Bagimlilik yapiyor resmenben de izlemeye dizi ariyordum, kore filmi severim ama dizisi hic izlemedim. sunlara ben de bir goz atayim :)
Kapattim netflixi ya ayni senin gibi izleyecek birsey bulamadim. Tekrar da izleyemiyorum. Bosa para kesiyordu. :)ahaha ben tam tersi,
netflixde gezin dur hic bir seyi izlemeye layik bulamam, gider gene eskiden izledigim dizileri izlerim
Afiyet olsunSelam hanımlar
Kahvaltı (çok erken saatte)
1buçuk dilim tam buğday ekmeğinin üstüne acı biber salçası ve tereyağı sürdüm, 1 avuç da ceviz yedim.
Öğle
1 dilim tb ekmek ile 1 porsiyon etli mantar sote
Akşam (akşam da denmez aslında saat 15:40'ta bitti.)
Haşlanmış karnabahar
Sarımsaklı yoğurt
Az taze soğan
Arada bir büyük bardak kefir içtim.
Su ile spor akşama.
Arrietty_ @sedulu noram
ben turk dizilerini de seviyorum, konular sacma hatta sacma otesi ama karakterler sempatik geliyor, genelde 1 tane turk dizisi de oluyor listemdeBagimlilik yapiyor resmen
Ben kaliteli buluyorum dizilerini, filmlerinide oyle. Türk dizileri gibi kimin Eli kimin cebinde belli degil olaylari yok
TeşekkürlerAfiyet olsun
Aksam ekmek olmamasi guzel olmus
Menü güzel
Distopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.Ben daha cok gizem seviyorum sanirim, servant, stranger things, the haunting, the one , la casa de papel gibi.. onerileriniz varsa alirim :) bir de working moms dizisine bayilmistim
Bence beyond evil ve Mouse i begenirsinBen daha cok gizem seviyorum sanirim, servant, stranger things, the haunting, the one , la casa de papel gibi.. onerileriniz varsa alirim :) bir de working moms dizisine bayilmistim
Ayy bikaç aydır kore dizisinden başka bişey izleyemez oldumKore dizicilerrr bana dizi önerin ay dizisiz kaldım
Hekimoglunu severek izliyorumben turk dizilerini de seviyorum, konular sacma hatta sacma otesi ama karakterler sempatik geliyor, genelde 1 tane turk dizisi de oluyor listemde
En azından ödem atsın kalori almamış olurumBu şekilde etkili olur mu dersin canım bi dene bakalım
Bende öyle düşünüyorum o yüzden bağımlı oldum hakkaten ön yargı ile başlamıştım ama şimdi vazgeçemiyorumBagimlilik yapiyor resmen
Ben kaliteli buluyorum dizilerini, filmlerinide oyle. Türk dizileri gibi kimin Eli kimin cebinde belli degil olaylari yok
Doğru diyosunEn azından ödem atsın kalori almamış olurum
Aynen butun bolumler yayinlaninca bende izleyimBölümler yayınlanınca haber edin izleyelim bunu da
Aynen oyle vala hele boyle utangaclar falan allahim ölüyorum gülmektenBagimlilik yapiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?