Hey masallahŞuraya 700 jj bırakayımakşama kadar kaç olur acaba
Hosgeldin Vera kuzusumerhaba kızlaaar nasılsınız? Koronayı felan atlattım da geldim zaten kötüye bişicikler olmuyor ahahaha.
Kızlar benim size bir sorum var ben eski zaman göre azıcık yediğimi düşünürken diyetisyen bunu nasıl yaparsın diye çıldırıyor.Dünkü menümü yazayım da beniazıcık taşlayın.
iftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
2 karnıyarık
salata
ara:
yarım porsiyon sütlü tatlı tavuk göğsü
sahur:
1 dilim kaşar
1 havuç
1 kepekli galeta
spor: 45 dk leslie+ 11 bin adım yürüyüş
sütlü tatlı fazla biliyorum ama onu komşum göndermişti.Dökmeye kıyamadım. Yedim gitti
off evet hastalıktan önce 63ü felan görmüştüm ama şimdi tekrar 65e çıktım bundan kurtulmam lazım.Hosgeldin Vera kuzusu
Ne diyetisyen ne sedu affeder bu menuyu :)
Cok fazla karbonhidrat
Oyy oyyy hem karbon hem şeker dolu menü ne ettin sen öylemerhaba kızlaaar nasılsınız? Koronayı felan atlattım da geldim zaten kötüye bişicikler olmuyor ahahaha.
Kızlar benim size bir sorum var ben eski zaman göre azıcık yediğimi düşünürken diyetisyen bunu nasıl yaparsın diye çıldırıyor.Dünkü menümü yazayım da beniazıcık taşlayın.
iftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
2 karnıyarık
salata
ara:
sahur:
1 dilim kaşar
1 havuç
1 kepekli galeta
sütlü tatlı fazla biliyorum ama onu komşum göndermişti.Dökmeye kıyamadım. Yedim gitti
Sabah boşluk bulunca yaptım gittiNaptin sen sedulu ya az yavasiftardan sonra yapabilirim ben anca
Bende chloe yapmıştım 30 dk sonra vücut sıcakken açtım bomba müzikleri jj nasıl yaptığımı anlamadımHey masallah
Ben daha 30 yaptim
Ama baya sporda yaptim
30dk p30
Dun ki sirt videosu vardi 3 lu video
Onu 4 set yaptim. Simdi de yurume bandina ciktim. Yavas Tempoda 30dk yürürüm diyorum
Aksama bir p90 daha ve ip atlama yapacagim
Yaz canım yaz toparlarız. Hastalık nasıl ağır geçti mi ? Koku kaybı falan yaşadın mi ?off evet hastalıktan önce 63ü felan görmüştüm ama şimdi tekrar 65e çıktım bundan kurtulmam lazım.
sedulu bundan sonra düzenli menü yazayım buraya da beni kendime getirsen getirsen sen getirirsin.
Ahh unutmuşum eşim
Hoşgeldin canım ve de çok geçmiş olsunmerhaba kızlaaar nasılsınız? Koronayı felan atlattım da geldim zaten kötüye bişicikler olmuyor ahahaha.
iftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
2 karnıyarık
salata
ara:
sahur:
1 dilim kaşar
1 havuç
1 kepekli galeta
Benim çok çok daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku kaydı şöyle oldu yediğim içtiğim her şeyden metal tadı alıyordum. Sudan bile metal tadı vardı. Onun dışında ateşim max 38 oldu. Halsizliğim vardı. Ama mutant virüslerde burun akıntısı da olabiliyormuş nasıl burnum akıyor hapşırıyorum felan. Öyle geçti gitti çok şükür. Ama iştahım açık oruçtan mıdır nedirYaz canım yaz toparlarız. Hastalık nasıl ağır geçti mi ? Koku kaybı falan yaşadın mi ?
