• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Bugun sabah 1 yumurtayla omley
1 dilim peynir 3zeytin 1 dilim ekmek cay

Ara 1 bardak süt

Öğle tavuk suyu corba

Aksam tavuklu mantar sote
Salata 1 kase yogurt
2.5 litrr su ictim
13 bin adim 650 puan
50 mekik 100 puan
50 skuat 100 puan
100 high kness 200 puan
Toplam 1050 puan

guzel menu,

ama bence o sut yerine salata veya sebze ekleyebilirmissin.
tavuk yumurta ve tavuksuyu corba var menunde, sut fazla olmus protein acisindan.
sebze olsaymis daha iyi olurmus diye dusundum.
ama guzel de :KK48:

Bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği peynir zeytin ve yarım kapya biber
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz
Öğle kabak çorbası
Ara 2 kaşık yoğurt
Akşam 4 tane köfte salata ve köz biber 2 kaşık bulgur pilavı
Su 3 lt
13000 adım 650 puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @Osev

supersin,

kabak corbasi unsuzdur diye tahmin ediyorum
normalde onemli degil corbaya koyulan o kadar un da sen bu aralar her gun tukettigin icin sormak istedim.

nohutu neden o kadar az yedin, protein az geldi gozume, ki sen iyi de spor yapiyorsun.
Doydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerini 😍

Ya yarin protein de Eklemem gerek ama ne eklesem uymaz yemegin yanina. Biraz fikir arayayim. Sahanda yumurta olur en kötü yanina.

Doydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerini 😍

Ya yarin protein de Eklemem gerek ama ne eklesem uymaz yemegin yanina. Biraz fikir arayayim. Sahanda yumurta olur en kötü yanina.

ya da bir iki saat sonra sut / yogurt da icebilirsin, tek ogun yap ama hafif bir ara ogun de belki isteyebilirsin, erkencisin zaten aksam yemegi icin.

ya da bir iki saat sonra sut / yogurt da icebilirsin, tek ogun yap ama hafif bir ara ogun de belki isteyebilirsin, erkencisin zaten aksam yemegi icin.
Bakayim duruma gore ☺️ illa omad diye tutturmam. Ama suyu cok ictim ki sistim

supersin,

kabak corbasi unsuzdur diye tahmin ediyorum
normalde onemli degil corbaya koyulan o kadar un da sen bu aralar her gun tukettigin icin sormak istedim.
Yok yok unsuz hahah bi yapmışım 1 düdüklü sadece ben yiyince bitmek bilmedi 😂😂 ama sevdim de açıkcası bende onu soracaktım. Bu çorbayı böyle hergün yesem nolurki bi zararı olurmu sizce tok tutuyo baya beni öğlen yiyince

Yok yok unsuz hahah bi yapmışım 1 düdüklü sadece ben yiyince bitmek bilmedi 😂😂 ama sevdim de açıkcası bende onu soracaktım. Bu çorbayı böyle hergün yesem nolurki bi zararı olurmu sizce tok tutuyo baya beni öğlen yiyince

ben su klasik havuclu kabakli olan (ve de unlu) corbayi yapiyorum, ama o beni sisiriyor, o yuzden cok diyetlik degilmis gibi de geliyor,

bilemiyorum,
Varyemez Varyemez ve senin bu haftaki sonuclariniza gore yeniden su kabak olayini dusunucem.

Kalori olarak evet. Bugun boyle oldu 😁
Yarin koca kase Karnibahar Kisiri yiyecegim :kk77::kk77:
Yanina 1kucuk Firinda tatli patates 😁
Karnıbahar kısır çok duydum ama hiç denemedim pandemiden dolayı altın günleri de yalan oldu unuttuk böyle lezzetleri😌😌
Ayy erzurum un soğuğu da başkadır valla 😬😬
Valla öyle şehir olarak güzel buralı olmamama rağmen alıştım ama soğuğu çekilmiyo
Hayallerim ve planlarım çok farklı bu konuda :KK70:
Sabah çavdarlı ekmeğe sandviç yaparım. Beyaz peynir, domates, ve yeşillikle
Öğlen de kıymalı karnabar yemeği ve yoğurt yerim.
Akşamı yine hafif geçeririm protein, salata olur sanırım.

Hayallerim kısmı cuma akşamın menüsü oluyor. Üzerine cızzz ederek kırmızı biberli yağ dökülen mantı tabağı. Ayyy içim ürperdi yeminle :KK70:
Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem 🤔

Karnıbahar kısır çok duydum ama hiç denemedim pandemiden dolayı altın günleri de yalan oldu unuttuk böyle lezzetleri😌😌

Valla öyle şehir olarak güzel buralı olmamama rağmen alıştım ama soğuğu çekilmiyo

Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem 🤔
Kimde gordun mantiyi :KK57:

ben soyle yapiyorum,

benim de pizza yumusak karnim.

ama pizza yiyecegim gun ekmek falan tuketmiyorum,
evde kendim yapiyorum,
tum malzemelerini olcerek koyuyorum falan filan,
yani kotunun iyisi olarak en saglikli versiyonunu hazirlamaya calisiyorum,
gun icindeki diger kalorileri de dusurunce cok buyuk bir zarara ugramadigimi dusunuyorum.

tabi bu taktik sekerli seyler icin gecerli degil, sadece bu tarz ana yemekler icin gecerli bence.

ben su klasik havuclu kabakli olan (ve de unlu) corbayi yapiyorum, ama o beni sisiriyor, o yuzden cok diyetlik degilmis gibi de geliyor,

bilemiyorum,
Varyemez Varyemez ve senin bu haftaki sonuclariniza gore yeniden su kabak olayini dusunucem.
Bunda da havuç var da un koymuyorum canım sanırım daha diyetlik o zaman demi

Ayy bilmiyorum ama dün biri daha yazmıştı sanki iki kaşık manti yedim diye algıda seçicilik demek ki aklımda kalmış 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ahaha,

bir gun birisi baklava yedim yazdi,

aksam ruyamda baklavacidan cesit cesit baklava siparisi veriyordum :KK70::KK70::KK70:
doldur doldur diyorum adama, sunlardan da koy :KK71:

Back
X