Ahahah degısmeyen şey senle benım kılomuzTakıma bir sürü yeni kişi gelmiş hoş gelmiş değişmeyen tek şey benim 65 66 kilolarım.esmeriiim hastayken bişi yenmiyor ama iyileşmeden sonra tat alma geri gelince mi bilmiyorum midem diyo gönder gelsin
sedulu söz verdiğim gibi yidim. Ah 2 dilim baklava ataydım ağzıma çerez niyetine ama yasakkk iradeli olucam
1 hurma
Yarım kase tarhana çorbası
Yağsız fırında pişmiş alabalık
Salata
İftar menüm oldu
Ödevini yaptin miAhahah degısmeyen şey senle benım kılomuz
Hee 20 dk yaptım o vıdyoyu sıkıldımÖdevini yaptin mi
Kalk zumba yap kiz. Dha vakit erkenHee 20 dk yaptım o vıdyoyu sıkıldım50 bacak acma, evde adım atmaya calıstım ama cogalmıyo adımlar ya sınırım bozuluyo 6 bın olmus anca spora baslamadan 2 bındı
Iyı hadı kalktım bakalım ne kadar yapıcamKalk zumba yap kiz. Dha vakit erken
Fotografli bildirim unutma. 7bin is-ti-yo-rum
Bazen canı istiyor insanın farklı ya da ağır şeyler ama hafif şeyler yemeğe alışınca bünye,mide kabul etmiyorOğlanla oynadim kaç saattir anca telefonu elime aldım. Akşam bende fırında kabak var. Haftasonu yemekle uğraşasım gelmiyor dilimleyip atıyorum fırına.
Ay bir de midem o kadar alışmış ki hafif yemeklere dünkü pideden sonra anca kendime geliyorum. Sabah falan epey hafif geçirdim
O bisküvileri ödül sayayım mi yoksa ceza mi istersinArrietty_ sedulu @neutral Alys
Sahur 1 haslanmis yumurta salatalik domates 4 5 tane kahvaltilik biber çay
Iftar 2 hurma 1 kepce mercimek çorbası kiymali taze fasulye 1 tane parmak kqdar citir tavuk ve yogurt
Ama az once 2 tane biskrem yedim nasıl oldu bende anlamadim ativerdim agzima
10.500 adim 315 puan
500 jj 500 puan
200 ip atlama 50 puan
Toplam 865 puan
Ay sorma ya yedigime pisman oldum mezuniyeti kutlayayım dedim ama bi daha yok yani bugün kabak fırınladım mis gibi yedim canım sebze yemeğiBazen canı istiyor insanın farklı ya da ağır şeyler ama hafif şeyler yemeğe alışınca bünye,mide kabul etmiyorgerçekten de
Oooo kaptanımız oruçluyken coşuyor maşallahniyetliyken mi spor yaptınız
Evet emziriyorum 1 yaşında kızımFazla karbonhidrat evet. Ama emziriyor musun hatirliyamadim. Ona göre yorum yapacagim
Aynen valla hamur işi de neymiş. Ohhh miss gibi vallaAy sorma ya yedigime pisman oldum mezuniyeti kutlayayım dedim ama bi daha yok yani bugün kabak fırınladım mis gibi yedim canım sebze yemeğihamur işlerinden arınmış midem onu fark etmeme yaradı
Hadi kalk 30 dl leslie yap canım kız ben yine yanlış hesapladım leslie de yaptım unuttım yazmayıBenim adımlar bugün yerlerde 2.600 ancak atmışım
Allah allah ne tarifi veriyo ki mesela
Ya mesela diyo ki aç karnına sirkeli su iç ya da salatana 1 diş sarımsak ekle ya da yoğurt kürü o beni hem şişiriyor hem de midemi mahvediyor. Böyle zamanlarda midem ağrıdığında 1 dilim kepekli ekmek yerim midemi basıtırır bu sefer kızıyor niye yedin e napim delinsin midem sende kurtul bende ahahahah bi de listede yazanları yapınca diyo çok yemişsin gıdım gıdım ama sürekli bişiler ye diyo. Öyle olmuyor aklım hep yemekte kalıyor.Valla ben cok yakin Abla tavsiye etti diye deneyim dedim. 1 ay yetti
Begenmedim. Menüleri iyi ama mesela ben keto diyorum o baska bisey. Anlasamadik.
Son 2 haftalik listesi benlikdi ama. Detox gibiydi zaten
Değişecek ne demek değişmiyor azmedip başarıcazAhahah degısmeyen şey senle benım kılomuz
Düzenle hemn tabloyu kuşum ayy unutmadanHadi kalk 30 dl leslie yap canım kız ben yine yanlış hesapladım leslie de yaptım unuttım yazmayı
Arrietty_ sedulu @neutral Alys
Sahur 1 haslanmis yumurta salatalik domates 4 5 tane kahvaltilik biber çay
Iftar 2 hurma 1 kepce mercimek çorbası kiymali taze fasulye 1 tane parmak kqdar citir tavuk ve yogurt
Ama az once 2 tane biskrem yedim nasıl oldu bende anlamadim ativerdim agzima
10.500 adim 315 puan
500 jj 500 puan
200 ip atlama 50 puan
Toplam 865 puan
İnşallah vera kuşu 61 de çakıldım sımdıde. Incecık bel hayal mi yaDeğişecek ne demek değişmiyor azmedip başarıcaz
Bu sene hedefim oİnşallah vera kuşu 61 de çakıldım sımdıde. Incecık bel hayal mi yaarkadasım bana dıyor ıstedıgın kdar ugras senın belın kalın ıncelmez yapın oyle. Ama ne ınsanların ıncelmıs dımı
Ne guzel gıyıyolar mom jean ve crop tşört bel ıncecık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?