Hoş buldum ablacım haklısın bugünden itibaren kendime temiz bir sayfa açıyorumHoşgeldin canım ve de çok geçmiş olsun
Listendeki olmayanlar
Iftardaki ekmek
Yarım porsiyon sütlü tatlı hiç olmamış
Ve sahurdaki galeta
Diyet yapıyorum diyorsan bunlar olmamalıydı
Ozrengin ablaya göre ölçülü olduktan sonra herşey yenir ve içilir çünkü ben diyet yapmıyorum sağlıklı sürdürülebilir beslenmeye çalışıyorum
Listen üzerinden konuşursak
İftarda ekmek ehh
Diğerleri gayet güzel
Karnıyarık yanına 2 ya da 3 yk yoğurt
Ya da 1 bardak ayran olsaymış kalsiyum yağ yakımında önemlidir
Tatlı da tamam yanında 1 şişe maden suyu iyi giderdi
Sahurda
1 yumurta havuç kaşar yeşillik ve kuru yemiş bence daha iyi olurdu
Canım benim sağlığın huzurun daim olsun inşaallahHoş buldum ablacım haklısın bugünden itibaren kendime temiz bir sayfa açıyorum
Neyse ki hafif sayılabilecek şekilde atlatmışsın geçmiş olsun tekrardan.Benim çok çok daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku kaydı şöyle oldu yediğim içtiğim her şeyden metal tadı alıyordum. Sudan bile metal tadı vardı. Onun dışında ateşim max 38 oldu. Halsizliğim vardı. Ama mutant virüslerde burun akıntısı da olabiliyormuş nasıl burnum akıyor hapşırıyorum felan. Öyle geçti gitti çok şükür. Ama iştahım açık oruçtan mıdır nedir((
Yanında kaldığın abladan taşındın mi ?Bugün kafamdaki plan şöyle
1 kase çorba evde tarhana var başka çorbam yok malum öğrenci evi
1 fırında alabalık
Salata
Ara öğün kahve 1 hurma
İftar 1 kabak 2 yumurta ile omlet
Evet onların da kendine ait bir düzeni var çok rahatsız hissediyor insan kendini 3 5 gün değil ki onlara yakın 1+1 eve taşındım. Bir de yaşlı bie teyze komşum var korkmuştur diyip her şey getiriyor. Memleketten bir sürü ekmek peynir felan getirmişti yemedim bende evdekilere yolladım siz bana yollamıyonuz ben size yollayayım bari dedimYanında kaldığın abladan taşındın mi ?
tarhana az tüketip salatayı bol yersen olur kabaklı omlette güzel
Tarhana senin için çok iyi seçenek özellikle de bizim yörenin bol malzemeli tarhanası ise sebebi benim çocukların babalarının bir arkadaşının tez konusu idi yillar önce içeriği açısından doğal antibiyotikBugün kafamdaki plan şöyle
1 fırında alabalık
Salata
Ara öğün kahve 1 hurma
Oyy vera hosgeldın. Gececek ıstah ta uzulme. Bnde ıyılesırkwn herseye saldrdım. Gerı gıdecek o iştahBenim çok çok daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku kaydı şöyle oldu yediğim içtiğim her şeyden metal tadı alıyordum. Sudan bile metal tadı vardı. Onun dışında ateşim max 38 oldu. Halsizliğim vardı. Ama mutant virüslerde burun akıntısı da olabiliyormuş nasıl burnum akıyor hapşırıyorum felan. Öyle geçti gitti çok şükür. Ama iştahım açık oruçtan mıdır nedir((
Ters mı yazdn kız. Sahur yumurta dimiBugün kafamdaki plan şöyle
1 fırında alabalık
Salata
Ara öğün kahve 1 hurma
Bn bırazdan baslıycam ınsalah ortalık topluyorum sımdı sonra bakalım dansesmeriiim ben videonun yarisini yaptim sonra cocuklar baska dans videosu az dedi diye degistirdim. Simdi az uyuyayim tekrar bastan yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?