Önce önümüzdeki haftaya erişelim onu o zaman düşünürüz
İzin vermiyeceğim demedim ki hemen kötüye yorma belki daha güzel seçenekler sunarımo zaman da mi izin vermicen,
hoca bana takti
Kız neyime korkuyon kırbac hak edene çıkmazkorkuyom ben senden,
demis miydim
Ben de arkanızdan tosbik tosbik gelirken o tozları yutarımBence bu hafta buraların tozunu attıracaksınız kızlar.
Kız neyime korkuyon kırbac hak edene çıkmaz
Bu hafta benim de güzel detoks gibi bisiler yapmam lazım bol spor. Geçen 2 hafta çok boşladım.
Dukan yapayım diyorum yarından itibaren bayadir ara verdim ben ona sen yapacak misin?
İzin vermiyeceğim demedim ki hemen kötüye yorma belki daha güzel seçenekler sunarım
2 adet kuru kayısı ile 2 ceviz gibi
Hangi ara boşladın...Kız neyime korkuyon kırbac hak edene çıkmaz
Bu hafta benim de güzel detoks gibi bisiler yapmam lazım bol spor. Geçen 2 hafta çok boşladım.
Dukan yapayım diyorum yarından itibaren bayadir ara verdim ben ona sen yapacak misin?
Merhaba eş listesine bakmaya gelmiştim bende :)
aa dur bakayım hemen pardon canım ilk haftanın acemiliği
Olsun tatlım hiç sorun değil yeni yapıyosun sonuçtaaa dur bakayım hemen pardon canım ilk haftanın acemiliği
ah keşke ama 500 gr bana geri döndüHarikasin ortagim
Ortağın kilo almış niye harika diyorsun
çözüm bul wc sorununa
aha aynı ben birler basamağımız bile aynı ,Ben anlamıyorum 57 den 62 ye çıkmam zor olmadı ama 62 den 57 ye inmek niye bu kadar zor...
ben yoğummm716. ETAP EŞ LİSTEMİZ
@Dilber Hala - @Serina08
@rockandroll - @SsSiMqE
@Ceyhans - @Mathteacher
Alys - sedulu
@graphicdesigner - @Aylakkadin
@sadece_ben -H3RA_
@Ozzybal - @-DOLUNAY-
K klbk33 -Arrietty_
Zeytur - @Emeeelll
@Oaktree - @Cikocev
@istanbulin - @Osev
Merhaba kızlar, yeni eş listemiz bu şekilde. Hepimiz için bol hareketli, yağ yakmalı bir hafta olsun.
Yaza az kaldı paltolar çıkarılacak, kumaşlar incelecek, lütfen aklınızdan çıkarmayın.
İsmi olmayan varsa belirtsin lütfen.
"kırbaç hak edene çıkmaz" bak şimdi korktum sendenKız neyime korkuyon kırbac hak edene çıkmaz
yok canım ne demekCanım düzenliyorum şimdi
kusura bakma
aynen öyle, ben bir de evden çalışıyorum, burası olmasa ekstra ekstra alırdım kiloları bu bir nebze içimi ferahlatıyorSon kalan kilolar çok zor gidiyor ama pes etmek yok biz galip geleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?