-10B7-4917-AD77-CE570FBB34E8.jpeg

Bir kaç gündür baya yediğimi düşündüğüm halde kalori toplamım 3 hanelerde kalıyor. Öğle yemeği yemediğim için sanırım.
2,5 lt su içtim
Egzersiz puanım 427
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

sedulu sedulu senin kalori hesapladığın programın adı nedir? Raporlama kısmı daha iyi gibi geldi bana.

Eklentiler

• 0D2FA459-B1E0-4BD9-99BF-93F989FF4272.webp
    0D2FA459-B1E0-4BD9-99BF-93F989FF4272.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 19
Eki Görüntüle 2750208 Eki Görüntüle 2750211 Eki Görüntüle 2750212 Eki Görüntüle 2750213 Eki Görüntüle 2750214
Bir kaç gündür baya yediğimi düşündüğüm halde kalori toplamım 3 hanelerde kalıyor. Öğle yemeği yemediğim için sanırım.
2,5 lt su içtim
Egzersiz puanım 427
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

sedulu sedulu senin kalori hesapladığın programın adı nedir? Raporlama kısmı daha iyi gibi geldi bana.
Fatsecret kullanıyorum canım hoşuma gitti basit program

Ben her sabah uyandığımda önce bir bardak suyla troid ilacımı içiyorum

Aç karnına küçük boy Trabzon hurması
Kahvaltı 2 tane yumurta, 3 zeytin, 3 ceviz, biraz peynir peynir, 1dilim ekmek

Ara sade kahve, 2 kare bitter çikolata, az fındık

Akşam 5 tane lahana sarması (kıymalı, pirinçli, bulgurlu) salata, yogurt

Ara 5 6 adet kestane 🌰 (çok 🤩 severim ama korbonhidratı fazla

Bolca su
60 dk tempolu yürüyüş
İyi geceler dilerim ❤️
A arrietty V _Vera _@Serina08

merhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim.Kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup

idare eder pek güzel diyemem

v canım evde leslie yapsan yeter bence pilates de ekleyebilirsin oğluşun uyuduğu zamanlarda ama zaten yakında taşınıyorsun bol bol ayakta geçer zamanın

merhaba yaa daha önceden tanışmadık galiba ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim malum online dersler benim kafam bir dünya daha önceden tanıştıysak da kusuruma bakma canım lütden menün çok güzel afiyet olsun

şahanesin abla afiyet olsun

sporlar şahane canım menünde öyle afiyet olsun

menü şahane adımlarda öyle maşallah canım

canım çok geçmiş olsun oğluna menün çok güzel adımlar şahane zaten kendini spor için şartlama adımların var zaten

canım tahlil sonuçları çıktı mı nasılsın menün de iyi

ayy evett bende hep bu ne be çiş gibi diyorum içerken ahaha

şahane menü afiyet olsun canım

canım diyetisyenle mi yapıyorsun diyetini ona göre yorumlayayım
Yok canim Diyetisyenle yapmiyorum kendi kendime

Benim gunum cok kotuydu bugun. Yemek ve moral acisindan
Ve butun cezalara acigim. Ama anca yarin yaparim,izin gunum

10.00 da
2 dilim cavdar
4dilim kasar

Ara
Yarim muz

Aksam
2 dilim Kasarli pizza

Su 1 L
Spor
1 saat yuruyus
13.373 adim

@_Vera_ rockandroll rockandroll sedulu sedulu
günde en az 2 litreye ne yapıp edip tamamlayalım. ben de az içtim dün.
spor iyi. sadece pizzalar kaçamak gibi durmuş ama çok bi kalori alımı yok. proteine ağırlık verelim.
kendim için de diyorum :) ben şehir değişikliği yaptım 2 gündür hafif kopuk gitti, bugun dikkat etmeye devam edeceğim. arada kopuşlar olur istikrarı bozmayalım da.
ceza olarak daaaaa
izin gününde yiyeceğe karışmayayım, yürüyüşlere ek olarak sizden bölgesel egzersiz rica edeceğim :)

Günaydın kızlar😀🥳🥳
Ya ben yatarken açtım şimdi nereye gitti benim açlık hissim anlamadım 😂😂😂😂😂
bende de öyle oluyor. gece videolara şunlara bunlara ağzım sulanarak yatıyorum guruldaya guruldaya . sabah bi kalkıyorum, Aa tok olmuşum :D
gece aç yatmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. büyük hafiflik.

günde en az 2 litreye ne yapıp edip tamamlayalım. ben de az içtim dün.
spor iyi. sadece pizzalar kaçamak gibi durmuş ama çok bi kalori alımı yok. proteine ağırlık verelim.
kendim için de diyorum :) ben şehir değişikliği yaptım 2 gündür hafif kopuk gitti, bugun dikkat etmeye devam edeceğim. arada kopuşlar olur istikrarı bozmayalım da.
ceza olarak daaaaa
izin gününde yiyeceğe karışmayayım, yürüyüşlere ek olarak sizden bölgesel egzersiz rica edeceğim :)
Tamamdir ama bölgesel egzersiz derken ornek ne mesela :))
Cok karbonhidrat oldu. Sebze hic yenmedi
Suan alisverise cikacagim, haftalik menu planladim
Amerikalilar meal prep yapiyor bir haftalik. Ben onu 3 gunluk yapayim diyorum. Sonra 3 gun bitiminde tekrar 3 gunluk
Belki boylece daha dikkatli olurum

Tamamdir ama bölgesel egzersiz derken ornek ne mesela :))
Cok karbonhidrat oldu. Sebze hic yenmedi
Suan alisverise cikacagim, haftalik menu planladim
Amerikalilar meal prep yapiyor bir haftalik. Ben onu 3 gunluk yapayim diyorum. Sonra 3 gun bitiminde tekrar 3 gunluk
Belki boylece daha dikkatli olurum
Karın ve kol calisalim ben de oyle yapacagim. Ben de bir bakayim neymiş meal prep :)
Sabah brokoli marul havuclu smoothie yaptim ama icemedim, cok kotuydu.
Simdi dengeli bi kahvalti hazirlayacagim kendime 😘

Günaydın kızlar 😍 bugün dayanamayıp bi tartılayım dedim ben şok 88.8 500 gr almışım 3. Gündür 1000 kalorinin altında besleniyorum sporda yapıyorum üstelik adetimde 13 gün geçikti bunun etkisi olabilirmi ☹️
Olabilir regl dönemi yaklaşınca 1/1.5 kg artı bile çıkılıyor

Günaydın kızlar 😍 bugün dayanamayıp bi tartılayım dedim ben şok 88.8 500 gr almışım 3. Gündür 1000 kalorinin altında besleniyorum sporda yapıyorum üstelik adetimde 13 gün geçikti bunun etkisi olabilirmi ☹️
Olabilir canim siskinlik vardır ama 13 gun buyuk br rakam oluyormu normaldede bu sekilde gecikmen

Back
X