Elma sirkeli suyu çok severim
Yıllar önce de kullandım sabahları aç karna ya da aklıma geldikçe ama 1 tk den fazla koymadım çok da memnun kaldım
Şöyle de yapabilirsin azdan başlayıp azar azar artırabilirsin zaman içinde ama gene de 1tk den fazlasına tek seferde cesaret edemem şahsen
Spor bitinmindeki hareketleri yapmıyorum ondan mı olduki. Ağrı gibi de deil aslında üzerimde bi ağırlık var başımda çok ağrıyorGecmis olsun
Isinmadan mi yapiyorsun sporu? Ve spor bitince kaslari gevsetmek icin hareketler yapiyormusun
ay bunun türkcesi neydi
Merhaba takıma hosgeldiniz diyet ve sporla destekleyince elbet halledilir. Yürüyüş tarzı sporlara yönelmek daha dogru galiba sizin içinmerhabalar ben özge, 28 yaşındayım bekarım şuan için çalışmıyorum.Boyum 1.60 kilom 72 spor geçmişim oldu uzun yıllar iş ve okul dolayısıyla bırakmıştım ve kilo almaya başladım işe girip sporu bırakınca,topuk dikeninden dolayı çok hoplamalı zıplamalı sporları maalesef bu kilolardayken yapamıyorum ayak tabanlarıma çok ağrı yapıyor. Tempolu yürüyüş,esneme hareketleri yaparım sanırım 7 8 kg gidene kadar. Geçen sene de katılmıştım zayıflama yarışmasına ama olmadı benden kaynaklı bu sefer kararlıyım teşekkür ederim kabul ettiğiniz için
aramıza hoş geldin canım.Kullanıcı Adı : Ozgenurrrr
İsim (İsteğe Bağlı ):Özge
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları: ----
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.60
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : Pandemi döneminden dolayı çoğunlukla
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlığım ve istediklerimin üzerimde güzelce durmasını görmek için,daha evlilik ve çocuk yokken böyle salmak bana yakışmıyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet,katıldım.
Kuralları kabul ediyorum
bende mezun olsam sonra ağır pideler yesem... resmen mezuna kaldım yav....Oğlanla oynadim kaç saattir anca telefonu elime aldım. Akşam bende fırında kabak var. Haftasonu yemekle uğraşasım gelmiyor dilimleyip atıyorum fırına.
Ay bir de midem o kadar alışmış ki hafif yemeklere dünkü pideden sonra anca kendime geliyorum. Sabah falan epey hafif geçirdim
Bugün ara vericem yarın iyi hissedersem yaparım inşallah. Kızım rahat bırakmıyor yazamıyorum çok fazlaVaveyylla hasta misin yoksa sadece dunku sporun etkisi mi?
Gerci ben ikisinde de dinlenmeni oneririm.
Neler yapmistin ki bu kadar agri yapti?
Aynı kas grubunu agri varken calistirmani pek onermem. Baska kas grubu olabilir, ya da en guzeli bol bol yuruyus, yürüdükçe acilirsin.
Ama oturup kalma bence. Dinlen ama hafif aktif sekilde.
Ben hafta 2 ya da 3 gun agir spor yapiyorum, diger gunler yürüyüş ya da bisiklet gibi daha hafif seyler.
Ondandir. Neden yapmiyorsun :)Spor bitinmindeki hareketleri yapmıyorum ondan mı olduki. Ağrı gibi de deil aslında üzerimde bi ağırlık var başımda çok ağrıyor
O günler de gelecekbende mezun olsam sonra ağır pideler yesem... resmen mezuna kaldım yav....
Sulandirmadan mi kullandi acaba?Aman gecmis olsun
Ne kadar cok kullandi ki acaba.
2 yk kullanabilirsiniz diyor doktor ama.
Sismaniye bak sen de oku bunu canim, sonra sorumluluk kabul etmem
HoşgeldinKullanıcı Adı : Ozgenurrrr
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlığım ve istediklerimin üzerimde güzelce durmasını görmek için,daha evlilik ve çocuk yokken böyle salmak bana yakışmıyor.
Kuralları kabul ediyorum
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : Ozgenurrrr
Kuralları kabul ediyorum
Afiyet olsunElim değmişken menümü bi yazayım.
Sahur
1buçuk dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
3 top peynir
7 yeşil zeytin
2 gün kurusu kayısı
1 avuç çiğ badem
Quark
900 ml su
200 ml maden suyu
İftar (plan)
1 kase sebze çorbası
1 tabak et sote
Salata
Yoğurt
Bugün spor hiç yok, çünkü sabah okulda 6 saat dersim vardı ve çok yoruldum. Zaten gece de çok az uyumuştum. Aksi gibi kızım da eve gelince doğru düzgün uyumadı. O yüzden zaten yorgunluktan çökmüş bir haldeyim.
Arrietty_ sedulu @neutral
Afiyet olsunBende menümü yazayım
Sahur yulaf tabanlı yarısını yedim yeşillik
İftar yiyeceklerim
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase haşlanmış karnabahar üstüne yoğurt
Su yu 3 e tamamlarım yine her zamanki gibi
Adımı sonra atarım
Arrietty_ sedulu @neutral @Asi Matmazel
Yat uyu boşver yaptın sporunu daha iftara kadar dinlenSkldim, spor mu yapsam
Ben yemegi hazirlarken esim cocuklari yikadi. Yemek hazir olunca disari yuruyuse ciktim, hava cok guzel aksama dogru.
Eve geldim camasir katladim. Esim mutfagi halletmis.
Simdide cocuklarin free zamani
Adam da Mac izliyor.
Spor Da cok yaptim bugun. Yapmasam mi daha
2 saat var daha. Ve ben cok dinc hissediyorum kendimi. Öglen 2 saat uyudumYat uyu boşver yaptın sporunu daha iftara kadar dinlen
Of daha da çok varmış yaw biz yedik bile2 saat var daha. Ve ben cok dinc hissediyorum kendimi. Öglen 2 saat uyudum
Kabak çok olmaz bence kaptanım.Skldim, spor mu yapsam
Ben yemegi hazirlarken esim cocuklari yikadi. Yemek hazir olunca disari yuruyuse ciktim, hava cok guzel aksama dogru.
Eve geldim camasir katladim. Esim mutfagi halletmis.
Simdide cocuklarin free zamani
Adam da Mac izliyor.
Spor Da cok yaptim bugun. Yapmasam mi daha
Sıkılıyorum ya kızım uyanmadan bi an önce duşa gireyim diye acele ediyorumOndandir. Neden yapmiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?