Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahah degısmeyen şey senle benım kılomuz

Bazen canı istiyor insanın farklı ya da ağır şeyler ama hafif şeyler yemeğe alışınca bünye,mide kabul etmiyor gerçekten de

O bisküvileri ödül sayayım mi yoksa ceza mi istersin

Bazen canı istiyor insanın farklı ya da ağır şeyler ama hafif şeyler yemeğe alışınca bünye,mide kabul etmiyor gerçekten de
Ay sorma ya yedigime pisman oldum mezuniyeti kutlayayım dedim ama bi daha yok yani bugün kabak fırınladım mis gibi yedim canım sebze yemeği hamur işlerinden arınmış midem onu fark etmeme yaradı

Allah allah ne tarifi veriyo ki mesela
Valla ben cok yakin Abla tavsiye etti diye deneyim dedim. 1 ay yetti
Begenmedim. Menüleri iyi ama mesela ben keto diyorum o baska bisey. Anlasamadik.
Son 2 haftalik listesi benlikdi ama. Detox gibiydi zaten
Ya mesela diyo ki aç karnına sirkeli su iç ya da salatana 1 diş sarımsak ekle ya da yoğurt kürü o beni hem şişiriyor hem de midemi mahvediyor. Böyle zamanlarda midem ağrıdığında 1 dilim kepekli ekmek yerim midemi basıtırır bu sefer kızıyor niye yedin e napim delinsin midem sende kurtul bende ahahahah bi de listede yazanları yapınca diyo çok yemişsin gıdım gıdım ama sürekli bişiler ye diyo. Öyle olmuyor aklım hep yemekte kalıyor.

Gayet guzel menu olmus.
Biskuvi olmasaymis supermis.
Bazen olur oyle, cocuk eline verir agzina ativermissin neyse artik.
Sporun da guzel

Değişecek ne demek değişmiyor azmedip başarıcaz
İnşallah vera kuşu 61 de çakıldım sımdıde. Incecık bel hayal mi ya arkadasım bana dıyor ıstedıgın kdar ugras senın belın kalın ıncelmez yapın oyle. Ama ne ınsanların ıncelmıs dımı
Ne guzel gıyıyolar mom jean ve crop tşört bel ıncecık

Bu sene hedefim o bel inceltmeye uğraşıyorum 60 cm de istemiyorum ki illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…