kaptanim 75 mekik cezami yaptim, aksam menume de ekleyecegim. spor puanina katiliyor mu cezalar, yoksa onu puan disi mi birakmaliyim?TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @istanbulin ÖDÜL sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL @Emeeelll @bnnu 100JJ @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev @rockandroll ÖDÜL 30D @Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @klbk33 Oaktree @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL @Aomine Daiki ÖDÜL Asi Matmazel noram AppLesma @Ceydos Lenochka stitch 75M @92kubra
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
@bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack
Hem ceza yapmayıp hem de üzerine hala sağlıksız menü tüketiyorsun artı gelirsen bu hafta sebebi menülerin
@rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans
stitch Menün aşırı sağlıksız ve su hiç yok bu yüzden 75 mekik
Aynen ben de flm dizi hastasıyım ama bu koreli dizilerden filmlerden bir iki tane izlemişimdir.Korece konuşulmuş burda ben anlamıyor Fransız
Ayy ne güzelBizim seninle zevklerimiz aynı bayağı he. Tüm favorilerin benim de favorim vallaha.
Öyle gerçekten çok izlensede bir yapım benim için ilk öncelik oyunculuk ve beğenmezsem izlemem. gerçekten beğendiğim favorim olan oyuncuların ilk işlerinden son işlerine kadar muhakkak hepsimi izlerim vay be nereden nereye gelmişler diye bakarım.Benim kafada sın sevmezsem oynayan kişileri daha izlemiyorum hepsini sarmazsa da izleyemiyorum mesela sürüklemesi lazım
Ahh keske ben yıyeydım o kunefeyı24 Mart 17. Gün
14:00 = 2 adet haşlanmış+ 35 gr + 2 adet jambon
17:30 : domatesli sarımsaklı konjac noodle
20:00= 2 adet kuzu şiş + 1 porsiyon künefe (Hatay'dan özel bizim için yapılıp getirilmiş ve yanında bir dolu gıda birini yemek zorundaydım) + 1 çay bardağı süt (tatlının zararını alsın diye)
Su = 2250 ml
spor : bugün yoğundu ama adım sayım telefonla gezemediğim için yok kadar az paylaşmaya değmez
Vallahi öyle. İkisi de benim favorim. Aşırı beğeniyorum. Maşallah diyelim de nazarımız değmesin beyfendilere hahaAyy ne güzelnoram bunlar sevilmeyecekde kim sevilecek oyunculuksa oyunculuk, yakışıklılıksa yakışıklılık, sevimlilikse sevimlilik, ee daha ne olsun benim önceliğim her zman şahane oyunculuk valla favorilerimiz de şahane oyuncular biz izlemeyelim de ne yapalım
Yok canım cezalar puana eklenmiyorkaptanim 75 mekik cezami yaptim, aksam menume de ekleyecegim. spor puanina katiliyor mu cezalar, yoksa onu puan disi mi birakmaliyim?
Baya sıvı içmişsiniz bugünKahvaltı öncesi
2 kuru kayısı +500 ml su
Kahvaltı
1 yumurta, 2 domates ,3 tk zeytin yağı, 4 dilim kolot peyniri ,7 zeytin ,12 gr galeta ,250 ml şekersiz kuşburnu çayı
Aralar
200 ml süt ( kakao,kahve ve tarçınlı)
3 Kaju + 250 ml dukan içeceği
Okuldaki aralar
300 ml papatya çayı
300 ml kuşburnu çayı
Arkadaş ikramı ziyarette
1 karton bardak çay
Başka bir ziyarette
1 bardak şekersiz çay
2 yulaflı kepekli bisküvi 10 gr ( çörekotlu kinoalı keten tohumlu)
Akşam
1 yumurta
3 kepçe sebze çorbası
1 kase karışık şekersiz komposto
Bundan sonra
200 ml kefir
250 ml dukan içeceği
Su
Evet genelde bu hafta öyle oldu özelikle de okulda şekersiz bitki çaylarıyla araları geçiriyorumBaya sıvı içmişsiniz bugün
Aslinda seker orani yuksekKızlar size bişe danışmak istiyorum şu nestle nesfit ün tam tahıllı barları varya kırmızı meyve filan ara öğünde arada bi ondan yesek sizce zararlı mıdır yani belki haftada 1 filan
Kızlar size bişe danışmak istiyorum şu nestle nesfit ün tam tahıllı barları varya kırmızı meyve filan ara öğünde arada bi ondan yesek sizce zararlı mıdır yani belki haftada 1 filan
Bi tabak makarnayı ölçmedim allah affetsin yedim. 25dkcardıo ayrıca 15 dkk daha cardıo. Ayrıca kol hareketi yaptım. Yarın sabah aç karnına ölçülüp başlangıç kilo sayıcam sizle beraber başlamış olayım die. Resmi dosya olarak indirebildim. Bu arada if uyguluyorum. Öğün saatlerine bi türlü dikkat edemiyorum düzene oturtamadım. Geç yiyince tutamayıp kaçırdığımı fark ettim. Artık 5.30 gibi yemeye çalışırım akşam yemeğini. 16:8 yada 18.6 sistemlerin ikinsinden birini uyugulamaya çalışıcam. Şimdilik bu kadar. Bu arada yürüyüş adım yapamayabilirim bu konuda napıcam. Sorun olur mu. Buarada sabahları aç karnına her zmn iki bardk su içmeye çalışırım çoğunluk içerimEki Görüntüle 2809445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?