- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Ben aliskinim o yuzden program oyle dedi :) soru cevapliyorsun baslamadan.Baslangic icin cok degil mi ga 16 8 deneyebilirsinbence
Simdilik yapamiyacagim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aliskinim o yuzden program oyle dedi :) soru cevapliyorsun baslamadan.Baslangic icin cok degil mi ga 16 8 deneyebilirsinbence
Benim kilom baya arttı bide beni rahatsız ediyor artık reglimde olmuyor.Bunlari cocuklara yaptindemi yemedkn canim çekti![]()
Himm anladim canim sen kendini daha iyi tanırsın zatenBen aliskinim o yuzden program oyle dedi :) soru cevapliyorsun baslamadan.
Simdilik yapamiyacagim ama
İnşallah canımHayır hayır sakın yeme yeni bir evde yepyeni bir başlangıç yap mutfağında kendine söz ver artık kaçamaklar yapıp kendimi şişmanlatıp kendime kötülük etmicem de
Ortagim ne yaptin bugunOlsun cnm ben yarın tartılacağım ya benim için yarın büyük gün![]()
Tabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer@_Vera_ bugün tartıldım 68,8 geldim -300gro kadar dikkat ediyorum ben nerde yanlış yapıyorum acaba. Gerçi sabah regl de oldum etkisi varmıdır bilmem
![]()
Bence profesyonel destek almalısın kaptanTabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer
Evet öyle yapcam yemeden şişiyorum yesem yanmıcamBence profesyonel destek almalısın kaptan
Tartıldım cnm _600 çok şükür bugün rahatca ödül yapabilirimOrtagim ne yaptin bugun
Seni çok iyi anlıyorum canim yaEvet öyle yapcam yemeden şişiyorum yesem yanmıcam![]()
Ne yiyeceksinTartıldım cnm _600 çok şükür bugün rahatca ödül yapabilirim![]()
Dukan odem atmaya yardımcı canım bir de yanlış hatırlamıyorsam maydanoz suyu içiyorlar ödem içinKızlar selam, sabah evden çıkmadan tartılmayı unuttum. Yarın tartılacağım inşallah güzel eksiler görürüm. Vücudum ham olduğu için bu haftayı sadece yürüyüşle geçirdim diyebilirim. Önümüzde ki hafta için planım; yürüyüşle vücudu ısıtıp eve gelince bölgesel egzersizler eklemek olacak.
Daha önce söylemiştim lipödem hastasıyım, bacaklarım ödem tutuyor. Genel olarak sorunlu bölgemde bacaklarım zaten Bana önereceğiniz denenmiş ödem atıcı tarifleri ve egzersizleri olan var mı?
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, tertemiz bir sene olsun hepimiz için. 2020 ile birlikte coronada çıksın gitsin hayatımızdan.
Mutlaka vardir canim. Odem yapıyor bu dönem@_Vera_ bugün tartıldım 68,8 geldim -300gro kadar dikkat ediyorum ben nerde yanlış yapıyorum acaba. Gerçi sabah regl de oldum etkisi varmıdır bilmem
![]()
Ivır zıvır daha çok cips ,pasta kola..........felanNe yiyeceksin![]()