Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Konudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum
Demek aynı şey senin de dikkatini çekti benim de en fazla 1 saat 40 dakika oldu, ama benim bir çalar saatim var, ondan dolayı kısa diye düşünmüştüm

Günaydın kızlar yasaklı bir hafta sonundan herkese merhaba gece yaptığım yulaf tabanlı pizza çok güzeldii tavsiye edilir . bi de öyle tok tuttu ki yarısı yetti yarısını eşim yedi

Eklentiler

• 20210417_034254.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar yasaklı bir hafta sonundan herkese merhaba gece yaptığım yulaf tabanlı pizza çok güzeldii tavsiye edilir . bi de öyle tok tuttu ki yarısı yetti yarısını eşim yedi
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Tarif verebilir misin?
Herkese günaydın
Susuz ip atlama nasıl olacak bilmiyorum, Ramazan’da bir gün spor yapıp bir gün yapmamayı düşünüyorum kendimi yormamak için.

Aslında tabanı aynı yulaflı omlet gibi 1 yumurta 3 kaşık yulaf ı rondo dan çekip un haline getiriyoruz içine 1 kaşık yoğurt ve tuz atıp tavada pişiriyoruz . üstüne aynı pizza gibi salçalı kekikli sos hazırladım sürdüm onun üstüne kaşar ve sucuk koydum başka malzeme de konur bence çok güzel oldu pizza istediğimi aldı yani

Konudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum
Ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyan insanlardanım. 3 Saat oluyor ama mesela bölük pörçük onlar tabi sonuçta dinlenmiş şekilde uyanıyorum. İnan bir de kahve bağımlısıyım günde en az 4 kupa kahve içiyorum. 3 saatin fazla olduğunu düşünmemiştim hiç
Herkese günaydın. Tebrikler 4. Takım. Arrietty_ kaptanım.
sedulu bireysel 3. luğünü tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim kaptanım

Iftara yakin veya iftardan 2saat sonra olabilir
Benim iftar sonrasi halim kalmiyor o yuzden tercihim iftar öncesi

Ben yapsam da sporu yapmasamda yoruluyorum
Gun icinde aktifim zaten 2 cocuk ilem ustune ev isi de ekleniyor

Ayşecim ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet olsun

Günaydınnn :)

Mutlu, huzurlu, kaçamaksız hafta sonu olsun :)

Gece uyumayınca sabah gec kalktım, bilekliğimi taktım, ev işleriyle beraber dönüp duruyorum evde :))
Günlük normal adım sayım 5bin anca oluyor, bana fazladan hareket olarak sayılması için en az 10-15 bin olması gerek sanırım bakalım, bugünden niyetlendim en az 10bin yapmaya, umarım başarırım

Ilk defa gordum ve duydum
Tadi nasil?
Sadece otu mu kavuruyorsunuz? Baska bisey de ekleniyor mu :)?
Hodan önce biraz haşlaniyor, sonra sogan ve sarımsak ile beraber kavruluyor, istenirse üstüne yumurtada kırılabilir. Tadını tam tarif edemem, sadece kaygan bir yapısı var. İltihap giderici özelliğe sahip. Şu sıralar bazı satilan takviyelere hodan yağı ekliyorlar.
İstanbulun kuzey ormanlarında şu sıralar çok var, ama toplanmışta olabilir.

AppLesma e seker sen zaten haftaya 69u gorursun, birsey kalmamis ki
Canım geçen yıl hafta da 1.kilo veriyordum bu yıl ilaçtan midir nedir gram gram
Inşallah biraz kendimi sıkmam lazım

Çocuklara kahvaltı yaptırdım evlerimi toparlayim. Iftara ne pişirilecek kafam karışık kızıma ayrı eşime ayrı pisiriyorum.

Secicimi ikiside?

Ben tavuk yapacagim yanina Mantar sote dusunuyorum bol soganli

merhaba kızlaaar nasılsınız? Koronayı felan atlattım da geldim zaten kötüye bişicikler olmuyor ahahaha.
Kızlar benim size bir sorum var ben eski zaman göre azıcık yediğimi düşünürken diyetisyen bunu nasıl yaparsın diye çıldırıyor.Dünkü menümü yazayım da beniazıcık taşlayın.

iftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
2 karnıyarık
salata

ara:
yarım porsiyon sütlü tatlı tavuk göğsü

sahur:
1 dilim kaşar
1 havuç
1 kepekli galeta

spor: 45 dk leslie+ 11 bin adım yürüyüş

sütlü tatlı fazla biliyorum ama onu komşum göndermişti.Dökmeye kıyamadım. Yedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…