• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ bugün tartıldım 68,8 geldim -300gr 😬😬 o kadar dikkat ediyorum ben nerde yanlış yapıyorum acaba. Gerçi sabah regl de oldum etkisi varmıdır bilmem 🤷🏻‍♀️
Tabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer

Kızlar selam, sabah evden çıkmadan tartılmayı unuttum. Yarın tartılacağım inşallah güzel eksiler görürüm. Vücudum ham olduğu için bu haftayı sadece yürüyüşle geçirdim diyebilirim. Önümüzde ki hafta için planım; yürüyüşle vücudu ısıtıp eve gelince bölgesel egzersizler eklemek olacak.
Daha önce söylemiştim lipödem hastasıyım, bacaklarım ödem tutuyor. Genel olarak sorunlu bölgemde bacaklarım zaten Bana önereceğiniz denenmiş ödem atıcı tarifleri ve egzersizleri olan var mı?

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, tertemiz bir sene olsun hepimiz için. 2020 ile birlikte coronada çıksın gitsin hayatımızdan.

Kızlar selam, sabah evden çıkmadan tartılmayı unuttum. Yarın tartılacağım inşallah güzel eksiler görürüm. Vücudum ham olduğu için bu haftayı sadece yürüyüşle geçirdim diyebilirim. Önümüzde ki hafta için planım; yürüyüşle vücudu ısıtıp eve gelince bölgesel egzersizler eklemek olacak.
Daha önce söylemiştim lipödem hastasıyım, bacaklarım ödem tutuyor. Genel olarak sorunlu bölgemde bacaklarım zaten Bana önereceğiniz denenmiş ödem atıcı tarifleri ve egzersizleri olan var mı?

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, tertemiz bir sene olsun hepimiz için. 2020 ile birlikte coronada çıksın gitsin hayatımızdan.
Dukan odem atmaya yardımcı canım bir de yanlış hatırlamıyorsam maydanoz suyu içiyorlar ödem için

Günaydın 4. Takım arkadaşlarımmmm ☺️ bugün babamız evdeydi pazar kahvaltısı gibi bi kahvaltı oldu ama akşama sebze haşlamasıyla dengelerim inşallah ☺️ sabah kan testi verdim e nabızdan saat 5 den sonra bakacam sonuca o yüzden şimdi spor yapmıcam 5 den sonra negatifse sonuç akşam yaparım 🤭

Kızlar ogle yemegini yedim ama biraz fazla kacti bugün sabahda herzamankinden biraz fazla yedim. Gerci meyve yedim karbonhidrat degil ama bi rahatsiz oldum😑😑 simdi lesli yapixam 2 mile geçiyorum artik. Birde hic su icesim gelmiyor bugun ya daha 1 litre bile olmadi

Back
X