Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa evet ulser gibi hastaliklari olanlar kullanmasin diyordu zaten.
Ben gunluk 2 yk limitini asmiyorum.
Zaten tek dikis degil az az iciyorum.

Gecmis olsun
Isinmadan mi yapiyorsun sporu? Ve spor bitince kaslari gevsetmek icin hareketler yapiyormusun
ay bunun türkcesi neydi
Spor bitinmindeki hareketleri yapmıyorum ondan mı olduki. Ağrı gibi de deil aslında üzerimde bi ağırlık var başımda çok ağrıyor

Merhaba takıma hosgeldiniz diyet ve sporla destekleyince elbet halledilir. Yürüyüş tarzı sporlara yönelmek daha dogru galiba sizin için

aramıza hoş geldin canım.

Oğlanla oynadim kaç saattir anca telefonu elime aldım. Akşam bende fırında kabak var. Haftasonu yemekle uğraşasım gelmiyor dilimleyip atıyorum fırına.
Ay bir de midem o kadar alışmış ki hafif yemeklere dünkü pideden sonra anca kendime geliyorum. Sabah falan epey hafif geçirdim

bende mezun olsam sonra ağır pideler yesem... resmen mezuna kaldım yav....

Bugün ara vericem yarın iyi hissedersem yaparım inşallah. Kızım rahat bırakmıyor yazamıyorum çok fazla

Aman gecmis olsun
Ne kadar cok kullandi ki acaba.
2 yk kullanabilirsiniz diyor doktor ama.
Sismaniye bak sen de oku bunu canim, sonra sorumluluk kabul etmem
Sulandirmadan mi kullandi acaba?
1 2 yemek kasigi yaziyor ustunde
Ben midemde herhangi bi sorun hissetmedim zaten midem hassas oldugu icin acken icmiyorum.

Hoşgeldin

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun
Masallah ne guzel sivi tuketmissin sahurda

Afiyet olsun
Senin menün de guzel
2 - 3 yk salata da olsa enfes olur

Skldim, spor mu yapsam

Ben yemegi hazirlarken esim cocuklari yikadi. Yemek hazir olunca disari yuruyuse ciktim, hava cok guzel aksama dogru.
Eve geldim camasir katladim. Esim mutfagi halletmis.
Simdide cocuklarin free zamani
Adam da Mac izliyor.
Spor Da cok yaptim bugun. Yapmasam mi daha

Yat uyu boşver yaptın sporunu daha iftara kadar dinlen

Kabak çok olmaz bence kaptanım.
Ben spor yapmayacağım dedim ama gene yaptım. Şimdi 300 ip atladım, 5 dk wallsit durdum midem bulandı. Gün içinde de yaptım spor Ramazan’da zor oluyor cidden.

Takıma bir sürü yeni kişi gelmiş hoş gelmiş değişmeyen tek şey benim 65 66 kilolarım. esmeriiim hastayken bişi yenmiyor ama iyileşmeden sonra tat alma geri gelince mi bilmiyorum midem diyo gönder gelsin
sedulu söz verdiğim gibi yidim. Ah 2 dilim baklava ataydım ağzıma çerez niyetine ama yasakkk iradeli olucam

1 hurma
Yarım kase tarhana çorbası
Yağsız fırında pişmiş alabalık
Salata
İftar menüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…