Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanim 75 mekik cezami yaptim, aksam menume de ekleyecegim. spor puanina katiliyor mu cezalar, yoksa onu puan disi mi birakmaliyim?

Bizim seninle zevklerimiz aynı bayağı he. Tüm favorilerin benim de favorim vallaha.
Ayy ne güzel noram bunlar sevilmeyecekde kim sevilecek oyunculuksa oyunculuk, yakışıklılıksa yakışıklılık, sevimlilikse sevimlilik, ee daha ne olsun benim önceliğim her zman şahane oyunculuk valla favorilerimiz de şahane oyuncular biz izlemeyelim de ne yapalım

Benim kafada sın sevmezsem oynayan kişileri daha izlemiyorum hepsini sarmazsa da izleyemiyorum mesela sürüklemesi lazım
Öyle gerçekten çok izlensede bir yapım benim için ilk öncelik oyunculuk ve beğenmezsem izlemem. gerçekten beğendiğim favorim olan oyuncuların ilk işlerinden son işlerine kadar muhakkak hepsimi izlerim vay be nereden nereye gelmişler diye bakarım.

Bugünkü akşam menüm

Kompostonun içine pekmez de koymadım sıfır şekerli meyvelerin şekerini çok net alıyorum normal komposto tadı geliyor şeker kullanmamaya nasıl alışmışım aferin bana

Eklentiler

• 20210325_172933.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 26
Ahh keske ben yıyeydım o kunefeyı

Vallahi öyle. İkisi de benim favorim. Aşırı beğeniyorum. Maşallah diyelim de nazarımız değmesin beyfendilere haha

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
Yumurta
Peynir
Zeytin
Bol yeşillik
Yeşilçay

Ara 15.00
1 büyük kupa sütlü Yeşilçay tarçınlı

Akşam 17.30 resimdekini yedim.
Şu ana kadar da 2 litre su içtim. Bugün az karb oldu. Çorbaya kıvam için tam buğday unu kullandım işte o. Bir de sütteki şeker.

Sporu akşam yazarım.
sedulu Arrietty_ H3RA_ Lenochka

Kahvaltı öncesi
2 kuru kayısı +500 ml su

Kahvaltı
1 yumurta, 2 domates ,3 tk zeytin yağı, 4 dilim kolot peyniri ,7 zeytin ,12 gr galeta ,250 ml şekersiz kuşburnu çayı

Aralar

200 ml süt ( kakao,kahve ve tarçınlı)
3 Kaju + 250 ml dukan içeceği

Okuldaki aralar

300 ml papatya çayı
300 ml kuşburnu çayı

Arkadaş ikramı ziyarette
1 karton bardak çay

Başka bir ziyarette

1 bardak şekersiz çay
2 yulaflı kepekli bisküvi 10 gr ( çörekotlu kinoalı keten tohumlu)

Akşam

1 yumurta
3 kepçe sebze çorbası
1 kase karışık şekersiz komposto

Bundan sonra

200 ml kefir
250 ml dukan içeceği

Su

İyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytim bol yeşillik
Öğle 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimekli büyük bir kase salata ve 1 bardak kefir
Akşam 1 minik tavuklu güveç ve 2 kaşık esmer bulgur salata 2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Adımları sonra ekleyeceğim adım dışında bişe yapmadım bugün zaten
Arrietty_ sedulu H3RA_

Baya sıvı içmişsiniz bugün

Iyı askmlar herkese
Bugunku yedıklerım
Saat 09:30 kahvaltya ek +donates salatalık bıber yarım dılım ekmek

saat 12:00 sütlü fıltre kahve yarım kupa

saat 15:00 kabak ve taze fasülye

saat 18:00 bır acuc cerez

2 lt su
Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• CAE74E12-5C4F-40BB-A97F-C3B333E6D2AD.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 5504768B-F72B-4B2E-BF06-B680B8EE7156.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 32
Bi tabak makarnayı ölçmedim allah affetsin yedim. 25dkcardıo ayrıca 15 dkk daha cardıo. Ayrıca kol hareketi yaptım. Yarın sabah aç karnına ölçülüp başlangıç kilo sayıcam sizle beraber başlamış olayım die. Resmi dosya olarak indirebildim. Bu arada if uyguluyorum. Öğün saatlerine bi türlü dikkat edemiyorum düzene oturtamadım. Geç yiyince tutamayıp kaçırdığımı fark ettim. Artık 5.30 gibi yemeye çalışırım akşam yemeğini. 16:8 yada 18.6 sistemlerin ikinsinden birini uyugulamaya çalışıcam. Şimdilik bu kadar. Bu arada yürüyüş adım yapamayabilirim bu konuda napıcam. Sorun olur mu. Buarada sabahları aç karnına her zmn iki bardk su içmeye çalışırım çoğunluk içerim

Son düzenleme:
Kızlar size bişe danışmak istiyorum şu nestle nesfit ün tam tahıllı barları varya kırmızı meyve filan ara öğünde arada bi ondan yesek sizce zararlı mıdır yani belki haftada 1 filan
Aslinda seker orani yuksek
100 gr i gecirme derim. Hafta basi veya haftasonu secenegin olsun
Evde varsa baksana arkasini ne yaziyor

Kızlar size bişe danışmak istiyorum şu nestle nesfit ün tam tahıllı barları varya kırmızı meyve filan ara öğünde arada bi ondan yesek sizce zararlı mıdır yani belki haftada 1 filan

Canim etiketine bakmani oneririm,

Ben cocuklara kahvaltilik o tarz bir sey aldim, baska bir markanin,tam bugday unundan. yuzde ellisi karbonhidratti, ekmekten daha iyi bir secenekti, ama cok da atistirmalik bir urun degil.

Ben de if yapiyorum, genelde saatleri de yaziyorum, alisinca kendiliginden duzen oturuyor zaten.

Menun kotu degil, makarna da zamanla azalacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…