Demek aynı şey senin de dikkatini çektiKonudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum
Ilk defa gordum ve duydumDaha çok Karadeniz'de ormanda yetişen bir bitki. Diğer adları hodan ve rekika.
Eki Görüntüle 2827668
Eki Görüntüle 2827669
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Tarif verebilir misin?Günaydın kızlar yasaklı bir hafta sonundan herkese merhabagece yaptığım yulaf tabanlı pizza çok güzeldii tavsiye edilir . bi de öyle tok tuttu ki yarısı yetti yarısını eşim yedi
Aslında tabanı aynı yulaflı omlet gibi 1 yumurta 3 kaşık yulaf ı rondo dan çekip un haline getiriyoruz içine 1 kaşık yoğurt ve tuz atıp tavada pişiriyoruz . üstüne aynı pizza gibi salçalı kekikli sos hazırladım sürdüm onun üstüne kaşar ve sucuk koydum başka malzeme de konur bence çok güzel oldu pizza istediğimi aldı yaniEllerine sağlık çok güzel görünüyor. Tarif verebilir misin?
Herkese günaydın
Susuz ip atlama nasıl olacak bilmiyorum, Ramazan’da bir gün spor yapıp bir gün yapmamayı düşünüyorum kendimi yormamak için.
Ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyan insanlardanım. 3 Saat oluyor ama mesela bölük pörçük onlar tabi sonuçta dinlenmiş şekilde uyanıyorum. İnan bir de kahve bağımlısıyım günde en az 4 kupa kahve içiyorum. 3 saatin fazla olduğunu düşünmemiştim hiçKonudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum
Çok teşekkür ederim kaptanım
Iftara yakin veya iftardan 2saat sonra olabilirEllerine sağlık çok güzel görünüyor. Tarif verebilir misin?
Herkese günaydın
Susuz ip atlama nasıl olacak bilmiyorum, Ramazan’da bir gün spor yapıp bir gün yapmamayı düşünüyorum kendimi yormamak için.
Ayşecim ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet olsunAslında tabanı aynı yulaflı omlet gibi 1 yumurta 3 kaşık yulaf ı rondo dan çekip un haline getiriyoruz içine 1 kaşık yoğurt ve tuz atıp tavada pişiriyoruz . üstüne aynı pizza gibi salçalı kekikli sos hazırladım sürdüm onun üstüne kaşar ve sucuk koydum başka malzeme de konur bence çok güzel oldu pizza istediğimi aldı yani
Sağol ablacımAyşecim ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet olsun
Bu su olayı canımı sıkıyor ya, iftardan sonra şimdi sahur da dahil 3 şişe 750 ml su bitirdim. Ama tuvalete gitmek için sürekli uyanıyorum. İçsen dert içmesen dert valla.
Herkese hayırlı sahurlar dilerim.
Hodan önce biraz haşlaniyor, sonra sogan ve sarımsak ile beraber kavruluyor, istenirse üstüne yumurtada kırılabilir. Tadını tam tarif edemem, sadece kaygan bir yapısı var. İltihap giderici özelliğe sahip. Şu sıralar bazı satilan takviyelere hodan yağı ekliyorlar.Ilk defa gordum ve duydum
Tadi nasil?
Sadece otu mu kavuruyorsunuz? Baska bisey de ekleniyor mu :)?
Canım geçen yıl hafta da 1.kilo veriyordum bu yıl ilaçtan midir nedir gram gram
Secicimi ikiside?Canım geçen yıl hafta da 1.kilo veriyordum bu yıl ilaçtan midir nedir gram gram
Inşallah biraz kendimi sıkmam lazım
Çocuklara kahvaltı yaptırdım evlerimi toparlayim. Iftara ne pişirilecek kafam karışık kızıma ayrı eşime ayrı pisiriyorum.
Naptin sen sedulu ya az yavasŞuraya 700 jj bırakayımakşama kadar kaç olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?