Black knight var canim bide yeni dizi romantik ve fantastik bunuda izle derimAynen butun bolumler yayinlaninca bende izleyim
Kızzz harikasınız valla neler varmışş anaam nere düştükKore severler icin romantik komedi dizileri aklima gelen soyle bi siraliyayim dedim kizlar
Crash landing one you
Oh my venus
Pinokyo
A korean odyssey (bu dizi efso)
Angel last mission love
İm not robot
Legend of blue sea
My secret terrius
Descants of the sun
My secret romance
Welcome to waikiki
Birth of a beauty
Fight for my way
Cindirella and the four knights
Hyde jekyll me
Love in the moonlight
Clean wiht passion for now
Beatiful gong shim
The secret life of my secretary
Abyss
Hwarang
You are beatiful
Boys over flovers
İtaewon class
Weightlifting fairy kim bok joo
Romance is a bonus book
Memories alhambra
Radio romance
Repley 1988
Revolituonary love
School 2017
The tale of nokdu
Bright it on ghost
Because this is my first life
Lovely horribly
Warm and cozy
Seytan avcisi
Search www
Black
Son dönemde izlediklerimi kaydetmemisim aklima gelmedi maalesef
himm tam benlik diziler, ekledim listeye tesekkurler. once upon a time izlemistim onceden, cok eglenceliydi ama tamamlayamadim, bir sure sonra zorlayarak uzatmislar konuyu gibi olduDistopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.
Hem komik hem eglenceli the good place
beyond evil ile mouse'u bulamadim, hangi platform'da bu diziler?Bence beyond evil ve Mouse i begenirsin
Mouse beni cok sasirtti. Akil karisikligi yapti resmen son 2 bolumde
Beyond evil de sasirtacak. Bekliyorum bomba
Its okay to not be okay, mutlaka izlenmeli. Tamamlanmis dizi bu
Ayrica Black de guzel o tarzda
Lee min ho sevmiyorum yaAynen oyle vala hele boyle utangaclar falan allahim ölüyorum gülmektenlee min ho ile bi giris yaptim sene 2012 falan hala izliyorum
Kissasian.sh da izliyorum benhimm tam benlik diziler, ekledim listeye tesekkurler. once upon a time izlemistim onceden, cok eglenceliydi ama tamamlayamadim, bir sure sonra zorlayarak uzatmislar konuyu gibi oldu
beyond evil ile mouse'u bulamadim, hangi platform'da bu diziler?
Lee min ho yu çok seviyomm bendeLee min ho sevmiyorum ya
Flower Boys da izledim Ilk
Sonra the heirs de. O var diye izlemeyecektkm ama Kim woo bin oynuyor diye vszgecemedim
Ah kim woo bin im
Son dizi sonra hastalandi. Ozledim dizilerini izlemeyi
Yendi canim o kanseri iyi o iyiLee min ho sevmiyorum ya
Flower Boys da izledim Ilk
Sonra the heirs de. O var diye izlemeyecektkm ama Kim woo bin oynuyor diye vszgecemedim
Ah kim woo bin im
Son dizi sonra hastalandi. Ozledim dizilerini izlemeyi
Ben degilLee min ho yu çok seviyomm bende
Evet ama hala dizilerde yokYendi canim o kanseri iyi o iyikiz lee min ho sevilmez mi o benim ilk oppam aynen yaa ben o kim woo binin son dizisinde ne agladim ama
Aynen çekmiyor dizi 30 yaş sendorumu mu var nedir adamlarda lee min ho da yapmiyo zaten son dizisini sevmedim ben iki sene oldu heralde oda oyle oturuyo kös kösEvet ama hala dizilerde yok
Reklam cekimlerinde daha cok
Evet cok fenaydi. Sonra onun ustune hastaligi cikti
Afiyet olsunSelam hanımlar
Kahvaltı (çok erken saatte)
1buçuk dilim tam buğday ekmeğinin üstüne acı biber salçası ve tereyağı sürdüm, 1 avuç da ceviz yedim.
Öğle
1 dilim tb ekmek ile 1 porsiyon etli mantar sote
Akşam (akşam da denmez aslında saat 15:40'ta bitti.)
Haşlanmış karnabahar
Sarımsaklı yoğurt
Az taze soğan
Arada bir büyük bardak kefir içtim.
Su ile spor akşama.
Arrietty_ sedulu noram
Lee jong suk ikinci aşkımBen degil
Bizim seninle zevklerimiz aynı bayağı he. Tüm favorilerin benim de favorim vallaha.Ayy bikaç aydır kore dizisinden başka bişey izleyemez oldumhemen önereyim. Lee jong suk bütün dizlerinin hastasıyım Pinokyo, W, romance is a bonus book, doctor stranger ve diğer dizileri muhakkak bakmalısın (ji chang wook) healer, the K2, suspicious partner, backstreet rookie çok şirin bir dizi, two cops (jo jong suk un oyunculuğu şahaneydi muhakkak izlemelisin), hospital playlist, oh my ghost, (ji sung)dizileri ki her biri birbirinden güzeldir kill me hill me bence başyapıt bunlar var daha birsürğ var ama şimdilik bunlar yeter içlerinde muhakkak izlediklerin vardır izlemek isteyenler için bir mini liste
The King eternal da oynadi en sonAynen çekmiyor dizi 30 yaş sendorumu mu var nedir adamlarda lee min ho da yapmiyo zaten son dizisini sevmedim ben iki sene oldu heralde oda oyle oturuyo kös kös
Aynen ben begenmedim yaa fazla izledim ama sevemedim karman corman sacma sapan olmus lee min ho harcandiThe King eternal da oynadi en son
Bak onu izledim
Guzeldi ama lee min ho icin degil
Valla daha çok var da şimdi buraya sıralayamadım. Her kore dizisini izlemiyorum daha doğrusu rastgele izlemiyorum bu dizileri izleme sebebim başrollerini beğenmem
Kız çoktan geldi o sevimli bıdık 4 gözle bekliyorum ondan şahane şeyler. V. İ. P filminde şahane bir psikopat olmuştu her rolün üstesinden geliyorLee jong suk ikinci aşkımasker yolu bekliyorum ahahdgdj
Benim kafada sın sevmezsem oynayan kişileri daha izlemiyorum hepsini sarmazsa da izleyemiyorum mesela sürüklemesi lazımValla daha çok var da şimdi buraya sıralayamadım. Her kore dizisini izlemiyorum daha doğrusu rastgele izlemiyorum bu dizileri izleme sebebim başrollerini beğenmemeğer başrol oyuncusunu beğenirsem gelmiş geçmiş bütün dizi ve filmlerini izliyorum diyelim ki bir dizide bir yan rolü çok beğeniyorum bu sefer onun bütün dizilerini izliyorum böyle böyle uzuyor listem ji sung, lee jong suk, ji chang wook, lee seung gi, jo jong suk bütün dizlerini izledim mesela şuan Jo Jong Suk dizileriyle meşgulüm onun dizilerinde yan rol beğenirsem onunla devam ederim ki şuan bu saydığım isimlerin güncel dizileri var ama beklemedeyim tamamlansınlar diye
İnşaallah canım teşekkürlerAfiyet olsunLenochka . Akşam yemeğin erken ve hafif olmuş. Güzel eksiler görürüz inşallah yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?