Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS @Asi Matmazel birincilik sırrına seni yazmış. Bu arada tebrik ediyorum kendisini.
Nasil yapacağız bu diyeti? Eskiden yapmıştım. 2 gün meyve suyu olan diyet mi?
Ramazandayiz inşallah sonra yaparım.
evet canım 2 gün meyve ve sebze suları ile besleniyoruz ve su tabi. 5 gün planlı gıdalar var diyette onları tüketiyoruz. listenin tamamı bu mesajda

Benim diyetimden farklı. Daha doyurucu. Kizmazsan bu resmin neti var mı?
bu resim nette bu sitede var canım. ben onu bir siteden hangisi bilmiyorum buldum. kendi moral motivasyonumu arttıracak şekilde biçimlendirdim. paylaşabilirsin ama demek istediğin bu ise.

Arrietty_ @sedulu H3RA_ Alys
Sahur 2 kuru incir 1 haslanis yumurta 3 sosis 1 parca pide ve cay
Iftar domates corbasi 1 kepce tavuk sinitsel ve salata

6600 adim 198 puan

Vaayy dunun odulsuz nadir menulerinden biri esim, tebrik ederim.
Gayet guzel.
Oruc nasil gidiyor? Sahurunu cidden begendim, acikmamissindir umarim.

Bugun ip atlamayi planlıyor musun?
Zorlaniyorsan sadece yuruyusle gecir gununu, bence en etkili kilo verme sporu o, onu eksik etme.

Aynen esim dun yapmadim odul ayrıldığım kiloya dönene kadar yapmicam. Oruc iyi gidiyor aslinsa alistim ama sususzluk vuruyor. Biraz jj yaptım ama daha cok susayinca biraktim. Iftar sonrası yapmayi planliyorum. Hem sismemis de olurun. Aksam fena oluyorum oructan sonra azda yesem midem davul gibi

Evet,
Bol bol salatani eksik etme.

Su isi cidden zor ya, direk sivi almak odakli dusunsen, caydir ayrandir falan, sade suyu o kadar zamanda icmek zor olur çünkü.

Secicimi ikiside?

Ben tavuk yapacagim yanina Mantar sote dusunuyorum bol soganli
alternatif pişirme önereyim. dün gece evdekilere yaptım pek beğenildi. tavukları küp küp doğradım pişirdim mantarları iri 4 e böldüm. arpacık soğanları ortadan ikiye kestim hepsini aynı kapta şöyle bir kavurdum çok değil sonra 2 paket krema içerisine bolca zerdeçal köri ve kırmızı toz biber ekledim. çok güzel oldu.

Menümüz aynı kaptanım
:)) ya öyle mi
Evde yarim kabak var onuda bir sekilde yanina eklesem mi diyorum. Yogurtlu yapsam fazlami olur acaba?
Ne dersiniz kizlar?

sahurumu yazayim birde iftarda dusundugum miktar. Bir bakin bakalim

sahurda
1 baharatli kuzu sosis
Yanina salata icindekiler
1 avuc baby ispanak
1 yaprak kale
yarim domates
ve 30gr beyaz peynir

Iftar
200gr tavuk
2-3 yk mantar sote
3-4 yk yogurtlu kabak? Cok mu olur ki
Bir bardak ayran

güzelce ısınma hareketleri yapıp devam etmelisin yoksa daha kötü olursun. vücudun spora alışmaz. bugün yaparsan yarın acın azalacak bana güven

Gecmis olsun
Isinmadan mi yapiyorsun sporu? Ve spor bitince kaslari gevsetmek icin hareketler yapiyormusun
ay bunun türkcesi neydi

az önce dermapeni mi leke açıcı serumlarımı ve en önemlisi güneş koruyucumu sipariş verdim kızlar. ilk seans çok işe yaradı. yüzüm daha aydınlık herkes şokta, böyle bir sonuç beklemiyorduk.artık bu son tedavi diyerek başladım. galiba son olacak. (diyet dışı paylaşım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…