HoşgeldinizKullanıcı Adıarkqueenn
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 6 ve 1.5 yaş 2 tane erkek.
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.52
Kilonuz:67.500
Hedef kilonuz :ilk hedef 60 2. Hedef 54
Kilo alma hikayenizoğum sonrası bütün duyguları bastırmak adına yemek yemek sanırım. Ama şuan gayet iyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha iyi hissetmek ve kontrollü yemeye alışmak için. Çünkü çok ama çok yiyen birisiyim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır. Heyecanlıyım
İnşallah. Teşekkür ederim. Azda olsa kavradım. Eğer katırlırsam öğünlerin sadece fotoğrafını atsam olurmu yani bazen kolaylık açısından.. birde şey egzersiz puanları var ben spor yapınca yotubda hıt kardiyo açıyorum orda hertürlü hareketi yapıyoruz onlar puan dahilmi yoksa cardio ouanı ayrı hareketler ayrı puan mı hesaplanıyor. Kusura kalmayın aklıma geldi sormadan edemedimBende daha iki haftalığım burda yeni sayılırımgün geçtikçe daha kolay yaparsın zaten kaptanlarımız Şahane ler herhangi birkonuda ne sorun varsa sorabilirsin yardımcı olurlar yeter ki öğrenmek iste bizde elimizden geldiğince gördükçe yardımcı olur kaynaşır gideriz hedefimize doğru
Hoşbuldum. TeşekkürlerHoşgeldiniz
Evet bazı günler çok yoğun oluyorum mesela dün okulda nöbetçiydim. Şimdi okullar açılınca normal zamandan daha çok koşturma içine girdim. Konuları yetiştirmeye çalışıyorum hatta ileri geçmeye bile çalışıyorum çünkü yine kapanma ihtimali var malesef.Hem karbonhidrat i yuksek hemde sislik veriyor bana inek sutu
Allah Allah ozaman lahanadan degil mi acabafarkli biseyde eklemedim.
1 catal Yemek nasip oldu. Esim yemis hepsini
Adam uzuuun sure sonra Eline saglik dedidemekki cok begendi
Ekmek kadayifina asigim ya.
Kp almisti. Sonra hayran oldum. Ya cok tatliydi Kp. Her yaz gittigimiz de aksam koca paket ile gelirdi. Guzel bir tatlici vardi baya uzak evlerine. Koah hastasi zor yururdu. Saolsun Yinede gider alirdi. Nur icinde yatsin
Sedu 1 cm de olsa affetmez
Selam canim. Aksam sadece tursu fazla olmus ama gunun gayet guzelmis. Adim ve mekik de harika. Su ne kadar ictin?
Gun icinde cok mu yogunsun?
Menün guzel senin de. Spora aslinda sevdigin bisey ile baslamak en guzeli. Ne bileyim 30dk yuruyus veya günde 500 ip atlayacagim diye Hedef koyman
Hulahop u gecen ekleyecegim diye dusundum unuttumİyi geceler kızlar unutmadan sporu da ekleyim dedim
Adim 100 puan
Leslie 3 mil 50 puan
Dans 120 puan
Plank 20 puan
Squat 4 puan
On dk hulohop çevirdim kac puan bilmiyorum ama öldürdü beni cocukken cok kolay ceviriyodum simdi imkansiz gbi
Toplam 294
Gercekten cok zor o zmn on dk icin on puanda ona ekleyelim cnmHulahop u gecen ekleyecegim diye dusundum unuttum
Dksi 1 puan diyelim
Başınız sağolsunBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Başınız sağolsun canım.. Mekanı cennet olsunBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
tamam tamam kendi yediğimden sonra bugün kimseye kızma hakkım yok. ama keşke yemeseydik yaaaaaKız zaten 2 yk anca gelir tahta kaşık ile 1 tane
Gece uzun erken yedim birazdan dışarıya çıkacağım
Komposto ve yoğurt çok soğuktu onların soğukluğu da kalori yaktırır
3 gündür doğru düzgün akşam yemeği yemiyorum
Biraz şaşırtmak lazım
Aç olduğum için yemedim sabaha kadar önümde 14 saat olduğu için yedim
yarın bende böyle olacağım bugünün acısı detoksla 10 günde ancak temizlenir.İyi akşamlar hanımlarr bugün menüde bişe yok ama yazıyım
10.00 sütlü yeşil çay
12.00 sütlü yeşil çay
14.00 sütlü yeşil çay
16.00 sütlü yeşil çay
18.00 sütlü yeşil çay
20.00 sütlü yeşil çay
22.00 sütlü yeşil çay
Aralarda çay ve hc yağlı türk kahvesi tükettim ama zorluyo beni bu detoks bugün bitsin yatıyım diye dua ediyorum
Su yum 3 lt
Sporları ekleyeceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_
evet çok güzel yağıyor hele benim evden görsel harika yarına erimezse paylaşayım. ama işlerim bozuldu yarın A'lı markete gidecektim. arabamda kış lastiği yok nasıl oalcak bilemedim. öbür günde B'li marketteyim.Ankara da bahar geldi derken birden kış geldi dışarda.cok guzel kar yağıyor.🌨🌨🌨
Yag cok kalorili ya eger karbonidrat da alirsam hemen kilo artiyor. Yoksa cok severim peynirleri. hindi fume sevmemSaglikli yag alternatifi bulunsun hep elinin altinda.
Cubuk kasar veya Babybell sever misin? Hindi fume?
Aahh ben de cok domates salatalik cog mantar falan yerim :)Bnde bu sıra boyleyı. Aureklı agzıma bıseyler atmak ıstıyorum. Bende lımon tuzlayıp yıyorum. Domates yıyorum. 3-5 fındık badem atıyorum
Ifte 2 ogun sarti var miydi ki?Ben de oyleyim,
O yuzden if yapiyorum,
En azindan ogunumde gozum gonlum karnim doyuyor. Baya yiyorum.
Sonra aclik zamani sorun olmuyor. Benim sorunum baslayinca birakamamak.
O yuzden if deneyebilirsin bence.
bu hafta harika bir eksi gelecek canım.İyi akşamlar hanımlar
Çarşamba menüm
Sabah:
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 5-6zeytin, roka, maydanoz, domates
Ara
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, yarım avakado, yeşil çay
Ara
Sütlü filtre kahve, 20 kadar çiğ badem
Akşam
Zeytinyağlı taze fasülye, keten tohumlu yoğurt, salata
Su: 3lt
Spor:
80mekik: 13p
30dk chloe: 300puan
50dk zumba: 200*2: 400puan
8000adım: 240p
Top: 953puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?