Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızzz harikasınız valla neler varmışş anaam nere düştük Arrietty_ Asi Matmazel

Distopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.
Hem komik hem eglenceli the good place
himm tam benlik diziler, ekledim listeye tesekkurler. once upon a time izlemistim onceden, cok eglenceliydi ama tamamlayamadim, bir sure sonra zorlayarak uzatmislar konuyu gibi oldu
Bence beyond evil ve Mouse i begenirsin

Mouse beni cok sasirtti. Akil karisikligi yapti resmen son 2 bolumde

Beyond evil de sasirtacak. Bekliyorum bomba

Its okay to not be okay, mutlaka izlenmeli. Tamamlanmis dizi bu
Ayrica Black de guzel o tarzda
beyond evil ile mouse'u bulamadim, hangi platform'da bu diziler?

Aynen oyle vala hele boyle utangaclar falan allahim ölüyorum gülmekten lee min ho ile bi giris yaptim sene 2012 falan hala izliyorum
Lee min ho sevmiyorum ya
Flower Boys da izledim Ilk
Sonra the heirs de. O var diye izlemeyecektkm ama Kim woo bin oynuyor diye vszgecemedim
Ah kim woo bin im
Son dizi sonra hastalandi. Ozledim dizilerini izlemeyi

himm tam benlik diziler, ekledim listeye tesekkurler. once upon a time izlemistim onceden, cok eglenceliydi ama tamamlayamadim, bir sure sonra zorlayarak uzatmislar konuyu gibi oldu

beyond evil ile mouse'u bulamadim, hangi platform'da bu diziler?
Kissasian.sh da izliyorum ben
Ingilizce alt yazi ile
. Turkce bulunur herhal

Lee min ho sevmiyorum ya
Flower Boys da izledim Ilk
Sonra the heirs de. O var diye izlemeyecektkm ama Kim woo bin oynuyor diye vszgecemedim
Ah kim woo bin im
Son dizi sonra hastalandi. Ozledim dizilerini izlemeyi
Yendi canim o kanseri iyi o iyi kiz lee min ho sevilmez mi o benim ilk oppam aynen yaa ben o kim woo binin son dizisinde ne agladim ama

Afiyet olsun Lenochka . Akşam yemeğin erken ve hafif olmuş. Güzel eksiler görürüz inşallah yarın.

Bizim seninle zevklerimiz aynı bayağı he. Tüm favorilerin benim de favorim vallaha.

Kızzz harikasınız valla neler varmışş anaam nere düştük Arrietty_ Asi Matmazel
Valla daha çok var da şimdi buraya sıralayamadım. Her kore dizisini izlemiyorum daha doğrusu rastgele izlemiyorum bu dizileri izleme sebebim başrollerini beğenmem eğer başrol oyuncusunu beğenirsem gelmiş geçmiş bütün dizi ve filmlerini izliyorum diyelim ki bir dizide bir yan rolü çok beğeniyorum bu sefer onun bütün dizilerini izliyorumböyle böyle uzuyor listem ji sung, lee jong suk, ji chang wook, lee seung gi, jo jong suk bütün dizlerini izledim mesela şuan Jo Jong Suk dizileriyle meşgulüm onun dizilerinde yan rol beğenirsem onunla devam ederimki şuan bu saydığım isimlerin güncel dizileri var ama beklemedeyim tamamlansınlar diye

Benim kafada sın sevmezsem oynayan kişileri daha izlemiyorum hepsini sarmazsa da izleyemiyorum mesela sürüklemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…