Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa senii yerimmmm yanımda olsan sarılarak boğardım heralde şuan şaka yapıyorum kaptanı 2 kez yazmışsın olcak okadar ben yapsam liste firar etmişti
Ay onu ben yapmadım, kopyala yapınca oldu bişiler. Düzelttim farkedince...
Stajyer kaptan yardımcısıyım ya tırsağım o yüzden

Eline sağlık canım
S sadece_ben merhaba yeni eşim Bu hafta güzel kilolar veririz inş

Eklentiler

• 20210226_111941.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22

4.TAKIM 716. ETAP ADIM TABLOSU

Deneme 1... 2..
Kızlar ben adım güncenizi tutmak için hazırım. Tabloyu asıl dolduracak sizlersiniz unutmayın.

Ortalamamiz suan fena degil
@Serina08 gelmezse fena

Ben kizimi almaya gideyim kresden.
Gelince gorusuruz
Aman allahim bugun tarti gunu resmen sastim ya 1 haftadir ev ana baba gunu bugunde kardesimin nikahi oldu. Zaten misafirlerin sebebi oydu. Bildirime bakmasam tamamen unutmusum ya kizlar cok ozur diliyorum. Eve gecme firsatim olmadi hala. Ama gecer gecmez paylasicam. Gun sonunda da tarti biraz garip olacak ama. Tekrar tekrar cok ozur diliyorum

Kizlar eş olunca ne oluyor
Eşlerin tüm spor ve adımlarının hafta sonunda toplamı alınıyor. Spor ve adımda diğer eşlerle yarışıyorsunuz yani. Menü bildirimlerine eşini de etiketliyorsun. Onun menüsünü değerlendiriyorsun doğru ve yanlışlarıyla.

Eşlerin tüm spor ve adımlarının hafta sonunda toplamı alınıyor. Spor ve adımda diğer eşlerle yarışıyorsunuz yani.
Güzelmiş sevdim
Normalde sporu çok bosluyordum şimdi sizin sayenizde accayip gaza geldim

Ellerine sağlık canım rockandroll [USER]
eş olmuşuz hayırlı olsun canım

Selam kızlar
Ben tartıda aynı çıktım inşallah regl diye böyledir
Eve yeni girdim hemen tartıyı atıyorum
Arrietty_ sedulu Cikocev
Menüm
11:30 çikolatalı süt
18:00 zeytin peynir domates biber iki ekmek ve çay

Eklentiler

• D05B590A-DA0A-4F8D-9223-54501D149995.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…