Ya bende 3 kg kaldı gitmiyor dahaSağol cnm hedefe 1,5 kaldı da bakalım ben bunu ne kadar sürede verecem _200 şeklinde
Ben görüyorum allahallaTebrik ederim canım ama sende de görsel göremedim. Ay bende mi sorun var ya
***DUYURU***KizlarH3RA_ arkadasimiz saolsun kaptan yardimcilikda bize yardimci olacak. Sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Sporda :H3RA_ i etiketlemeniz
Menüde :sedulu yu eklemeniz yeterlidir
Eşim şahane tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.3
Fark: -600g
Yüzde: -%0.801
Tam 9 kilo gitti toplamda
Arrietty_ sedulu
Melegimkorusun
foto eklemeyi unutma canım ya da bende mi gözükmüyor acaba?Günaydın kızlar
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.3
Fark: -600g
Yüzde: -%0.801
Tam 9 kilo gitti toplamda
Arrietty_ sedulu
Melegimkorusun
Tebrikler eşimGeçen haftaki kilom 61.9
bu hafta 61. 5
Fark. 400 gram
Yüzde 0.64
Git artık 60...
Son kalan kilolar çok zor gidiyor ama pes etmek yok biz galip geleceğizYa bende 3 kg kaldı gitmiyor daha
Ben görüyorum allahalla
Umarım layıkıyla kotarırım bu görevi***DUYURU***KizlarH3RA_ arkadasimiz saolsun kaptan yardimcilikda bize yardimci olacak. Sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Sporda :H3RA_ i etiketlemeniz
Menüde :sedulu yu eklemeniz yeterlidir
H3RA_ hayırlı olsun
Teşekkürler kızlar, bol sporlu ve eksili bir hafta olsun hepimiz için.Canım kaptanlığın hayırlı olsun
Detokslar bence işe yaradı daha olumsuz sonuçların ortaya çıkmasına engel oldu
Kıyafetlerde ki fark çok motive edici oluyor.
Kıyafetlerde ki fark çok motive edici oluyor.
Bende iki haftadır giymediğim pantolonu giydim bugün. Belimde sallanıyor resmen. Kıyafetlerimin bel kısmı hep bol olurdu kalçaya göre ama bu defa 4 parmak açıklık var. Kalçada potlaşmış ama bacaklar hala sarıyor. Her ayağa kalktığımda çekiştiriyorum pantolonumu. Uzun süredir gerek duymadığım kemerlerimi kullanmaya başlayayım artık. Bacaklar incelene kadar biraz potlaşarak kullanacağım sanırım pantolonlarımı. Bacaklarda incelince terziye veririm hepsini.
Gerçi bacakları nasıl incelteceğim bilmiyorum. Lipödem için lenfdrenaj öneriyorlar ödem attırıyormuş. Fizyoterapist araştırmam lazım.
Önce ki gün bir arkadaş uğradı ofise "kalçaların toparlanmış daha yuvarlak gözüküyor" dedi sevindirik oldum :))
Ya ben onunla çok güzel şekle girdim ama artık başka şeyler yapmak istiyorum. Bu sıra danslı cardio videolarına daldım. Yaparken hiç sıkılmıyorum bi de güzel kalori yaktırıyor. Nabiz 170-180 lere çıkıyor
Ara baktım videoya ama hiç dinlenme yok mu. Benim nefes yeter mi bilemedim.
Yarın bir deneyeyim, bakayım ne kadarını yapabileceğim.
Şimdi merak ettim ölçtüm, belden toplamda -6 cm incelme var. Diğer yerleri ölçmedim sürpriz olsun.en guzel motivasyon
ben de uzun zamandir yeni kiyafet almiyorum, eskilere girecegim diye.
bir de kisa kislik elbisem var, taytla giyiyorum hep. ama popo baya kaldiriyor elbisenin boyunu, mini oluyor,
bugun onu giyiyorum bende, popo eskisi kadar kaldirmiyor, hatta suan taytla hafif komik duruyor, artik ince corapla giymeli .
yaza cok hevesliyim
Haftada 2 gün olacak. O günler kasları yorup diğer günler kardiyo tarzı şeylerle yağ yakmayı hedefliyorum.senin platesin haftada kac gun?
plates hocan dinlen dedi ise yapma sen bence.
ben fitness yaparken ertesi gun sadece yuruyus yapiyordum vucut dinlensin diye.
hiit i agirlik calismasi gibi dusunun diyorlar, o yuzden cok zorlama kendini.
Şimdi merak ettim ölçtüm, belden toplamda -6 cm incelme var. Diğer yerleri ölçmedim sürpriz olsun.
Ben bacaklara takığımerimiyorlar bir türlü.
Yeme sakın yemeevde yarim cikolata var 20 gr.
odul olarak yiyeyim mi, 65 de odul demistim ama 65.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?