Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun
Aksam ekmek olmamasi guzel olmus
Menü güzel

Bagimlilik yapiyor resmen

Ben kaliteli buluyorum dizilerini, filmlerinide oyle. Türk dizileri gibi kimin Eli kimin cebinde belli degil olaylari yok
ben turk dizilerini de seviyorum, konular sacma hatta sacma otesi ama karakterler sempatik geliyor, genelde 1 tane turk dizisi de oluyor listemde

Ben daha cok gizem seviyorum sanirim, servant, stranger things, the haunting, the one , la casa de papel gibi.. onerileriniz varsa alirim :) bir de working moms dizisine bayilmistim
Distopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.
Hem komik hem eglenceli the good place

Ben daha cok gizem seviyorum sanirim, servant, stranger things, the haunting, the one , la casa de papel gibi.. onerileriniz varsa alirim :) bir de working moms dizisine bayilmistim
Bence beyond evil ve Mouse i begenirsin

Mouse beni cok sasirtti. Akil karisikligi yapti resmen son 2 bolumde

Beyond evil de sasirtacak. Bekliyorum bomba

Its okay to not be okay, mutlaka izlenmeli. Tamamlanmis dizi bu
Ayrica Black de guzel o tarzda

Kore dizicilerrr bana dizi önerin ay dizisiz kaldım
Ayy bikaç aydır kore dizisinden başka bişey izleyemez oldum hemen önereyim. Lee jong suk bütün dizlerinin hastasıyım Pinokyo, W, romance is a bonus book, doctor stranger ve diğer dizileri muhakkak bakmalısın (ji chang wook) healer, the K2, suspicious partner, backstreet rookie çok şirin bir dizi, two cops (jo jong suk un oyunculuğu şahaneydi muhakkak izlemelisin), hospital playlist, oh my ghost, (ji sung)dizileri ki her biri birbirinden güzeldir kill me hill me bence başyapıt bunlar var daha birsürğ var ama şimdilik bunlar yeter içlerinde muhakkak izlediklerin vardır izlemek isteyenler için bir mini liste

Bagimlilik yapiyor resmen

Ben kaliteli buluyorum dizilerini, filmlerinide oyle. Türk dizileri gibi kimin Eli kimin cebinde belli degil olaylari yok
Bende öyle düşünüyorum o yüzden bağımlı oldum hakkaten ön yargı ile başlamıştım ama şimdi vazgeçemiyorum

Kore severler icin romantik komedi dizileri aklima gelen soyle bi siraliyayim dedim kizlar
Crash landing one you
Oh my venus
Pinokyo
A korean odyssey (bu dizi efso)
Angel last mission love
İm not robot
Legend of blue sea
My secret terrius
Descants of the sun
My secret romance
Welcome to waikiki
Birth of a beauty
Fight for my way
Cindirella and the four knights
Hyde jekyll me
Love in the moonlight
Clean wiht passion for now
Beatiful gong shim
The secret life of my secretary
Abyss
Hwarang
You are beatiful
Boys over flovers
İtaewon class
Weightlifting fairy kim bok joo
Romance is a bonus book
Memories alhambra
Radio romance
Repley 1988
Revolituonary love
School 2017
The tale of nokdu
Bright it on ghost
Because this is my first life
Lovely horribly
Warm and cozy
Seytan avcisi
Search www
Black
Son dönemde izlediklerimi kaydetmemisim aklima gelmedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…