Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şuraya 700 jj bırakayım akşama kadar kaç olur acaba
Hey masallah
Ben daha 30 yaptim
Ama baya sporda yaptim
30dk p30
Dun ki sirt videosu vardi 3 lu video
Onu 4 set yaptim. Simdi de yurume bandina ciktim. Yavas Tempoda 30dk yürürüm diyorum

Aksama bir p90 daha ve ip atlama yapacagim

Hosgeldin Vera kuzusu
Ne diyetisyen ne sedu affeder bu menuyu :)
Cok fazla karbonhidrat

Hosgeldin Vera kuzusu
Ne diyetisyen ne sedu affeder bu menuyu :)
Cok fazla karbonhidrat
off evet hastalıktan önce 63ü felan görmüştüm ama şimdi tekrar 65e çıktım bundan kurtulmam lazım.
sedulu bundan sonra düzenli menü yazayım buraya da beni kendime getirsen getirsen sen getirirsin.

Oyy oyyy hem karbon hem şeker dolu menü ne ettin sen öyle
Naptin sen sedulu ya az yavas iftardan sonra yapabilirim ben anca
Sabah boşluk bulunca yaptım gitti
Hey masallah
Ben daha 30 yaptim
Ama baya sporda yaptim
30dk p30
Dun ki sirt videosu vardi 3 lu video
Onu 4 set yaptim. Simdi de yurume bandina ciktim. Yavas Tempoda 30dk yürürüm diyorum

Aksama bir p90 daha ve ip atlama yapacagim
Bende chloe yapmıştım 30 dk sonra vücut sıcakken açtım bomba müzikleri jj nasıl yaptığımı anlamadım müzikle çok güzel gidiyor namussuz

off evet hastalıktan önce 63ü felan görmüştüm ama şimdi tekrar 65e çıktım bundan kurtulmam lazım.
sedulu bundan sonra düzenli menü yazayım buraya da beni kendime getirsen getirsen sen getirirsin.
Yaz canım yaz toparlarız. Hastalık nasıl ağır geçti mi ? Koku kaybı falan yaşadın mi ?

Hoşgeldin canım ve de çok geçmiş olsun

Listendeki olmayanlar

Iftardaki ekmek

Yarım porsiyon sütlü tatlı hiç olmamış

Ve sahurdaki galeta

Diyet yapıyorum diyorsan bunlar olmamalıydı

Ozrengin ablaya göre ölçülü olduktan sonra herşey yenir ve içilir çünkü ben diyet yapmıyorum sağlıklı sürdürülebilir beslenmeye çalışıyorum

Listen üzerinden konuşursak

İftarda ekmek ehh
Diğerleri gayet güzel
Karnıyarık yanına 2 ya da 3 yk yoğurt
Ya da 1 bardak ayran olsaymış kalsiyum yağ yakımında önemlidir

Tatlı da tamam yanında 1 şişe maden suyu iyi giderdi

Sahurda

1 yumurta havuç kaşar yeşillik ve kuru yemiş bence daha iyi olurdu

Yaz canım yaz toparlarız. Hastalık nasıl ağır geçti mi ? Koku kaybı falan yaşadın mi ?
Benim çok çok daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku kaydı şöyle oldu yediğim içtiğim her şeyden metal tadı alıyordum. Sudan bile metal tadı vardı. Onun dışında ateşim max 38 oldu. Halsizliğim vardı. Ama mutant virüslerde burun akıntısı da olabiliyormuş nasıl burnum akıyor hapşırıyorum felan. Öyle geçti gitti çok şükür. Ama iştahım açık oruçtan mıdır nedir ((

Hoş buldum ablacım haklısın bugünden itibaren kendime temiz bir sayfa açıyorum

Neyse ki hafif sayılabilecek şekilde atlatmışsın geçmiş olsun tekrardan.

Bugün kafamdaki plan şöyle
1 kase çorba evde tarhana var başka çorbam yok malum öğrenci evi
1 fırında alabalık
Salata

Ara öğün kahve 1 hurma

İftar 1 kabak 2 yumurta ile omlet
Yanında kaldığın abladan taşındın mi ?
tarhana az tüketip salatayı bol yersen olur kabaklı omlette güzel

Yanında kaldığın abladan taşındın mi ?
tarhana az tüketip salatayı bol yersen olur kabaklı omlette güzel
Evet onların da kendine ait bir düzeni var çok rahatsız hissediyor insan kendini 3 5 gün değil ki onlara yakın 1+1 eve taşındım. Bir de yaşlı bie teyze komşum var korkmuştur diyip her şey getiriyor. Memleketten bir sürü ekmek peynir felan getirmişti yemedim bende evdekilere yolladım siz bana yollamıyonuz ben size yollayayım bari dedim

1 fırında alabalık
Salata

Ara öğün kahve 1 hurma

Tarhana senin için çok iyi seçenek özellikle de bizim yörenin bol malzemeli tarhanası ise sebebi benim çocukların babalarının bir arkadaşının tez konusu idi yillar önce içeriği açısından doğal antibiyotik
Özellikle geçirdiğin süreci göz önüne alınca mümkünse her gün ya da gün aşırı 1 kase iç tatlım

Oyy vera hosgeldın. Gececek ıstah ta uzulme. Bnde ıyılesırkwn herseye saldrdım. Gerı gıdecek o iştah
1 fırında alabalık
Salata

Ara öğün kahve 1 hurma

Ters mı yazdn kız. Sahur yumurta dimi
esmeriiim ben videonun yarisini yaptim sonra cocuklar baska dans videosu az dedi diye degistirdim. Simdi az uyuyayim tekrar bastan yapacagim
Bn bırazdan baslıycam ınsalah ortalık topluyorum sımdı sonra bakalım dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…